- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Çaya gelecekler.evimiz geniş ayrı ayrı oturmayı planliyorumYemeğe mi geliyorlar, çaya mi?
İşin aslı hastalık varken ben pek sıcak bakmıyorum bu misafir işlerine ama siz bilirsiniz.
Ben çıkardım o kombiniİkramlığın da kombini mi çıktı? Tatlı kurabiye, tuzlu kurabiye, ıslak kek/sütlü tatlı, kısır. Nasıl sizce? Bence gayet iyi. Oldukça iyi hatta. Hatta mükemmel :) Kasmayın kendinizi, oturup sohbete de enerjiniz kalsın.
Artık aşı oldu herkesYemeğe mi geliyorlar, çaya mi?
İşin aslı hastalık varken ben pek sıcak bakmıyorum bu misafir işlerine ama siz bilirsiniz.
Aman yapmayın panik manik. Elinizden ne gelirse, size kolay neyse yapın gidin. Bu kadar mükemmelliyetçi olmayıverin. Böyle böyle beklentiyi yüksek tutuyorsunuz ucu bize dokunuyor :) Beceremeyenler, becermek istemeyenler ne yapsın :)Ben çıkardım o kombinipanikleyince
Buz ruhu nun menüsü güzel.Çaya gelecekler.evimiz geniş ayrı ayrı oturmayı planliyorum
Valla yeni varyant var her şey olabilir. Malum hamilelik de olunca.Artık aşı oldu herkes
O dikkat etmeler aşıdan evveldi
Dikkat ediyoruz ortalık kötü nihayetinde.asilida olsak Allah korusun.biz sağlam kazığa bağlayalım da ipiArtık aşı oldu herkes
O dikkat etmeler aşıdan evveldi
İveeetttBu bdv konusu mu şimdi?
Alemsiniz valla gülümsetti biz beni normalde 3tas çatlasın 4cesit yapardım da onlar fazla fazla yaptığından eksik hissettim.Haklısınız ama bazen gereksiz bir paniğe kapılıyorum böyle.Aman yapmayın panik manik. Elinizden ne gelirse, size kolay neyse yapın gidin. Bu kadar mükemmelliyetçi olmayıverin. Böyle böyle beklentiyi yüksek tutuyorsunuz ucu bize dokunuyor :) Beceremeyenler, becermek istemeyenler ne yapsın :)
Pekiİveeettt
Teşekkürler önerin içinBeş çayı sofrası olur o zaman. Kısır, fellah köfte ya da mercimek köftesi, sarma kesin olsun, patates salatası veya sevdiğiniz herhangi bir salata, tatlı olarak da kek, kurabiye ya da yerine şerbetli/kremalı bir tatlı yeter.
Seçenek olarak yazdıklarımdan birini seçin hepsini yapmayın. Kısır yaptıysanız fellah köfte yapmayın mesela.
Olabilir teşekkür ederimŞehriye Salatası/Kısır/Makarna Salatası
Sarma/Kuru Patlıcan Dolması
Kek/ Browni kurabiye
Tuzlu kurabiye/Poğaça
Bencede menü güzel ama erkekler olunca bir iki çeşit tuzlu bence güzel oluyor yada bize gelen adamlar iştahlıBuz ruhu nun menüsü güzel.
Ben eşimin hocalarını agirlasmistim ilk evlendigimizde.
Elmalı turta, ıslak kek, mercimek köftesi bir de kurabiye yapmıştım.
Ispanaklı pasta yapabilirsiniz tatlı olarak. Çok da güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?