- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Annem az önce yazmış bana. Uzaktan bir akrabamız var, o akrabamız ve annesi akşam teyzemlere gidecekmiş. Annem bana sen de gelmek istersen gel ben gideceğim diye mesaj atmış.
Eve geleli daha 5 gün oldu, Cumartesi gününden beri Pazartesi ve dün hariç onlarla bir aradaydık zaten. E daha evimde doğru düzgün zaman geçirebilmiş de değilim. Geldiğim gecenin sabahından beri sürekli koşturdum yok bayram ziyareti yok düğün derken hiçbir şey anlamadım. Ve zaten geçen gece babaannemde kaldım. Açıkçası biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Hayır diyemiyorum annem bana kırılacak diye. Sizce ne yapsam ?
Ya işin içinde aile akraba vs olunca hayır demekten çekiniyorum aslında. Bir arkadaşım olsa bir şekilde geçiştirebilirim aslında amabence güzel bir dille yorgun oldugunuzu söyleyin.
azıcık hayır demeyi bilmelisiniz
Durumunuzu söyleyin, direk anneniz neden alınsın, anlayışla karşılar benceAnnem az önce yazmış bana. Uzaktan bir akrabamız var, o akrabamız ve annesi akşam teyzemlere gidecekmiş. Annem bana sen de gelmek istersen gel ben gideceğim diye mesaj atmış.
Eve geleli daha 5 gün oldu, Cumartesi gününden beri Pazartesi ve dün hariç onlarla bir aradaydık zaten. E daha evimde doğru düzgün zaman geçirebilmiş de değilim. Geldiğim gecenin sabahından beri sürekli koşturdum yok bayram ziyareti yok düğün derken hiçbir şey anlamadım. Ve zaten geçen gece babaannemde kaldım. Açıkçası biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Annem biraz alıngan birisi ya. Mesela kışın işten erken geleceğini söylememişti ben de sinemaya bilet almıştım normal olarak ve bayağı alınmıştı bu durumaDurumunuzu söyleyin direk anneniz neden alınsın anlayışla karşılar bence
O zaman size akşam misafirlik yolları görünüyor :) bu anneler bi alem ya, artık hatır için yorgunluğa katlanacaksınızAnnem biraz alıngan birisi ya. Mesela kışın işten erken geleceğini söylememişti ben de sinemaya bilet almıştım normal olarak ve bayağı alınmıştı bu duruma
Annem az önce yazmış bana. Uzaktan bir akrabamız var, o akrabamız ve annesi akşam teyzemlere gidecekmiş. Annem bana sen de gelmek istersen gel ben gideceğim diye mesaj atmış.
Hayır deme sorunu yaşayınca ve anne alıngan olunca maalesef o kadar da hoş olmuyorİnsanların ne hoş dertleri var.
Yalnız sen böyle hayatta çok zorluk çekersin...Hayır deme sorunu yaşayınca ve anne alıngan olunca maalesef o kadar da hoş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?