sorun eşim zaten. o böyle olmasa ben rahatsız olmam ki. onu da annesi babası yetiştirmiş sonuçta. misafirliğe gittiler mi hiç bişeye para harcamamaya programlanmışlar. eşim,misafirliğe geliyolar mutfak masrafı mı düşünceksin diyo. düşünücem tabi ayın sonunu nasıl getiriyorum ben borç ödemekten ne kalıyo elimize sanki bilmiyo. hadi borç harç kredi kartı idare ederiz dicem ama benim asıl taktığım konu beni adam yerine koymamaları. benim annem daha evimde bi kere çay demleyeme girişmedi,benden izinsiz hiç bişeye elini sürmeye çekinirler. kıyamazlar eşyalarımı kullanmaya. kayınvalidemler çeyizlik gelin bornozlarıma kadar kullandılar. ne diyim anlat anlat bitmiyor. bu insanları hizaya getirmek çok zor olacak. kötü gelin olucam sonra.
Güzel kardeşim eşin zaten evde yok.
Sende fakir edebiyatı yap.
Maaşımı alamıyorum aylardır de,doğalgazı yakmıyoruz biz de.
ben evde yokum yemek masrafını siz hallediverin de.
ne yapacak boğazını sıkıp para mı alacak senden
ama senin suçun yok sorun eşin.
onlara misafir oldukları hissettireceksin.
yayılmalarına müsaade etme mutfağında bir şeyin yeri mi oynadı konu et müsade etme.
ne bileyim ya neler yapacaklar ama alanlarını daralt
eşin ne der bilemem ama sen 7 aylık evliyken böyle şeylere maruz kalırsan
ben geleceği düşünemiyorum yarın çocuğun olur onun bahanesiyle aylarca kalırlar.
hem kış günü ne gezmesi ya
ayy insan geriliyor düşünürken bile
devlet memuru olduğum için garantili bi gelinim o konuda rahatlar
ama yine de fakir edebiyatı yapacağım. para yok, taksitlere yetişemiyoruz, borcumuz var vs.diye.
ailemi de her akşam eve davet etmeyi planlıyorum.rahatları bozulsun biraz.
buldumm !!! :))
eşinlede konuş ailesinden biraz borç para isteyin para vermemek için sizede gelmezler kesin :)))
yada sen eşinle konuş annenden isteyim de sen iste.. bize gelicekmişsiniz gelince biraz borç verirmisiniz krediyi ödeyemedik çok sıkışığız da deyin
:86::86::86:valla öyle gelirseler evdede hergün onlara dana pirzola pişiririm :86: gelmezler çünkü para istiycekler korkusuna gelmezler
canım fakir edebiyatı yalan değil malesef biizm durumumuzda gerçek. düğünü eşyayı her şeyi kendimiz yaptık. kredi çektik yüklü miktarda. araba aldık krediyle. altınlarımı bozdum hep. bi sürü borç ödüyoruz. eşim de yanımda olmadığı dışarda yemek yediği için masrafı fazla. git gel benzin parası zaten maaşının yarısı.
durumumuz biliyorlar aslında ama bilmemezlikten geliyorlar. benim ailem bize borç verdi onların haberi bile yok, bilmem ne kadar birikmiş paramız var diye sağda solda anlatıyorlarmış. nasılsa gelin hanım enayi ,çalışsın onlar da yesin.
Anliyorum seni sadece fakir edebiyati kelimesi hos olmamisti ona binaen yazdim
herseyin acikca kalb kirmadan konusulmasi taraftariyim...
Allah kolaylik versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?