• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer, ev tamtakırdı o vakitsiz geldi aramızda mesafe var 2 saatlik. Mecbur ağırlamak zorundaydım, öyle geçiştirmiştim. Kötülüğümden değildi yani. Şimdi hiç çağırmıyorum o laftan sonra.
seni gidi cimriiii :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53:

10 dan sonra hayatta gelmezler. oturduğumuzdan bişey anlayalım.
geçen dedem için kuran okuttum saat akşam 5 te çağırdım diyolarki neden böle geç hiçbişey anlamıcaz oturduğumuzdan. o zaman müsaitim başka işlerimde var dedim. yine 11 e kadar oturdular az buldular

O zaman en iyisi bir süre misafir kabul etme gelmekten vazgeçerler. . Düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum :mad:

Mesafe koy araya , yada program yap kendine öğleden sonra şuraya gitçem de baktın olmadı taşın :-)
Benim annem temizlik hastası hergün yapar , komşu sabahtan gelip akşam giderdi hergün , annemde bu yüzden depresyona girmişti, ben kadın anlasın diye battaniyemi alır odada uyurdum , o da programını izlerdi :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kaptırmıştın kumandayı desene :KK70:

Şaka dimi bu :KK57::KK57::KK57:

Neyi anlamazmış acaba ............ ................ .............. (küfür küfür küfür:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:)
Senin evine geliyor ama hanımefendiyi alakadar etmezmiş illede gelip oturacak..
İşsiz güçsüz olmak ne zormuş yaw kime kapak atsam diye düşünmek zor işşş:KK14:

aynen bende şok oldum
gelmesin dedim ters tepki verebilirim söz konusu sınavlar olunca dedim. kaynanamda diyorki biliyorum zaten o yüzden gitme dedim ama ben anlamam dedi diyo :KK53:

kötü değiller ama işte düşüncesizler diyelim..
biraz da kültürle alakalı,mesela benim eşimin tarafı da öyle..
benim kendi kültürüme çok ters, hele ki yeni evli bi çiftin evinde en fazla 2-3 saat falan kalınır,çok geç olmadan da çıkılır bize göre..
ama işte doğuda saatlerce misafirlik çok anormal değil..ya da en azından benim gözlemlediğim kadarıyla eşimlerin köyünde öyle..
peki ben nası çözdüm bunu: tabiki misafirler gittiğinde "amannn bacağım, yookkk g.tüm ağrıyooo,boynumda tutulmuş aşkoomm" diye diye eşimi altdan doldurdum..
bi de misafirlerin yanında çok uykusu gelmiş ama onların hatrı için sesini çıkarmıyo görüntüsü çizdim..
eşşek değillermiş anladılar çok şükür..
artık benim gözler gitti mi kalkıyolar, hatta eşim şakayla karışık " hadi gidin evinize yeter uyyacaz" bile diyo sağolsun..:KK53::KK53:

bilmiyorum ama köydede yaşamıyoruz yani, hepside hep şehirde yaşamışlar. uyku yorgun hasta numarası pek yemiyor geldiklerinden sonra. anca önceden haber buçursam hastayım diye.
hasta olsam bile geldilermi geçmiş olsun bitmiştir

bilmiyorum ama köydede yaşamıyoruz yani, hepside hep şehirde yaşamışlar. uyku yorgun hasta numarası pek yemiyor geldiklerinden sonra. anca önceden haber buçursam hastayım diye.
Benimkiler hastayımı da yemiyor artık :KK51:

ay benimde aklıma geldi. evde eşimle ikimiziz.. azıcık yemek yaptım. sadece ikimiziz diye. sağolsun k.valide ve eşimin teyzeleri çat kapı geldiler. evde bişey yok. yemek az sadece eşimle bana göre. bende ortaya koyulabilecek bir şeyler koydum.. yemek koyamadım... teyzesi arkamdan dedikodu yapmış. yemek kokuyordu bi yemek koymadı bize demiş. ulan çat kapı gelion. evde azıcık yemek var. yemek vakti gelion üstelik... bide k.valideye beni anlatıon... bende anne iki kişilik azıcık yemeğim vardı koyamadım demiştim. (bilerek argo yazdım:KK53:)

yuhh yaaa o ne öylee..
bildiğin "kaygısızlar"dan beterlermiş haa..
siz de pek yüzü yumuşaksınız muhtemelen ,çıkıyolar tepenize...

ay benimde aklıma geldi. evde eşimle ikimiziz.. azıcık yemek yaptım. sadece ikimiziz diye. sağolsun k.valide ve eşimin teyzeleri çat kapı geldiler. evde bişey yok. yemek az sadece eşimle bana göre. bende ortaya koyulabilecek bir şeyler koydum.. yemek koyamadım... teyzesi arkamdan dedikodu yapmış. yemek kokuyordu bi yemek koymadı bize demiş. ulan çat kapı gelion. evde azıcık yemek var. yemek vakti gelion üstelik... bide k.valideye beni anlatıon... bende anne iki kişilik azıcık yemeğim vardı koyamadım demiştim. (bilerek argo yazdım:KK53:)
İnsan panik oluyor ne yapıcam diye, insanları zor durumda bırakmamak lazım.
Lafa gelince nolcak canım biz yabancı mıyız derler, senin evinden çıktığı an dedikodu yayılır taa köye kadar :KK53:

aynen bende şok oldum
gelmesin dedim ters tepki verebilirim söz konusu sınavlar olunca dedim. kaynanamda diyorki biliyorum zaten o yüzden gitme dedim ama ben anlamam dedi diyo :KK53:
Ben öyle misafiri çok pis bozarım...

Tabi canım insanın evi gibi rahat ettiği yer var mı. O kadar uzun kalan misafiride bir daha çağırmazdım heralde:KK70:

yazamadım kaynanam burda. oda aynı gruptan
en azından o varken en azından işlerimi yapabilirim. ama donla gezemiyorum.
oda kahvaltıya gelmişti hala burda.

Back
X