• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

Kim suc atiyor kiz sana?
Ne diyorlar ki? Ousun bisey diyo mu onlarin lafina bakip?

ous hiçbişey demiyor beni suçlamaya başladı oda.
ben kaynanama ve ousun halasına kaynımın nişanlısının kız olmadığını söyledim. halada herkese yaymış.
şimdi hedef tahtası benim

ous hiçbişey demiyor beni suçlamaya başladı oda.
ben kaynanama ve ousun halasına kaynımın nişanlısının kız olmadığını söyledim. halada herkese yaymış.
şimdi hedef tahtası benim
Oooo durum vahim desene.
Niye soyluyon kizim sen de ya. Huylarini biliyon madem off offf. Ben bu yuzden kimseye dert ortagim demiyorum. Bazen esim bile soyledigim bi lafi gidip anasina yetistiriyor. Guvenme kimseye bosver. Sen iyi niyetle soylersin, onlar kimbilir ne kiliklara sokarlar senin dedigini.

Oooo durum vahim desene.
Niye soyluyon kizim sen de ya. Huylarini biliyon madem off offf. Ben bu yuzden kimseye dert ortagim demiyorum. Bazen esim bile soyledigim bi lafi gidip anasina yetistiriyor. Guvenme kimseye bosver. Sen iyi niyetle soylersin, onlar kimbilir ne kiliklara sokarlar senin dedigini.

benim söylememin sebebi o kızın kaynımla tanışmadan önce benim ousuma yapışıp baştan çıkarmaya çalışması yüzünden oldu yoksa banane onun götünden. halada olayı bilmediği için beni suçladı bende dayanamadım söyledim işte

hala da herkese söylemiş, söyldiği insanlarda bize carrie şahsen söyledi diyorlarmış kayananama

benim söylememin sebebi o kızın kaynımla tanışmadan önce benim ousuma yapışıp baştan çıkarmaya çalışması yüzünden oldu yoksa banane onun götünden. halada olayı bilmediği için beni suçladı bende dayanamadım söyledim işte
Hee hatirliyom sanki boyle biseyler dogru ya.
Sen kizla papazsin zaten di mi?

Bu konu senin basini cok agritir yavrum, kizin kulagina da gitmistir belki.
Ok yaydan cikmis kime ne anlatcan ki bu saatten sonra.

zaten kız bana kendi söylemişti özel hayatını, hayatına giren erkekleri falan. onun kulağına gitse gitsin çokta tın.
ama eşimi bana karşı dolduruyorlar

Tabi esine yaltaklandigini bilen kimse de yok o yuzden kiymetli gelin oldu.
Kaynanan bisey demedi mi ya sen bu kiz kiz degil dediginde?

yoo onuda biliyorlar. yani kaynanam ve o hala biliyolar ama kabulleniyorlar. onun her dediğini her istediğini yapıyolar.

zaten kız bana kendi söylemişti özel hayatını, hayatına giren erkekleri falan. onun kulağına gitse gitsin çokta tın.
ama eşimi bana karşı dolduruyorlar
En kotusu o zaten. Esinlen arani duzelt de gerisini halledemezsin zaten. Laf yayildi diyosun baksana.
Bi de ne dedikoducu halasi varmis, isi gucu birakip bunu mu duyurmus millete.

kız değil dediğimde zaten kaynımla tanışmıyolardı o yüzden onu etkilemedi. ousa asılan bi kız var ismi şu şu şurda oturuyor falan diye anlatmıştım. sonra çıkmaya başladıklarında kıza sormuş kızda carrie yalan söylüyor demiş

En kotusu o zaten. Esinlen arani duzelt de gerisini halledemezsin zaten. Laf yayildi diyosun baksana.
Bi de ne dedikoducu halasi varmis, isi gucu birakip bunu mu duyurmus millete.

ous direkt onlara inanyor hiç bir zaman bana inanmadı.

bende evime gelen birisini göndermek istemem zaten gelmiş bi kere kalsın akşama kadar nasıl olsa misafir gelcek die hazırlık yapmışımdır
zaten uzun zamandır misafir çağırmaya üşeniyorum bende biri gelcek die aklım çıkıyor kimseyi istemiyorum şu sıralar evimde ama geldilerse de gitmelerini istemiyorum nasıl insansam artık

banım yeni açıldı herkese merhaba :KK50:

bu benim bilgisizliğimmi yoksa kültür çatışmasımı? uzun süre yurtdışında kaldığım için bazı şeyleri eksik biliyor olabilirim. ama bu benim için gerçekten bir sıkıntı olmaya başladı çünkü misafirden soğumaya başladığımı hissediyorum.
sanırım burda adet böyle : birini kahvaltıya davet edersin gelir kahvaltı yapar, oturur.öğlen yemeğini yer, oturur, akşam yemeğini yer, oturur, akşam 11 oldumu evine gider.
öğlen yemeğine çağırırsın aynısı. akşam yemeğine çağırdınmı 12 den önce gitmez.
sırf oturmaya çağırırsın bi çay içemeye aynı şekilde. 11-12 den önce gitmezler.
ben artık birilerini eve davet etmeye korkar oldum. hoş benimde çok arkadaşım yok, kendi arkadaşlarım geldiklerinde zaten 2 saatten fzla durmuyolar. ama konu komşu, akrabalardan böyle oluyor yaa. uzaktanda gelmiyolar, yan sokaktan.ve sık geliyorlar.
bir insan neden komşusunun evinde , kahvaltıya çağırılmasına rağmen, gece 11-12 ye kadar durmak isterki? ben birini kahvaltıya çağırdığımda o gün başka hiçbişey yapmıyorum. o gün komple yanıyo benim için. bundan sonra galiba herkesi sadece akşam yemeğine çağıracam...

Minderlerini rahat atiyosun demek ki :KK54:.. cok sinir bozucu bi durummus ya gercekten de ben kahvaltiya cagirdigimda ogleden sonra en gec kalkar misafirler. Cok sinir bozucu bir durum bunu yapanlara gidersen erken kalk sen de hani vurgula ya kahvaltiya cagirdin saat kac oldu oturdum kaldim islerin vardir hadi ben kactim vs dersen belki onlar da anlar:p

Back
X