- 31 Ağustos 2019
- 316
- 293
- 18
- Konu Sahibi serenityjane
-
Saçma çünkü. Bu titizlik değil ayrıca.Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir.
Kırıtmasınlar diye millete yattığım yeri göstermek zorunda degilim kapatırım kapisini olur biter illada girmeye çalışan olursa ben hoşlanmıyorum diye belirtirimMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
Misafiri davet ettiğim gün odamın dağınık olması garip olmaz mı?yani seçenekleri öldürmüşsünüz kapı kilitleme gibi o zaman ortalığa iç çamaşırlarını koy musait değil burası yatak odası de kim alınırsa alınsın onun bunun ne işi var yatak odanda
hiç garip değil misafirini yatak odanda değil misafir odanda ağırlıcaksın zaten benim yatak odam derli toplu düzenli o kadarda misafirim gelirim daha biri kendi başına gitmemiştir gerek yok çünkü annem bile kızım diye seslenerek gelirMisafiri davet ettiğim gün odamın dağınık olması garip olmaz mı?
Orası benim mahremim diyerek izin vermem. Ya da önüne geçerim. Görümcen var mı? Sen de aynısını yap,kendi hatasını anlasınMisafirler gelince gidip çocuğunu yatağıma çıkıp yatırmasından, çocuklarının çekmecelerimi karıştırmasından nefret ediyorum. Kayınvalidem de çok meraklı. Çocuğum olunca gelip bizde kalabilir ve o zaman yatak odama girip eşyalarımı karıştıracağından tedirginim. Bir de bende titizlik var. Çamaşırları astığımda eşime bile dokundurtmuyorum. Ama kayınvalideme diyemem alınır ve saçma bulabilir. Kimseyi kırmadan yatak odama girilmesine nasıl engel olabilirim. Kapıyı kitlesem de kırılabilirler ya da eve yeni gelenler odaları görmek isteyebilirler. Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?