- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Konuyu okudunmu canimBen bi banyo yapıp geliyorum. Grip oldum sumuklerim erimiş mum gibi asiliyor
Gelirim birazdan pepekler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu okudunmu canimBen bi banyo yapıp geliyorum. Grip oldum sumuklerim erimiş mum gibi asiliyor
Yok canim catkapi gelene. Cagirdigimda yemekler hazir olur zatenne zaman gecelim sofraya diye sorarim anca
![]()
merkezi bi mahallede oturuyor haşbuki böyle kenar mahallede değil. kaynanamın eşi yok ama kayınpederim hayattaykende öleydi zaten kayınpeder geç saate kadar çalışıyordu o eve gidene kadar kaynanam dönüyordu.
bide mesela bendeler ya başkası telefon açıyor aaa biz carriedeyiz sende gelseneeeeee
yada kızı çalışıyor bi tanesinin arıyor annesin anne işten çıktım evde ne yemek var, kızım yemek yapamadım bugün ama carriedeyim sende buraya gel atıştırsın bişeyler diyo
İyice misafir sevmeyen kiz oldum ben de yaaaOh içime su serptin![]()
Ben bi banyo yapıp geliyorum. Grip oldum sumuklerim erimiş mum gibi asiliyor
Geldiğimde okurum cnmKonuyu okudunmu canim
Öylemi dersin. Tsk ederim bebeğim :)
Ağzıma fermuar cekeyim en iyisi
Diyorum ya alışkanlık hayat stili olmuşYa bu misafirlik değil bunlar kendini aşmış
Yıllardır birbirlerinden geçinmeyi öğrenmişler yeni geleninde tepesine üşüşüyorlar..
Misafir deyince kaşıntı başlıyor bend3İyice misafir sevmeyen kiz oldum ben de yaaa![]()
Benim eşimin kadın gibi dizileri vardır o dizi izler ben kk takılırım
bazende kıskanır kk
inşallah forum çöker diye kıskançlıklar yapar
ama ben takmam onu
böyle saçma sapan dizileri asla izlemem insanın piskolojisini bozarlar ancak
Valla biiki kere yanında banlanmışlığım var geyikten, hiç o fermuar çekebilecek potansiyeli göremiyorum sende![]()
Aaaaa hos geldinnnnnHatırlıyorum
Ben geyik konularında bile geyikten banlanmistim
Su son zamanlarda banada cok misafir geliyor, daha önce dengeliydi, neden böyle oldu yaaa![]()
Vallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diyeMeydan boş bulundu galiba
Yumuşak değilim işte buluyorum kendime olmuyor olmuyorAaaaa hos geldinnnnn
Konuna gelecek olursak,sen mi cok yumusak yüzlüsün,cok fazla mi ikram yapiyosun nedirgelen yapisiyor
Ben senin yerinde olsam sahsen hep misafirin yaninda oturmam. 2-3 saatten sonra is bulurum kendime. Kalkar baska seylerle meşgul olurum gitsinler diye.
Hic kaldıramam o kadar,iyi sabretmissin helal olsun![]()
Bence sende hiç gitme artık ben ole yapacamVallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diye
Bide önceden cok özen gösteriridim, hersey dört dörtlük olsun diye strese girerdim, ama baktim biz gidince önümüze küflü ekmek bile cikiyor, bende kisiye göre davranmaya basladim, ama yinede onlar gibi olamiyorum yaaa![]()
O zaman sen çok şanslı birisinkorkunç bir durum gerçekten, tüm günü o insanlarla geçirmek yorucu olsa gerek, benim hiç çevrem yok, evime kimse gelmez o yüzden adet nasıldır bilemeyeceğim ama en iyisi akşam yemeğinden sonra davet etmek sanırım.