- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sen eşimin sülalesini görsen işleri güçleri yemek içmek gezmek tozmak![]()
Öyle oldu yakaptırmıştın kumandayı desene
![]()
Feneri nerde söndürsek hesabındalar yanibzimkilerde öyle![]()
Cat kapi geliyolar heralde bir iki defa uygun degilim diye cevirirsen vazgecerler bence
Bizimkiler yan sokaktan gelir, kahvaltı yapılır öğlen 2ye 3e kadar bizde takılır, sonra arabayla bıraktırırlar kendileriniKahvaltıya gelenlerin gece yarısına kadar kaldığını da ilk defa duydum.
Çok uzaktan gelirler veya kırk yılda bir gelirler ve kalırlar anlarım da yan sokaktan geliyorlar yani.
o yüzden ben çatkapı gitmeyi sevmem hiçay benimde aklıma geldi. evde eşimle ikimiziz.. azıcık yemek yaptım. sadece ikimiziz diye. sağolsun k.valide ve eşimin teyzeleri çat kapı geldiler. evde bişey yok. yemek az sadece eşimle bana göre. bende ortaya koyulabilecek bir şeyler koydum.. yemek koyamadım... teyzesi arkamdan dedikodu yapmış. yemek kokuyordu bi yemek koymadı bize demiş. ulan çat kapı gelion. evde azıcık yemek var. yemek vakti gelion üstelik... bide k.valideye beni anlatıon... bende anne iki kişilik azıcık yemeğim vardı koyamadım demiştim. (bilerek argo yazdım)
yuhh yaaa o ne öylee..
bildiğin "kaygısızlar"dan beterlermiş haa..
siz de pek yüzü yumuşaksınız muhtemelen ,çıkıyolar tepenize...
Bizimkiler yan sokaktan gelir, kahvaltı yapılır öğlen 2ye 3e kadar bizde takılır, sonra arabayla bıraktırırlar kendilerini![]()
Bizde de emrivaki olur, eşimi annesi arar şunu ne zaman çağırcaksınız bak ayıp oluyor, ablanı ne zaman çağırcaksınız ayıp oluyor. Ayıpsa benim ayıbım napim yani, hem o kadar hizmet et gönüllerini yap, bi de arkandan dedikodu yapıldığını duy. Gel de davet etnadiren çat kapı geliyolar ama dediğim gibi gördükleri yerde sıkıştırıyolar beni tenhada ne zaman gelelim ne zaman gelelim diye
Bi de 'hadi biz artık kalkalım' deyip 3 saat daha oturanlar var![]()
Ben öyle misafiri çok pis bozarım...
Kahvaltıya gelenlerin gece yarısına kadar kaldığını da ilk defa duydum.
Çok uzaktan gelirler veya kırk yılda bir gelirler ve kalırlar anlarım da yan sokaktan geliyorlar yani.
Öyle oldu ya
Çocuğa bile bakmıodu yazık yawrucağıza ya, annem getirirdi onu da yesin bunu da yesin diye![]()
Bizimkiler yan sokaktan gelir, kahvaltı yapılır öğlen 2ye 3e kadar bizde takılır, sonra arabayla bıraktırırlar kendilerini![]()