Misafirin evi kurcalaması

en iyi yöntem ek yastığı koymak bi odaya..
yatak odasini kilitlemek..
kendimizin montlari oraya koymak..
ayy sinir bozuvu.. bende sokamam.

Kapıları kırmak mı nasıl insanlar öyle ya onlar biri benim kapımı kırsın öz kardeşim olsa polise savcılığa şikayet ederim istediği kadar akraba olsun bu ne yüzsüzlük ya

Ay pardon ya ben kapıyı kırarlar anlamışım kafayı yedim heralde te Allam ya

Üyelerden biri yazmıştı yanlış yazabilirim Benim Baybidollerim var gecelilkler var diye Baybileri tavana asmıyorsan Kilit vurmaya ne gerek .Tabiki bende Yatak odasını mahrem buluyorum ama kilitlenmesi hoj değil yengemde yapıyordu tabi onun parfümleri çalındıgı için

Eve ilk defa gelen insanlar genelde evi görmek isterler. Çeyiz serme gibi abuk sabuk bir geleneğin bile devam ettiğini düşünürsek, ev gezmeyi hayretler içerisinde karşılamıyorum. Yalnız ev gezmekle, çekmece karıştırmak arasında bir bağlantı kuramadım. Evi gezdireceğiniz insanlar çekmeceleri niye kurcalasın? Bu kadar şuursuzlarsa, aman kırılırlar mı diye düşünecek kadar hassas olmaya gerek yok bence. Bodoslama hadlerini bildirebilirsiniz. Çoluk çocuğun odanıza girmesini istemiyorsanız da, kapısını kilitlersiniz. Kendi evinizin kurallarını belirlerken milleti düşünecek değilsiniz. Bunlar kayınvalide için de geçerli. Çekmecenizle ne işi olabilir? Öyle oğlumun evi, istediğim gibi karıştırırım gibi bir kafası varsa, siz de aman kırılır mı kafasını bir kenara bırakmalısınız.

Kapıları kırmak mı nasıl insanlar öyle ya onlar biri benim kapımı kırsın öz kardeşim olsa polise savcılığa şikayet ederim istediği kadar akraba olsun bu ne yüzsüzlük ya
Kapıyı kırmak değil kırılabilirler diyor ben De ilk sizin gibi okumuştum

yani seçenekleri öldürmüşsünüz kapı kilitleme gibi o zaman ortalığa iç çamaşırlarını koy musait değil burası yatak odası de kim alınırsa alınsın onun bunun ne işi var yatak odanda

Yatak odası mahremedir kimseye gösterme zorunluluğunuz yok sorana müsait değil odam dersin kapıyı da kitlersin. Çok can sıkıcı gerçekten kimse benim yatağımda bebek yatırsın istemen kimsenin yatağında da bebeğimi yatırmak istemem
Ne bileyim belki yeni seks yaptılar nevresimi de değiştirmediler e bebek onda niye yatsın ki...
Belki de bebek kusacak veya bezi kaçıracak tertemiz yatağı pisletecek ne gerek var...
yatırırım koltuğun birine bitsin gitsin misafirlikte vip hizmet aramakta bizim ülkeye mahsus.

Aa Ben benimkiler tavana asik değil ya dolabim kapaksiz sadece raflar ve askilar var. Böyle mutluyum o kapı açılmıyor açılmayacak dolap kapağı olarak odanın kapısını kullanıyorum komple

Aa Ben benimkiler tavana asik değil ya dolabim kapaksiz sadece raflar ve askilar var. Böyle mutluyum o kapı açılmıyor açılmayacak dolap kapağı olarak odanın kapısını kullanıyorum komple
Aa kız o sendin değilmi bak yeni hatırladım Bide Şey olmasın diye okundugu gibi yazdım maksat kolaylık olsun

Bir insan neden başkasının yatak odasını görmek ister ki? Hiçbir misafirim böyle bir istekte bulunmadı. Kapımı kapattım herkesi salon ve mutfakta ağırladım. Ha bebek uyuyacak, emzirecek açarım ama merak için çok saçma değil mi ya?

Yatak odası benim için normal bi odadır.
Evime davet ediyorsam herkes istedigi gibi cocugunu uyutabilir.
Yastığımı kullanmak istemeyebilirse diye başka yastık teklif ederim ama bu sadece benim ince düşünceliliğim olur yoksa kıl/cins insanlarla görüşmemeyi daha çok tercih ediyorum.
Acip don kulot yerine bakmiyorsa ki normal insanlar bir sey alacagi zaman sorarlar yerini genelde, al oradan derim yerini soyleyip ya da ben veririm.
Kuzeniniz yastıkla yatak odasında çocugunu uyuttu diye dert ediniyorsaniz cins bir insansinizdir.
Hayati bu kadar zorlastirmayin ama elbette kimse de gelip cekmecenizi karistirmasin sormadan, bu ikisi farkli seylerdir.

Kimsenin odanıza girmesini istemiyorsanız kapınızı kilitleyin,bu kadar basit.

Ha ben yatak odasınin çok özel mahrem bir yer olduğunu düşünmüyorum.Belki dekorasyonu,mobilyasi merak edilebilir.Yoksa koca koca insanlarda odaya girip cekmecelerinizi karıştırmaz.Ne yapsınlar başkasının donunu sütyenini...En fazla, (müsait başka bir alan yoksa)çocuk emzirir,çocuk uyuturlar.Yatak odasına bu kadar büyük anlamlar yüklenilmesi bana tuhaf geliyor :)

Benim kapısı bile aciktir hep.Hatta çocuklu kalabalık misafir geldiğinde,erkek çocuklar cocuk odasında takılırken,kizlari oynamalari için benim odaya yönlendiririm rahat etsinler diye :)

kapıyı kiliteyin canım ne demek kapı kırmak, mağarada mı yaşıyor bu insanlar.ille görmek isterlerse evi ki bunu da anlamam ev işte yani , burası da yatak odası bakmaya gerek yok müsait değil , bitti.ille ısrar ederse aaa olmaz canım açalım diye , müsait değil buyrun şu odaya geçelim diyeceksin.yani kendi evinizde ezilip büzülmeyin bu kadar.

Yatak odasının kapısını sürekli kapalı tut.
Geçen gün bir akrabamız davet etti 5 6 kişiydik ben düğününe gidememiştim kıza dediler ki bize evini göster. Kız beni de çağırdı gel bak diye. Evini görmek isteyenler en ücra çekmeceleri bile açıp baktılar o kadar utandım ki onların yerine, şok oldum. Bir de bana diyorlar ki sana da gelicez yarım ağız gelin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…