- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Carrie en son kvne yakalanmistin, oyun mu oynuyosun diye sormustu, hala sende mi![]()
yok gitti saat 7 ye geliyodu gittiğinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Carrie en son kvne yakalanmistin, oyun mu oynuyosun diye sormustu, hala sende mi![]()
Ben etmiyorum da komsular bile soruyor artik napicaklarsa benim yapacagim cocugu.yazık ama çocuklara
o yüzden diyorum hep çocuk yapmak için acele etmesinler yeni evli çiftler
Mahallenin Hafize anasi olmussun resmen![]()
bendede aynıBen etmiyorum da komsular bile soruyor artik napicaklarsa benim yapacagim cocugu.
Bak sana bi link aticamevet öyle demişti![]()
İyi bari yarin icin bi saat verdi mi yoksa kafasina ne zaman eserse mi gelicek?yok gitti saat 7 ye geliyodu gittiğinde![]()
İyi bari yarin icin bi saat verdi mi yoksa kafasina ne zaman eserse mi gelicek?![]()
olaylar olaylarne kaçırdım![]()
Ohh iyi demissin bi de ben diyebilsem. Hep yuz veriyorum insanlara hic sevmiyorum bu huyumubendede aynı
hergünde bu konuyu açıyolar. ne zaman çocuk yapacan
en sonunda kızdım bitanesine dedim sen bakacanmı yapsam, masraflarını sen karşılayacanmı
sustu
yazık ama çocuklara
o yüzden diyorum hep çocuk yapmak için acele etmesinler yeni evli çiftler
ben en son dayanamadım zor tuttumOhh iyi demissin bi de ben diyebilsem. Hep yuz veriyorum insanlara hic sevmiyorum bu huyumu![]()
Yaa ama bn bunu blmiyodumözelden at mune görmesin
mune hayatta üç şeyden nefret eder :
1.geyik
2.polemik
3. link kopyalanması
![]()
Benim bildiğim evlenir evlenmez çocuk yapılır bizim ülkemizde
kadınlar korunmayı pek bilmiyor sonra istenmeyen çocuk oldumu çocuk aldırılıyor , cehaletten
Yaa ama bn bunu blmiyodum
Siliyorum o zmn msjimi![]()
Yatıya kalmadıklarına dua et.![]()