• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

misafirler

ayy en biçim insanlar var yaa, hiç sevmem böyle şeyleri...
normalde böyle değildir ülkemizde ama şaşırdımm...
hiç yüz vermeyiin çağırmayın bu ne böylee...

Kapıya 'bu evde grev var' yaz :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada son katta oturuyoruz, aklımdan geçmişti böle olacağı, sonra dedimki ulan kim çıkacak son kata, zaten kiloları var bazılarının bacaklarında ameliyat var platin falan takılmış ama bıkmadan usanmadan..allam ya reppimmm

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bu arada son katta oturuyoruz, aklımdan geçmişti böle olacağı, sonra dedimki ulan kim çıkacak son kata, zaten kiloları var bazılarının bacaklarında ameliyat var platin falan takılmış ama bıkmadan usanmadan..allam ya reppimmm
Çıkarlar yavrum çıkarlar, onlar özel eğitimli misafirlik timi her yere çıkarlar :KK53:

Çat kapı gelene ben de şimdi çıkıyordum de ya da olmadı, yüzünü karart (okuyorsun galiba) ders çalışmam lazım kusuruma bakmayın de, olsun bitsin. Bir kere kötü olursun, ya da amaaan kötü derlerse desinler, senin psikolojinden daha mı önemli :KK20:

Hala örgü mü yapıyor?:KK53:
Akşamı ettiniz zaten, yemek var mı, kalır yemeğe bence :KK55:

örgü yapıyor ve tv izliyor. yedi zaten saat 3 gibi. birazdan akşam yemeğini yer, stv dizisini izler biraz daha örgü yapar sonra yatmaya geçer eve. zaten diyor eve gidip napacam.. bazen diyesim geliyo burda durupta napacan ben zaten başka odada oturuyorum

Çat kapı gelene ben de şimdi çıkıyordum de ya da olmadı, yüzünü karart (okuyorsun galiba) ders çalışmam lazım kusuruma bakmayın de, olsun bitsin. Bir kere kötü olursun, ya da amaaan kötü derlerse desinler, senin psikolojinden daha mı önemli :KK20:
ay bence deee, mantıklı kadın seni :D

Back
X