Misafirin pis kokusu. Heryeri yikayasim geliyor

yani de kim olacak başka

Benimde bi akrabam vardi oyle sigara icerlerdi ki evin icinde kari koca baca gibi.. onlara gidince ic camasirim bile kokardi. Ondan mi bilmem hic sevmem sigara kokusunu nefret ederim. Resmen sacim elim
Kolum kokuyo olurdu.. dusa girip herseyi degismeden koku gitmezdi.

Zaten çok titiz(!) bir insan olduğu için denemiştir ya, bence koltukları yaksın direkt. “Hayvan(!) vs. Ahır” kokusu ancak gider :)
Kız 7/24 tinerin boyanın icindeyim balıkcı balığının basında aşçı yemeğinin basında ciftci hayvanların basında benim kadar kalmıyordur, yatıp kalkıyorum ben. Çıkıyor. Çok kolay çıkıyor.

Rahmetli büyükbabam kumar clubunu kapatınca çiftciliğe yönelmisti bilirim kokuları iş esnasında aldığım kokuları bir güzel dus sonrası kremlerinden kullanır parfümlenir biseyi kalmazdı yani burnum köpek burnu gibi sıkıntıda yok ama cıkıyor bi gram kokuda kalmıyor. Bilemedim temizliğini iyi yapamadı herhalde konu sahibi

Etrafımda bu tür işlerde çalışan yok.Çok yazan oldu gereken yapılırsa kokunun kalmadığına dair. O zaman kimsenin etraftakilerin burnunun direğini kırma hakkı yok, der noktayı koyarım.

Yaşam tarzıyla, yapılan işle alâkalı bence, köydeki o ağır kokuyu ilk duyanın nefesi bir süre kesilir. Evler de, kıyafetler de şehirde yaşayanlar için alışılagelmişin dışında kokuyor. Hakaret anlamında demiyorum, doğal ağır ve çok rahatsız edici olabiliyor. Bir günlük misafirin sinen kokusu çabuk çıkar da, o insanlara artık işlemiş. En temizi yıkatsın her yeri bir firma çağırıp.

Niye linçledik,çünkü üslup çok önemli.Normal bir şekilde eve sinmiş kokuyu nasıl temizlerim diye soracağına evinde kalan misafirinin arkasından "ıyyyy hayvan gibi kokuyor" derse her türlü linci yer.O zaman evine misafir kabul etmeyecek hanımefendi.

adamda zaten banyo yapmayı bilmiyordu hayvancılıkla uğraşanlar da bu koku hep olur banyo yapın istersenizin nezaketi yok açık açık desin daha iyi

Sırf eleştirmek için yorum atmayın lütfen. Bir önceki mesajımda zaten bu kokunun o kişide doğal oldufundan ve onun bunu farketmediğinden bahsettim. Siz böyle misafiriniz olursa kibarca banyoya girebilirsiniz demek yerine açık açık kokuyosun dersiniz o zaman. İyi günleer.

Bazıları çağrılmadan hoop çat kapı geliyor. Onlar için öneriniz nedir?

Misafir eve girer girmez , sen bir duş al ben de yemek hazırlayayım deyince hangi misafir hemen tamam deyip duşa girer allah aşkına :) Yüzde 99 hayır diyecekti zaten adam.

Konu sahibi diyor ki koltuklara, çarşafa, yorgana sinmiş koku. Misafir eve girer girmez duşa girmez herhalde. Biz de ütopyada yaşamıyoruz. Bizim de misafirlerimiz oluyor. Yarım saat ya da bir saat dinlenip o duşa giriyor çoğu misafir. Hele ki uzun yoldan geldiyse. Eğer konu sahibinin misafiri de girmiş olsaydı en azından koltuğa, yatağa, yorguna sinmezdi o koku. En fazla odayı havalandırırdı geçerdi.
İyi günleer.

Hayır normal insan her gün duş almaz.
Normalligin kistasi, sizin normalleriniz değil

Aslında sizin normaliniz de kıstas değil elbet. :) Her gün dışarı çıkan, saatlerce çalışan, sokaktaki bir ton mikropla temas etmek zorunda olan her normal insan duş alır valla. Kimse yatağa pis girmek istemez. Evden çıkmıyorsa alıp almamak o insanın insiyatifine kalır.

Açmayın kapıyı efendim,Allah Allah ya "ıyyyy hayvan gibi kokuyor" demek ne derece doğru?
Mantık dışı bir cevap oldu. Kadının ağzından aşağılayıcı cümle çıkmadan yerin 7 kat altına gömülmüş, kapıya gelen misafire kapıyı açmasa ne denirdi acaba kafam karıştı şimdi. Oysa ki ciddi ciddi sormuştum sorumu. Konu sahibi titiz e imiş hiç sanmıyorum ayıla bayıla misafir çağırdığını.

Bu siteye kayıt olmadan önce belli başlı cümleleri mi ezberletiyorlar? Hep aynı kalıpta cümleler okuyorum ve cidden merak ettiğim için soruyorum. Örneğin: -Üslup her şeydir. -Allah X’in de hayırlısını versin. -Boşan -Peki neden bu adamı baba yaptınız? Gibi. Bu yorumlara lafım yok da cümleler hep aynı kalıpla kuruluyor o ilgimi çekti

Hahahahha
Aklın yolu birdir diye yorumladım
Şaka bir yana siz yazınca hakikatten cümleler çok tanıdık geldi. Çok güldüm, Allah da sizi güldürsün

Bakın hanımefendi,benim eşim de süt sektöründe çalışıyor hem de yıllardır.Ne yaparsanız yapın o koku siniyor insanın üstüne başına,eve girer girmez duşunu alıyor evet ama kıyafetler yikandigi halde yine koku kaldığı oluyor.Konu sahibini tanıman etmem,evet ben de rahatsız olabilirim ama bir insan için "ıyyy hayvan gibi kokuyor" dendiği zaman çok irrite ediyor insanı.Diyorum ki;uygun bir dilde konu açsaydı,biz de ona güzel güzel tavsiyeler verebilirdik.

Elbette bu belirttiğiniz gibi bir iş ortamında çalışan birisi için evet günlük duş çok muhim.
Baştan belirtmiş olsaydınız bu şekilde sizinle hemfikirdim.
Ama normal insanların her gün duş alması gereklidir ibaresi olunca bu şekilde anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…