• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirin densizligi.

Ben olsam kulağından tutup duvara yapıstırırdım.. komsu çocukları bize gelirdi bekarken annelerinin yanında bi bağırırdım kılları kıpırdayamazlardı..anneleride beni öyle kabul etmişti... sivri dilli ol bunlara karsı yönlendir amadem anlamıolar..

Ah yapım öyle olsa işte. Yok kesinlikle bagiramam öyle. Ciddi mana da bagiramam için icimin dolması lazım benim galiba. Oyle anlarda bi patliyorum herkes sasip kalıyor. Sanırım daha dolması bunlara karşı :)
Ben olsam kulağından tutup duvara yapıstırırdım.. komsu çocukları bize gelirdi bekarken annelerinin yanında bi bağırırdım kılları kıpırdayamazlardı..anneleride beni öyle kabul etmişti... sivri dilli ol bunlara karsı yönlendir amadem anlamıolar..

Ayyy ben delirdim okuyunca ! Ceylinim bu insanlar tam kovulacak insanlar ne kadar sabirlisinizvalla bravo
Dun aksam ben de benzer bir misafir agirlamak zorunda birakildim hala tuylerim diken diken

İnanır misin su an bwnde aynı durumdayım.
İnsan hiç mi çekinmez ya.
Birkaç sene önce annemin kuzeni geliyor çocuğunu bize bırakıyor gidiyordu. Ehliyet kursu mu ne varmış. Surekli. Başka zaman hiç gelmez. Onu alışkanlık haline getirdi. Verdi çocuğu sürekli. Gezmeye gitti verdi. Çocuk 1 ay kadar hep bizdeydi. Mecburiyet olur tamam da kadın alışkanlık yaptı öğle saatlerinde verir akşam 5 gibi alırdı. Güne gider bırakırdı. Çocukta uyuz bi çocuk. Dayandım ama bir gün en sonunda zil çalınca kapıyı açmadan cama çıktım x teyze babannem hasta annemin de işi var bugün bakamayiz iyi günler dedim kapattim camı.
Kadın şok olmuştu. Daha da getirmez o kadın çocuğunu bize.
Ayyy ben delirdim okuyunca ! Ceylinim bu insanlar tam kovulacak insanlar ne kadar sabirlisinizvalla bravo
Dun aksam ben de benzer bir misafir agirlamak zorunda birakildim hala tuylerim diken diken

İnanır misin su an bwnde aynı durumdayım.
İnsan hiç mi çekinmez ya.
Birkaç sene önce annemin kuzeni geliyor çocuğunu bize bırakıyor gidiyordu. Ehliyet kursu mu ne varmış. Surekli. Başka zaman hiç gelmez. Onu alışkanlık haline getirdi. Verdi çocuğu sürekli. Gezmeye gitti verdi. Çocuk 1 ay kadar hep bizdeydi. Mecburiyet olur tamam da kadın alışkanlık yaptı öğle saatlerinde verir akşam 5 gibi alırdı. Güne gider bırakırdı. Çocukta uyuz bi çocuk. Dayandım ama bir gün en sonunda zil çalınca kapıyı açmadan cama çıktım x teyze babannem hasta annemin de işi var bugün bakamayiz iyi günler dedim kapattim camı.
Kadın şok olmuştu. Daha da getirmez o kadın çocuğunu bize.
Aman isabet olmus yuzsuz kadin sanki avmde cocukla ilgilenen yerlere birakir gibi bu ne rahatlik ya? Terbiyesizlik resmen
Dun aksam ben de bir geup gerizekaliyi agirladim esimin hatiri icin birsey de diyemedim iki tane haydut gibi cocuk kurabiyeleri yerlere atip ustunde tepindiler esim bu pislik cocuklarin babalariyla beraber balkonda sigara iciyordu gormedi bile ,cocuklarin yuzsuz siyrik suratli analari da durun susun yapmayin bile demeden zavalli annemi resmen rehin alip sohbet ettiler,ben de 13gunluk lohusayim iceride bebek uyutmaya calisiyorum dusun rezilligimi ,ama o kadar sinirlendim o kadar sistim sana anlatamam,misafir demeye bin sahit ister boyle insanlar ya anam misin babam misin ne isin var benim evimde yeni dogum yapmisim hicbir seye tahammulum yok ,ah ceylinim kimse usul yol yordam bilmiyor herkes ayri gorgusuz ve yuzsuz inan bana

Verirmiydin ? :KK57::KK57:
Bize hiç böyleleri denk gelmedi. Ben resmen okudukça şok yani. :KK57:
Hiç mi terslemedin kadını. :KK57::KK57::KK57:
Evet verdim

Yeni evliydim yaşça benden büyüktü gördüğü zaman isteyince vermemezlik yapamadım göz hakkıdır yada ayıp olur diye vermiştim
Sonrada taşındım
Yaşımda küçüktü o zamanlar
Şimdi olsa kesinlikle böyle şeylere çok kızıyorum görüsüzlük izinde vermem hic böyle bi insanla daha karşılaşmadım şimdiye kadar

Valla her anlattigina ok de.. Altina kacirdi diye niye bu kadar sinir oldunuz? Cocuk bu.. Alistirmaya baslayinca kararli olup baglamamak lazim altini..yoksa surekli devam eder.. Buarada benim bebegim tuvalet egitimindeyken hic bir yere gitmedim.. Sadece 1 kez konsuya gittim ordada altina kacirdi.. Haha neyseki fazla kacirmamisti.. Utanip soylememisti galiba cunku normaldeevdeyken soyluyordu..komsum onemli degil dedi kadincagiz saolsun.. Kac cocuk torun gormus alisik neyseki.. Zaten benim yasadigim mahcubiyet yetti bana.
Ben anne olmadığım için tabi anlayamam sizin gibi, ama ben de yabancı bir yere giderken bez bağlayabilir diye düşünmüştüm. Hiç sizin gibi düşünmedim. Kendime göre düşünmüşüm :) Çocuk bu kızılmaz zaten. Bilse yapmaz zaten.

Bende boyle kalabalik misafir varken gelip ortalığı karıştıran tipleri hic sevmem sizin hadi komşu bizim bir akraba gelini almis gelmis cocuklarini hic sormadan etmeden mutfak masasina cocuklarini oturttup gittiler o cocuklar doke saca yedi icti dagitti mincikladi tabaklarina alsalar alip yanlarina yedirselerdi keske cocuklarina o zaman cok sinirlenmistim sana hak veriyorum guzel bir dille uyar 1 2 kere musait degiliz deyin almayın eve cikiyorduk cikiyoruz falan diyin uzaklaştırın

Back
X