Misafirin evi kurcalaması

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Misafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.

Kapiyi kitleyin.
Gormek isteyene acin gosterin ve yeniden kapatin.

Odayı görmek isteyenler (ne gerek varsa) kapıdan baksınlar. Çekmeceleri, gardolabı karıştırmasınlar bi zahmet.

Yatak odası mahremiyeti olayını burda öğrendim çok abuk buluyorum açıkçası sapıkça geliyor düşünce , ne yani direkt ‘şeaaappmak mı geliyor insanın aklına ?’
Ama eşyalarımın, dolabımın vs. Kurcalanmasını ben de istemem . Benim için mahremiyet orada başlar , donumu, sütyenimi ya da eşimin bazı şeylerini başkası kim niye görsün ...

Çocuklar yatakta zıpladığı zaman gidip annesinin yanında ‘aa çocuğum Burda zıplanmaz’ çekmeceleri açtığında ‘başkasının evi kurcalanmaz’ vb.diyin .
Annesi eşşek değilse zaten anlar dikkat eder .

Ben kitledim sende kitle kime ne benim özeledimden kv de olsa anne oda uygun değil sevmiyorum ben diyip laf duyur ben öyle yaptım kimse giremez

Kocanın söylemesi daha uygun olur bu konuda hassasiyetin var madem.
Gerçi kim ister ki evi kurcalansin.
Yatak odası dışında misafir çocuklarına fazla kizacagimi sanmam çocuk sonuçta ama yatak odama kimseyi sokmam

Yeni gelenler niye yatak odanı görmek istiyor ki ya.
Ne mantıksız işler.
Eve gelip çocuğuna sahip çıkmayana bende deli oluyorum.
Ya direk söylüyorum yada bidaha görüşmüyoruz.
Ben gidince bebemi asla tek bırakmıyorum. Aman çocuk demiyorum. Millette sahip çıksın.
Kapıyı kapa girmek isteyene müsait değil de.

Kırmadan nasıl yapacağım. Bir keresinde bir baktım kuzenim almış bebeğini yatağımın üstünde sallıyor yastıklarımı da ayağına koymuş sallamak için. Bir şey diyemedim alınmasın diye.

Kapatacaksınız kapıyı. Yatak odasını görseler ne olacak?

Ben gıcık olacağıma başkası kırılsın banane.
Kitleyin.
Ama yatağımda çocuk uyutmadı kısmına bir şey diyemem.
E çocuk o şekilde uyuyorsa ne yapsın anası.
Benim oğlumda illa yatağa koyucan yanına hafif uzanıcam şş patla uyuyor.
Ne yapayım çocuğa eziyet mi edelim?
Çekmece olayını ben de sevmem Dr emzirme çocuk uyutma konularında elbette kullanabilir herkes yatak en nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…