Bende bu saçmalığı hiç anlamıyorum. Bekarlara potansiyel tehlike gözüyle bakmak neyin kafası. Eşinizde evlenmeden önce hatta sizde o bekarlardandınız. Sizedemi güvenmiyordu çevreniz ?bekar iş arkadslari var onlar bekar diye yemeğe çağırmak istiyor. bi arkadsimla konustum o, bu devirde kimseye güven olmaz gibi konuşunca aklıma takıldı.
Benim için bi sakıncası yok aslinda .arkadslarim kafamı karıştırdı hiç konusunu bile açmadan kendileri söyledi ben kimseyle gorusmuyorum bu devirde kimseye güven olmaz filan diye. hemde iki kişi bagimsiz ayri ayri.bende dedim gorusmemek mi gerekiyor acaba o yüzden burda konu açtım .çünkü misafirperverligimi kaybetmek uzereydimBiz de eşimle ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Arada bekarlar gelir yemek de yerdi eskiden. Şimdi evlendiler çoğu. Eşli görüşüyoruz. Çocuğu olana gidiyoruz çocuğumuz oldu geldiler. Gelen giden oldukça tanışıyoruz zaten. Ne gibi bir sakıncası var ki sizin için?
Benim için bi sakıncası yok aslinda .arkadslarim kafamı karıştırdı hiç konusunu bile açmadan kendileri söyledi ben kimseyle gorusmuyorum bu devirde kimseye güven olmaz filan diye. hemde iki kişi bagimsiz ayri ayri.bende dedim gorusmemek mi gerekiyor acaba o yüzden burda konu açtım .çünkü misafirperverligimi kaybetmek uzereydim
Benim için bi sakıncası yok aslinda .arkadslarim kafamı karıştırdı hiç konusunu bile açmadan kendileri söyledi ben kimseyle gorusmuyorum bu devirde kimseye güven olmaz filan diye. hemde iki kişi bagimsiz ayri ayri.bende dedim gorusmemek mi gerekiyor acaba o yüzden burda konu açtım .çünkü misafirperverligimi kaybetmek uzereydim
Merhabalar. Kiminle ne derecede gorusmeliyiz bu konu da fikirlerinizi almak istiyorum.. Esim is arkadaşlarını eşleriyle eve çağırmak istiyor ben de eşlerini tanımadığım için gelip gitmek istemiyorum. Yani istiyorsa onlar cagrisin önce diyorum.mesela birisinin bebegi oldu bebegine hediye alip gidelim mi dedi bende esini tanimadigim icin hayir dedim.yada bekar iş arkadslari var onlar bekar diye yemeğe çağırmak istiyor. bi arkadsimla konustum o, bu devirde kimseye güven olmaz gibi konuşunca aklıma takıldı. Eşim de çok iyi niyetli bir insandır evde misafir agirlamayı filan cok sever. Ama ben ne gerek var diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama.yaşadığımız şehirde akrabamiz filan yok bu arada
Ikimiznde tanıdığı kişilerle görüşüyoruz zaten .hatta esimin cok cok samimi oldugu taaa liseden tanigi arkadslariylada gorusuyoruz.hic kimseyle gorusmuyor degiliz.sadece birlikte calistigi 5-6 aydir yada en fazla 1 yildir tanidigi arkadslarindan bahsediyorum.bahane aramıyorum gerçekten dedim ya arkaslarimin ikiside aynı şeyi konuşunca benim kafam karıştı.Kimseye güven olmadığını düşünüyor olsanız evlenmezdiniz bir kere.
Kendinizi kandırmayın,bahane üretiyorsunuz.
Ikimiznde tanıdığı kişilerle görüşüyoruz zaten .hatta esimin cok cok samimi oldugu taaa liseden tanigi arkadslariylada gorusuyoruz.hic kimseyle gorusmuyor degiliz.sadece birlikte calistigi 5-6 aydir yada en fazla 1 yildir tanidigi arkadslarindan bahsediyorum.bahane aramıyorum gerçekten dedim ya arkaslarimin ikiside aynı şeyi konuşunca benim kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?