E kafam karışınca haliyle tanışmak istemedim burda ki fikirlere dayanarak yanlış yada doğru yaptığıma karar vereceğim. Demek istediğim onlarda bi adım atmıyor. Hep esim diyor onu cagiralimmi bunu cagiralimmi diye.bende haliyle istese onlar çağırır diye düşünüyorum.Hem gelsinler istemiyorsunuz hem bebek görmeye gidelim diyince gitmek istemiyorsunuz sonra da onlar çagirsin diyorsunuz. Acaba tanismamak icin bahane mi ariyorsunuz?
Teşekkür ederim haklısınız .Ben davet ederek tanıştım hep eşimin arkadaşlarının eşleriyle.Şuanda kardeş gibi olduk hatta sürekli birbirimize destek çıkıp görüşüyoruz.Ama kendimize yakın bulduğumuz kişilerle tabiki.Bebek için gitmek de normal bende öyle çok gittim Bebek görmeye hemde tanışmış oldum.Bizimde akraba falan yok burada arkadaş edindim böylelikle sende görüş bence sevmediklerine görüşmezsin.
Amannn destur.. almayın bekarlari evinize.nemelazim belki size göz koyar filan!
Nedendir bu tavır bekarlara karşı anlayamiyorum.
Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.
Tanışmıyoruz diye kimseye gitmediginiz gibi, onlarida davet etmemissiniz..ne şekilde tanışmayı planlıyorsunuz peki?
Yoksa sizde antisocial birisinizde haberiniz mi yok?
Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.Amannn destur.. almayın bekarlari evinize.nemelazim belki size göz koyar filan!
Nedendir bu tavır bekarlara karşı anlayamiyorum.
Tanışmıyoruz diye kimseye gitmediginiz gibi, onlarida davet etmemissiniz..ne şekilde tanışmayı planlıyorsunuz peki?
Yoksa sizde antisocial birisinizde haberiniz mi yok?
*1000Bende bu saçmalığı hiç anlamıyorum. Bekarlara potansiyel tehlike gözüyle bakmak neyin kafası. Eşinizde evlenmeden önce hatta sizde o bekarlardandınız. Sizedemi güvenmiyordu çevreniz ?
*1000Bende bu saçmalığı hiç anlamıyorum. Bekarlara potansiyel tehlike gözüyle bakmak neyin kafası. Eşinizde evlenmeden önce hatta sizde o bekarlardandınız. Sizedemi güvenmiyordu çevreniz ?
Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.
Evinize davet ettiklerinizden hoşlanmadıklarınıza sonradan mesafe koyabilecek biri misiniz?Ben evli bekar ayrımı yapmadım yapmamda . Evlileri eşleriyle .evli olmayanları da topluca çağırmak istiyor yemeğe hani onların eşi yok ya yemeğe cagiralim sevaptir diyor .bu ayrımı yapmak için bekar dedim özellikle. Işte esim bu kadar iyi niyetli de benim kafamı karıştırıyorlar.
Teşekkür ederim cevabınız için . Eskiden tanıdığımız arkadslarimizla görüşüyoruz bekar olsun evli olsun .zaten nisanliyken az cok birbirimizin cevresini tanimistik ama iş arkadslari nerde durmalı onu bilememistim. dediğiniz gibi yapacağım.tekrar saolunEvinize davet ettiklerinizden hoşlanmadıklarınıza sonradan mesafe koyabilecek biri misiniz?
Eğer öyleyseniz tanışmak için evinize davet edebilir, bekarları yemekte ağırlayabilirsiniz.
Bizde herkesle ailece görüşmeyiz ama önce davet eder ölçer tartarım eşimin arkadaşlarını, evlilerin eşleriyle anlaşamayacaklarımı hemen söylerim eşime, şu arkadaşının eşinin kafa yapısı bana uymadı, sen arkadaşınla dışarıda görüş ama ailece görüşmek istemiyorum diye, bekarlar içinde aynı şey geçerli, efendi, edep adap bilenleri tekrar tekrar davet ederim, laubali olanı da bunun gözlerini beğenmedim iyi bakmıyor, lütfen sende samimi olma derim.
Eşimde benim arkadaş çevremi bu şekilde tanıdı, sen görüş ama beni görüşmelere dahil etme dediği arkadaşlarımla dışarı da görüştüm.
Aynen bende bazen öyle hissediyorum.bence beni en iyi siz anlarsınız :)konuyu ben yazdım sandım :)
benim eşimde gidip gelmeyi çok seviyo. ama kimse bizi biz davet etmeden etmiyo. yani biz davet ettik diye kendilerini borçlu hissederek davet ediyolar bunu hissedebiliyorum. siz davet edin bi kere ondan sonra duruma göre hareket edersiniz.
çünkü eskisi gibi değil kimse kimseyle görüşmek istemiyo. gel sen bana misafirliğe eskişehirdeyim :)Aynen bende bazen öyle hissediyorum.bence beni en iyi siz anlarsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?