• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

merkezi bi mahallede oturuyor haşbuki böyle kenar mahallede değil. kaynanamın eşi yok ama kayınpederim hayattaykende öleydi zaten kayınpeder geç saate kadar çalışıyordu o eve gidene kadar kaynanam dönüyordu.
bide mesela bendeler ya başkası telefon açıyor aaa biz carriedeyiz sende gelseneeeeee
yada kızı çalışıyor bi tanesinin arıyor annesin anne işten çıktım evde ne yemek var, kızım yemek yapamadım bugün ama carriedeyim sende buraya gel atıştırsın bişeyler diyo

Ya bu misafirlik değil bunlar kendini aşmış:KK53::KK53:
Yıllardır birbirlerinden geçinmeyi öğrenmişler yeni geleninde tepesine üşüşüyorlar..

Benim eşimin kadın gibi dizileri vardır o dizi izler ben kk takılırım

bazende kıskanır kk
inşallah forum çöker diye kıskançlıklar yapar

ama ben takmam onu

böyle saçma sapan dizileri asla izlemem insanın piskolojisini bozarlar ancak

Benim eşimin kadın gibi dizileri vardır o dizi izler ben kk takılırım

bazende kıskanır kk
inşallah forum çöker diye kıskançlıklar yapar

ama ben takmam onu

böyle saçma sapan dizileri asla izlemem insanın piskolojisini bozarlar ancak

Biz ikimizde izlemeyiz dizi.
Ben kkdan banlaninca üzülüyor ama. Burda yapamadiklarimi ona yapiyorum

Su son zamanlarda banada cok misafir geliyor, daha önce dengeliydi, neden böyle oldu yaaa :KK64:

Hatırlıyorum :-):-)
Ben geyik konularında bile geyikten banlanmistim
Aaaaa hos geldinnnnn :KK19:

Konuna gelecek olursak,sen mi cok yumusak yüzlüsün,cok fazla mi ikram yapiyosun nedir :KK53: gelen yapisiyor :KK53:

Ben senin yerinde olsam sahsen hep misafirin yaninda oturmam. 2-3 saatten sonra is bulurum kendime. Kalkar baska seylerle meşgul olurum gitsinler diye.

Hic kaldıramam o kadar,iyi sabretmissin helal olsun :KK53:

Meydan boş bulundu galiba
Vallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diye :KK35:
Bide önceden cok özen gösteriridim, hersey dört dörtlük olsun diye strese girerdim, ama baktim biz gidince önümüze küflü ekmek bile cikiyor, bende kisiye göre davranmaya basladim, ama yinede onlar gibi olamiyorum yaaa:KK20::KK51:

Aaaaa hos geldinnnnn :KK19:

Konuna gelecek olursak,sen mi cok yumusak yüzlüsün,cok fazla mi ikram yapiyosun nedir :KK53: gelen yapisiyor :KK53:

Ben senin yerinde olsam sahsen hep misafirin yaninda oturmam. 2-3 saatten sonra is bulurum kendime. Kalkar baska seylerle meşgul olurum gitsinler diye.

Hic kaldıramam o kadar,iyi sabretmissin helal olsun :KK53:
Yumuşak değilim işte buluyorum kendime olmuyor olmuyor
HB bu arada canimsss :)

korkunç bir durum gerçekten, tüm günü o insanlarla geçirmek yorucu olsa gerek, benim hiç çevrem yok, evime kimse gelmez o yüzden adet nasıldır bilemeyeceğim ama en iyisi akşam yemeğinden sonra davet etmek sanırım.

Vallah ne bileyim, gecen esimede dedim, bu son zamanlarda neden hep bize geliyorlar yaa diye :KK35:
Bide önceden cok özen gösteriridim, hersey dört dörtlük olsun diye strese girerdim, ama baktim biz gidince önümüze küflü ekmek bile cikiyor, bende kisiye göre davranmaya basladim, ama yinede onlar gibi olamiyorum yaaa:KK20::KK51:
Bence sende hiç gitme artık ben ole yapacam

korkunç bir durum gerçekten, tüm günü o insanlarla geçirmek yorucu olsa gerek, benim hiç çevrem yok, evime kimse gelmez o yüzden adet nasıldır bilemeyeceğim ama en iyisi akşam yemeğinden sonra davet etmek sanırım.
O zaman sen çok şanslı birisin:KK14:

Back
X