Misafirlik

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Annem az önce yazmış bana. Uzaktan bir akrabamız var, o akrabamız ve annesi akşam teyzemlere gidecekmiş. Annem bana sen de gelmek istersen gel ben gideceğim diye mesaj atmış.
Eve geleli daha 5 gün oldu, Cumartesi gününden beri Pazartesi ve dün hariç onlarla bir aradaydık zaten. E daha evimde doğru düzgün zaman geçirebilmiş de değilim. Geldiğim gecenin sabahından beri sürekli koşturdum yok bayram ziyareti yok düğün derken hiçbir şey anlamadım. Ve zaten geçen gece babaannemde kaldım. Açıkçası biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Hayır diyemiyorum annem bana kırılacak diye. Sizce ne yapsam ?

bence güzel bir dille yorgun oldugunuzu söyleyin.
azıcık hayır demeyi bilmelisiniz

Durumunuzu söyleyin, direk anneniz neden alınsın, anlayışla karşılar bence

Son düzenleme:
Gelmek istersen gel demiş anneniz illa gel dememiş ki yorgunum dersiniz gitmezsiniz yani bu kadar basit başka ne çözümü olabilir hayır demek de istemiyorum demişsiniz. Bayram falan üst üste geldiği için öyle olmuş olabilir normalde o kadar sık olmaz zaten bir görünsenizde birşey olmaz daha uzun süre evinizde değil misiniz zaten

Hayır diyeceksiniz, yoksa sonunda siz kırılırsınız böyle davranarak. Yaşadım biliyorum.

Sordu yine. Çok yorgun hissediyorum annem dedim. Peki dedi. Yine fotoğraf atmış gelecek misin diye. Yani hayır diyememe sorunum olduğunu biliyor buna rağmen ısrar ediyor. Anlaşılan ben oraya gidene kadar bana rahat yok

Evet dün akşam sinirim bozuldu evde kalktım gittim.
Bugün boştu.
Yarın annemin arkadaşına gidiyoruz. Cumartesi de başka bir arkadaşı bize gelecek. Pazar ne yapacağız bilmiyorum ama o gün de vardı bir şeyler.
Ya acaba ben mi abartıyorum ? Tamam tabii ki gezmek tozmak güzel ama sürekli böyle olmasa sonuçta ben evimin rahatlığını özlüyorum yurtta hiç rahat oturamadım daha baba tarafını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…