• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin densizligi.

Konuyu sonuna kadar büyük bir şaşkınlıkla okur iken, en sonda ojeyi 17 yaşındaki kız sürmese nolur' u okuyunca beyin devrelerim yandı .. 11 yaşındaki çocuğun ojeye daha çok ihtiyacı varmış herhalde. Bu lafı ancak bir bencil ve pişkin söyler, 2si birarada versiyon bu valla.. Elalemin eşyasına yemeğine ojesine kadar her şeyine göz dikmiş , araklamaya çalışan, ne koparsam (börek olsun oje olsun, yeter ki birşey olsun) kardır görüşünde belli ki.

Böyleleri düzelmez, girdiği ortamı karıştırır geri giderler. Yapılacak tek şey ortamınıza girmesine izin vermemek. Görüşmek zorunda değilsiniz ki, insanlar anne babasını siliyor, böyle insan akraba-eş-dost olsa yine tutulmaz.

Sabrınıza hayran kaldım.

Valla diyorum ya çıldırdım. Birde sevmeyince her hareketleri battı bana galiba. Mesela tatlının biri bitti hiç kalmadı iki tane ayirdim babama onu gördü dolapta tatlıdan var mi dedi yok canım başka dedim dolapta gordum diyor :110:
Üzüldüm yani masanın güzelliği hevesiniz falan hep gitmiştir.
Görgüsüz kadın

Biz gorusmesek bile babannem o kadının kaynanasıyla gorusuyor sürekli . O yüzden arayi acamiyoruz . Babannem için komşular komşular bizden daha önemli
Konuyu sonuna kadar büyük bir şaşkınlıkla okur iken, en sonda ojeyi 17 yaşındaki kız sürmese nolur' u okuyunca beyin devrelerim yandı .. 11 yaşındaki çocuğun ojeye daha çok ihtiyacı varmış herhalde. Bu lafı ancak bir bencil ve pişkin söyler, 2si birarada versiyon bu valla.. Elalemin eşyasına yemeğine ojesine kadar her şeyine göz dikmiş , araklamaya çalışan, ne koparsam (börek olsun oje olsun, yeter ki birşey olsun) kardır görüşünde belli ki.

Böyleleri düzelmez, girdiği ortamı karıştırır geri giderler. Yapılacak tek şey ortamınıza girmesine izin vermemek. Görüşmek zorunda değilsiniz ki, insanlar anne babasını siliyor, böyle insan akraba-eş-dost olsa yine tutulmaz.

Sabrınıza hayran kaldım.

Ay o kadının evine gidip aynılarını yapalım ben benim çocukları kurar üstüne salarım ne pişkinliği kalır ne açgözlülüğü.
Babama ayırdık onu dedin vermedin demi noolur öyle olmuş olsun bak.

Sende ne sabır varmış öyle gerçekten tebrik ediyorum seni.Ben olsam kollarından tuttuğum gibi ailecek hepsini sokağa atardım.Ne misafirperverlik tanırım,ne insanlık tanırım,hadi defolun gidin derdim ben olsam.Katlanılacak gibi değil yani.O kadında ki rahatlığı gördükçe ya onu kovardım ya sinirden kendimi yolardım.Ne saygısızlıktır bu ya,ayıp denen bir şey var.

Biz gorusmesek bile babannem o kadının kaynanasıyla gorusuyor sürekli . O yüzden arayi acamiyoruz . Babannem için komşular komşular bizden daha önemli

Evet konularını hatırladım şimdi.. O zaman evdeki alanı iyice daraltmak gerek.. Salon mutfak hariç odaları kitleyin bari. açıtırtırsa (her şey beklenir-anahtarı bile bulur bunlar) , dolabına yada makyaj kutularına kilit tak, değerli eşyalarını takılarını falan sakla. Ne olacağı belli de olmaz.

İğrenç ya rujları kendine de sürmüştür, dolaba fondöten sürmüş. Yahu hadi çok bakasın varsa izin iste, dışlarından bak falan. Yatak falan bozmuş yatmış, ben misafirlikte yastığın yerini değiştirmem oturuken, her evin bir düzeni var. Yemek görgüsüzlüğüne yorum yazamadım zaten, düzelmez bunlar, böyle gelmiş böyle giderler, saygı- adab görmemişler ne yazık ki

Ceylin okudum okudum konunun sonunda kollarından tuttuğum gibi kapı dışarı ettim diye bağlamanı bekledim. Yuh artık yemin ederim yuh.
Edep yahu mağara da mı yetişiyor bu çocuklar.
Anaları rahat etsin diye saldım çayıra mevlam kayıra.

Bunca şeyden sonra bir de gel ben sana başka oje veririm mi dedin, çıldırmış olmalısın.. Ben lafımı esirgemem öyle çocuktan azarlarım. Sonra ne yapıyorsa yapsın bakalım sıkıyorsa..

Hasta hasta delirdim ya..
samimi de değilmişsiniz.olsaydınız bile böyle yapmaya hakları yok.daha almayın evinize.17 yaşındaki kız oje süremeyecek,11 yaşındaki velet sürecek öyle mi? O.o

yazdıklarına şaşırmadım. böyle densiz bi iki akrabam var çünkü. çocukları savaş alanına çeviriyor gittilkleri yeri. ama sen onlara gidince çocukları asker kesilir. kimse bir yeri dağıtamaz. yeminim vardı benim de çocuklarım olunca onların evini bu hale getirecektim. iki çocuğum var şimdi canavar gibi ama gittiğim her yerde dikkat ederim çocuklarıma. onlar kadar terbiyesiz olamıyorum işte.

Anuuuu kiz valla okurken fenalik gecirdim gorgusuzluk baska bir sey degil bu. Evinize geldigi zaman musait degiliz veya babam evde ne bilim misafir var gibisinden mazeret cok bide cocugu kosede sıkistir korksun senden bu insanca degil biliyorum ama yapicak bir sey yok yani benim makyaj malzemelerine dokuncak cingar cikaririm. Sana yaramiyosa koy tavrini. :KK11: :KK11: :KK11:

Back
X