- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Bunlar dizilere meraklı olur bir dizi bitmeden diğer diziyi izlerler
stv deki bütün dizileri izliyolar
iki dünya arası, küçük gelin, şefkat tepe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar dizilere meraklı olur bir dizi bitmeden diğer diziyi izlerler
nasıl becerdin?böyle insanlar cevremde baya vardi yok ettim,rahatladim![]()
mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.
Ama bizim nesil artik boyle degil iste. Ben mesela ac misin diye sorarim, ac degilim derse otururum onla beraber. Zorla sunu ye bunu ye yapamam ki ben.mesela kaynanamda öyle. ona gittimmi hemen sofrayı kurar açmısın tokmusun hiç önemli değil. canım şunu çekti desem üşenmeden kalkar yapar böyle bendende beklemez herşeyi kendi yapar.
Kıtlık zamanı çektiklerinden babam ve annem karneyle ekmek alırlarmış bu kuşak o kuşak en önemli olay yeme içme ,buzdolap dolu olsun , sen hiç açlık çektin mi?
Aynen.ay nasil kurtulunur boyle tiplerden bilemedimBunlar dizilere meraklı olur bir dizi bitmeden diğer diziyi izlerler
Psikolojileride bozuk o.zmn saglikli.degilo dizilerstv deki bütün dizileri izliyolar
nasıl becerdin?
akli basinda insanin izleyecegi turden seyler degilkiNe iğrenç acıklı diziler ne zaman anneme gitsen baştan anlatmaya başlar sonra onu azarlamak zorunda kalıyorum bana anlatma diye kadın acıklı kebap gibi acıklı dizilere meraklı ben dizi izlemiyorum sadece o hayat benim'i izliyorum o kadar genelde tv kapalı
Çat kapı gelene mi, çağırdıklarınada mı?Ama bizim nesil artik boyle degil iste. Ben mesela ac misin diye sorarim, ac degilim derse otururum onla beraber. Zorla sunu ye bunu ye yapamam ki ben.
Şöyle söyliyim ben sana, normalde bu ayarda konunun bdv'de 50 sayfalık ilerlemesine imkan yok, anca araya renkli bir aldatma hikayesi, arkası yarınlı entrikalı olaylar, cinsellik veya din üzerine radikal tartışmalar girerse +50 sayfa olur bir bdv konusu. Belli ki misafirlerin de kk üyeleri gibi sohbetini seviyorlar.
Ne iğrenç acıklı diziler ne zaman anneme gitsen baştan anlatmaya başlar sonra onu azarlamak zorunda kalıyorum bana anlatma diye kadın acıklı kebap gibi acıklı dizilere meraklı ben dizi izlemiyorum sadece o hayat benim'i izliyorum o kadar genelde tv kapalı
Yok canim catkapi gelene. Cagirdigimda yemekler hazir olur zatenÇat kapı gelene mi, çağırdıklarınada mı?![]()
acaydim kollarimi gitme diyeydim carrie daha orgu orecektikÖylemi dersin. Tsk ederim bebeğim :)
Ağzıma fermuar cekeyim en iyisi
Booooyle acaydim gollarimiiiiiacaydim kollarimi gitme diyeydim carrie daha orgu orecektik![]()