Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet dün akşam sinirim bozuldu evde kalktım gittim.
Bugün boştu.
Yarın annemin arkadaşına gidiyoruz. Cumartesi de başka bir arkadaşı bize gelecek. Pazar ne yapacağız bilmiyorum ama o gün de vardı bir şeyler.
Ya acaba ben mi abartıyorum ? Tamam tabii ki gezmek tozmak güzel ama sürekli böyle olmasa sonuçta ben evimin rahatlığını özlüyorum yurtta hiç rahat oturamadım daha baba tarafını görmedim
Asıl problem anneniz değil, kişiliğiniz. Psikoloğa gidin, bir şeyler yapın, biraz güçlenin. Çok zayıf bir portre çiziyorsunuz. Sizi kırmak için söylemiyorum. Kendinizi geliştirmeniz lazım.
Asıl problem anneniz değil, kişiliğiniz. Psikoloğa gidin, bir şeyler yapın, biraz güçlenin. Çok zayıf bir portre çiziyorsunuz. Sizi kırmak için söylemiyorum. Kendinizi geliştirmeniz lazım.
Biliyorum zaten. Mesela küçükken evde bir şeye hayır dediğim zaman suçlu hissettirirlerdi. Benim adıma çok karar vermediler ama bunu hissettirdiler. Psikolog için param yok maalesef yaz sonuna kadar para biriktirmem lazım çünkü okulla alakalı bazı sorunlar yaşıyorum
Biliyorum zaten. Mesela küçükken evde bir şeye hayır dediğim zaman suçlu hissettirirlerdi. Benim adıma çok karar vermediler ama bunu hissettirdiler. Psikolog için param yok maalesef yaz sonuna kadar para biriktirmem lazım çünkü okulla alakalı bazı sorunlar yaşıyorum
Bence "insanlara hayır diyemiyorum" adi altında bir başlık daha açın. Sorun davet edilmeniz değil bunun için bile stres yaşıyor olmanız. İşim var, yorgunum, keyfim yok, canım istemiyor, HAYIR demeniz gerekiyor yeri gelince. Neden kendinizden ödün veriyorsunuz? Kırılan kırılır ki bu kadar basit şeyler için de kırılacaklarsa kendileri bilir. Bu anneniz de olsa, arkadaşınız da olsa böyle. Baskı altında kalmayın. İlk anda ben ne düşünüyorum ve istiyorum deyip buna odaklanın. İnsanlar zamanla sizi kabul edecektir. Kendinizi boş yere mutsuz ediyorsunuz.
Annem az önce yazmış bana. Uzaktan bir akrabamız var, o akrabamız ve annesi akşam teyzemlere gidecekmiş. Annem bana sen de gelmek istersen gel ben gideceğim diye mesaj atmış.
Eve geleli daha 5 gün oldu, Cumartesi gününden beri Pazartesi ve dün hariç onlarla bir aradaydık zaten. E daha evimde doğru düzgün zaman geçirebilmiş de değilim. Geldiğim gecenin sabahından beri sürekli koşturdum yok bayram ziyareti yok düğün derken hiçbir şey anlamadım. Ve zaten geçen gece babaannemde kaldım. Açıkçası biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var.
Hayır diyemiyorum annem bana kırılacak diye. Sizce ne yapsam ?
Yani direkt gel dememis ki zaten gelmek istersen demis. Siz de burada yazdiginiz mazeretleri yazip gelmeyi cok isterdim ama neyse baska sefere deyin ne var ki bunda.
Ay valla bıktım
Akşam yine doğum günü diye toplanacaklar e daha geçen hafta toplandınız ya
Annem yine çağırdı ne diyorsun dedi ama hayır demeye de korktum
İşin kötüsü ben böyle her hafta her hafta üst üste gidemem ki sıkılıyorum
Bir zamandan sonra alışacaklar değil mi her misafirliğe gelmeme