- Konu Sahibi hayatvehayat
-
ebrutolga : kadın bizim antre de çocuğu çırılçıplak soymuş, tuvalete sokmaya çalışıyordu Çocuk dediğim de 5-6 yaşların da erkek , yani o sonucda cocuk o yasdaki cocuklar birbirini ciplak görse ne olur , biraz abartmisin.:)
ama kadin cok ilgin sonra gire bildimi tuvalete :))))
cok komik ya...
Sinir oluyor böyle ebeveynlere ya.. Çocuğun bir suçu yok ama annesinde babasında suç var.. Yere damlayan idrarı giysiyle silmek ne demektir ya, benim bildiğim ev sahibinden bir bez istersin o bezi iyice sabunlayıp damlayan yeri silersin, sonra da yine iyice yıkayıp makinaya atıyorum dersin. Uyuz oluyorum kendi evinde dur, yapma, gebertirim onu ellersen, çekil şurdan deyip; misafirliğe gidince çocukları saldım çayıra mevlam kayıra gibi bırakmalarına..
Bize de gelmişti böyle bir misafir.. İlk defa geldiler, biz zannediyoruz ki sadece eşler gelecekler.. Kadın, kocası, 2 çocuğu, kayınvalidesi ve kayınpederi hep birlikte geldiler.. Tamam başımızın üstünde yerleri var ama insan ilk defa misafirliğe geldiği bir yerde dikkat eder ya.. Kadın bizim antre de çocuğu çırılçıplak soymuş, tuvalete sokmaya çalışıyorduÇocuk dediğim de 5-6 yaşların da erkek çocuğu ve benim de yeğenim (kız, 10 yaşında) evdeydi.. Yeğenimi mutfağa nasıl soktuğumu bilemedim (mutfağa yakındık).. Çocuk ortalığı yıkıyor annesinin sesi çıkmıyor, annem devamlı dur çocuğum yapma etme diyor. Gittikleri zaman ablamla dedik ki " sakın bir daha çağırmayın bu aileyi lütfen", annemde dedi ki" yok çağırır mıyım ya perişan oldum" Evde 2 tane tuvalet var kadın tuvaletleri beğenmedi.. Ablamla aralarında geçen diyalog şu;
Kadın:tuvalet nerede ?
Ablam: Tuvaleti gösteriyor "buyrun"
Kadın: bunlar değil normal tuvalet yok mu(yer tuvaletinden bahsediyor)
ablam: bunlar normal tuvalet, siz nasıl istemiştiniz?
Kadın: Normal tuvalet, bunlardan değil, yok mu?
Ablam: Haa malesef yok, bizde bunlardan mevcut..
Böyle misafirliğe gittiği evde illaki yer tuvaleti yokmu diye soruyorsa emin olun klozete ayakları ile çıkıyordur.Bizede gelmişti böyle bir misafir o zamnlar ben çocuktum annemlerin evindede yer tuvaleti yoktu.Eve gelen misafir tuvaletin kapısını kilitlememiş bende kapıyı bir açtımki oda neeKadın ayağındaki terliklerle klozetin üstüne tünemiş hala gitmez gözümün önünden çok komik görünüyordu
Çişi pantolonla silmek? Herkes kendi adetini gösterirmiş, ben öyle insanların su ve tuvalet kağıdı kullandıklarından şüphelenirim. Muhtemelen tuvaletten kalktıkları gibi şeylerini donlarıyla sıyırıp çıkıyorlardır. Allahım sabır ver, ne insanlar var.
Ah tatlım sen annemle benim yerimde olsan napardın acaba.80 yaşında yürüyebilen, eli ayağı tutan bir babaannem var.Amatembellik yapıp yürümüyor.Tuvalete her girdiğinde o terlikler ve yerler çiş oluyor.Bazen çok afedersin büyük şeyi falan düşmüş oluyor.Bu da teharet falan olmadığının bariz kanıtı.Sifona basma falan yokE üstüne de bulaşıyor.Çıkarttıramıyoruz değiştirtemiyoruz inan ki.Banyo yaptırıyoruz 2 güne bir, ben işe girmiyorum aşa girmiyorum niye yıkıyosunuz beni diye tantana yapıyor.Çiş bu sonuçta 1 damlası dahi ahır gibi kokutuyor.Sabretmeye çalışıyoruz...O her tuvalete lavaboya girdiğinde hemen dezenfekte edp temizliyoruz tabi.
Ayy canım Allah sabırlar versin, ama sizi çok takdir ettim maşAllah sabrınıza
Yapacak bişey yok ki tatlım sabretmekten başka.Babam da durumun farkında.O da birşey diyemiyo.Zaten memlekette kalıyor normalde.Arada sırada geliyor.Orda durum daha vahimdir diye düşünüyorum.Ama yapacak da birşey yok :/
boyle vurduymaz sorumsuz mosafırlerden nefret edıyorum .
coluk cocugu sankı parka salar gıbı salıyorlar evın ıcın de
sahıp cıkmıyorlar .
canım bencedıp kose temızlık yap.ıdrar hem pıslıktır
hem de namaz kılınan ev de ıdrar damlası bıle olmamalı
öyle canım haklısın, yaşlılık olunca kırıgnlıkda artıyor, bebek gibi avutman lazım, Allah sizden razı olsun, yaşlı bir insanı gönlünü hoş tutmak kırmamak ne kadar önemli:) bnde böyle insanlara hayran kalıyorum çünkü ben çok pimpirikliyim( ne diyeyim maşAllah size kybelecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?