- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Kızlar misafirliğe gittim arkadaslarimla.Haliya çay döktüm. Demliği yere koymuştu ev sahibi bian kalkınca ayağım demliğe çarptı
Az çay vardi icin de ama çay pisligiyle beraber döküldü çok uzuldum sildim felan ama .Çok huzursuz oldum ya moralim bozuldu.Ev sahibi de olsun bela savdık dedi .Sizin başınıza gelince ne yapıyorsunuz moralim çok bozuldu
Özür dileyip çokça sildim.ama.cok utandimBenim koltuğuma boydan boya çay döküp elindeki telefonu bırakmayan eltim aklıma geldi:)) kazayla olur ama bari şey de ayyy tüh :))
Eşi kalkıp silmeye çalışmıştı :)) çayda şeker var mıydı dediğimde ayyy evet demişti ağzını yayarak.
Sıfır mahcubiyet, bişiii olmazzz temizletirsin demişti. Çay fincanını kafasında patlatmamak için zor sakinleşmiştim.
Siz çok kibarsınız, eğer çıkmadıysa yıkamaya yollayın, özür dileyin bir şey olmaz.
Sildim çok da özür dilerim hatta yeter bu kadar uzuldugun bak olur böyle şeyler felan dedi .Çok mahçup hissettim kendimiGüzelce silip özür diliyor ve lekenin kalmamış olduğundan emin oluyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?