Misafirliğe gittiğin evde çay döktum

İnsan ölüp gidiyor allah korusun bir çay dökülmüş çok mu? Benim evimde dökülse hiç mi hiç sorun etmem ev sahibide etmemiş sizde üzülmeyin bence

En mantıklısi yikamacilari ara hangisi çıkartabiliyor da çay lekesinin ona gönder yikasin

Esimde nisanliyken annemin yeni aldigi 1000tllik fantayi döktü cok heyecan yapti anladik biz ordan heyecan yapinca basliyor sakarliga annem birsey demedi zaten güldük bizde hali yikamaya göndermistik ertesi gün bende evliyken arkadasimin haliya cay döktüm ama bosuna üzülmüsüm temizlemeye kalktikca daha beter oluyordum anladim ki bende esime benzemeye baslamistim o zaman, arkadasimda birsey demedi takma kafana diyo olur öyle seyler bende misafirlikteyken koltuga cay döktüm diyor yani bosuna üzülüyosun

Gerçekten böyle ufak birşeyi dert mi ettiniz kendinize? Kirdir altı üstü yıkanır temizlenir.
Benim kızımda bir bardak çay dökmüştü ilk kez gittiğim komşumun halısına kadın bana sildirtmedi bile kendi sildi üstünü örttü. Ben hallederim sonra dedi. Ben yıkatmayı teklif ettim olurmu öyle şey dedi. Öyle kibar bir kadındı. BEnim evimede dökülse aynısını yapardım

Haliyi yikatmaya verecekleri parayi karsilasaydnz keske aman ne dert edicem leke bu silinir gider baska kazalar olmasin bole seyleri dert etmeyin

Bulasik makinasi icin olan parlaticilar cay lekesini 4 4 luk cikariyor. Beklemis olsa bile hem de. Ama mavi renklilerden kullanmayin. Şokta mintax var hem de ucuz, onu tavsiye ederim

Çaydanlığı yere koymak ne acayip bir hareket yalnız. O çay ayağınızı haşlayabilirdi de, evde çocuk varsa oluşabilecek tehlikelere değinmeye bile gerek yok. Sizin yaptığınız kaza, ev sahibinin yaptığı ihmalkarlık. Asıl suç onda. Klişe ama kazayla insan ölebiliyor, böyle ufak şeylere çok takılmamak lazım diye düşünüyorum. Silmişsiniz zaten, olmadı leke çözücü hediye edin kadına. =))

Arkadaşa bebek ziyaretine gittik çocuklar büyük oğlumla odada oynasın dedi tamam dedik görümcemin oğlu o çocuk çıktı diye sandalyeye çıkınca bebeğe verilen 40 yumurtalarını bulmuş tabi süslü boyalı görünce almış dolapdan ve yere halıya atmış ve 5 aylıktı bebek düşün yumurtalar bozuk ve kokmuş tabi heryee leş hepbir sildik çıktı ama kadın da zaten yıkatcam lütfen olur öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…