- Konu Sahibi serenityjane
-
Kayınvalidelerin oda karıştırma merakını anlamıyorum hiç.
Misafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bazı şeyler kırmadan olmuyor. Bende aynı şeylerden muzdaribim. Kv, görümce eve geleceğinde etraftaki şeyleri topluyorum. Çok meraklılar. Yatak odama falan girmek istediklerinde dağınık derim, hayır bak orası yatak odası mahremiyet biraz lütfen derim. Hatta gerekirse kilitlerim. Ben rahatsız oluyorum anne karıştırma, odama kimse girmesin lütfen. Bazı insanları kıracaksın. Hayır demeyi beceremediğimizden geliyor başımıza ne geliyorsa. Hayır diceksin. Bende yeni yeni öğreniyorum.Size de tavsiye ediyorum.Misafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Her misafir gidişinde herşeyi tekrar yıkayıp siliyor musunuz gerçekten.Benim sıkıntı etmem biraz da titizlikten. Biri kıyafetlerimi karıştırır, yatağıma yatarsa her şeyi yıkamak zorunda kalırım. Evden gittiklerinde eşyaları bile silmem gerekecek
Evet malesefHer misafir gidişinde herşeyi tekrar yıkayıp siliyor musunuz gerçekten.
İsiniz gerçekten çok zor. Allah kolaylık versin. Sizin durumunuz farklı bence. O yüzden aleyhinize yapılan yorumlarla canınızı sikmayin.Evet malesefAma kimsenin haberi yok. Dalga geçerler diye diyemiyorum.
Ben odamın kapısını kilitliyorum.Sağolsun kayınvalidem de bu şekilde düşünür hiç ellemez eşyalarımı.Zaten birlikte yaşadığımız içinMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Benim kızım da aynen öyleEşine anlat kilitle kapını kimseye hesap vermek zorunda degilsinbende hala kilitliyorum çünkü küçük kızım çekmeceleri karıştırıp kulotlari kafasına takip geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?