- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.192
- 798
- 36
- Konu Sahibi serenityjane
-
Kapıları kırmak mı nasıl insanlar öyle ya onlar biri benim kapımı kırsın öz kardeşim olsa polise savcılığa şikayet ederim istediği kadar akraba olsun bu ne yüzsüzlük yaMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ay pardon ya ben kapıyı kırarlar anlamışım kafayı yedim heraldeMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Kapıyı kırmak değil kırılabilirler diyorKapıları kırmak mı nasıl insanlar öyle ya onlar biri benim kapımı kırsın öz kardeşim olsa polise savcılığa şikayet ederim istediği kadar akraba olsun bu ne yüzsüzlük ya
Valla eli işte gözü oynaşta derler ya benim durum tam öyle oldu iş yetiştirmeye çalışıp bi yandan konu okuyunca böyle oluyor işteKapıyı kırmak değil kırılabilirler diyorben De ilk sizin gibi okumuştum
yani seçenekleri öldürmüşsünüz kapı kilitleme gibi o zaman ortalığa iç çamaşırlarını koy musait değil burası yatak odası de kim alınırsa alınsın onun bunun ne işi var yatak odandaMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Aa BenÜyelerden biri yazmıştı yanlış yazabilirim Benim Baybidollerim var gecelilkler var diye Baybileri tavana asmıyorsan Kilit vurmaya ne gerek.Tabiki bende Yatak odasını mahrem buluyorum ama kilitlenmesi hoj değil yengemde yapıyordu tabi onun parfümleri çalındıgı için
Aa kız o sendin değilmi bak yeni hatırladımAa Benbenimkiler tavana asik değil ya dolabim kapaksiz sadece raflar ve askilar var. Böyle mutluyum o kapı açılmıyor açılmayacak dolap kapağı olarak odanın kapısını kullanıyorum komple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?