evet aslinda cekindigim noktalardan biride bu .onlar neden once cagirmiyorlar derken kastettigim buydu aslinda .Eskisehirde gorumcem var gelince uğrarım:)çünkü eskisi gibi değil kimse kimseyle görüşmek istemiyo. gel sen bana misafirliğe eskişehirdeyim :)
Kardeş yukardada açıkladım evli bekar ayrımı yapmıyorum. Evlileri eşli ,bekarlari da yemeğe çağırmak istiyor sevaptir diye eşleri yok ya hani. Bu ayrımı yapmak için evli bekar olarak ayırdım .zaten ayrim yapsam evlileri niye sorayım direk bekarlari derdim. Benim sorum genel olarak is arkadaşı.ayrıca asosyal değilim görüştüğümüz eski dostlarımız var...gidip gelmeden taniyamazsiniz zaten insanlari.
ayrica nesi varmis bekar insanlarin? o zaman evli kiz arkadaslarimizin evine gitmeyelim; potansiyel tehlikeyiz ya hani; maazallah eslerine goz koyariz falan.
Tovbe yarabbim.
Merhabalar. Kiminle ne derecede gorusmeliyiz bu konu da fikirlerinizi almak istiyorum.. Esim is arkadaşlarını eşleriyle eve çağırmak istiyor ben de eşlerini tanımadığım için gelip gitmek istemiyorum. Yani istiyorsa onlar cagrisin önce diyorum.mesela birisinin bebegi oldu bebegine hediye alip gidelim mi dedi bende esini tanimadigim icin hayir dedim.yada bekar iş arkadslari var onlar bekar diye yemeğe çağırmak istiyor. bi arkadsimla konustum o, bu devirde kimseye güven olmaz gibi konuşunca aklıma takıldı. Eşim de çok iyi niyetli bir insandır evde misafir agirlamayı filan cok sever. Ama ben ne gerek var diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama.yaşadığımız şehirde akrabamiz filan yok bu arada
Eşiniz kendine yakın bulduklarını ağırlamak bu vesileyle de sizi tanısınlar istiyordur, evet zaman kötü, herkesle samimi olmaya görüşmeye gelmiyor, çekincelerinize hak veriyorum lakin tanımadan da önyargıyla yaklaşmamak lazım.Teşekkür ederim cevabınız için . Eskiden tanıdığımız arkadslarimizla görüşüyoruz bekar olsun evli olsun .zaten nisanliyken az cok birbirimizin cevresini tanimistik ama iş arkadslari nerde durmalı onu bilememistim. dediğiniz gibi yapacağım.tekrar saolun
Benim çocukluğum komşularla gecti hala görüştüğümüz aile dostlarımız vardır. Bahane değil belki anlatamadım görüştüğümüz insanlar tabiki var biz evlenince tasindik yaşadığımız yere sorum esiminde henüz tanıştığı iş arkdslariydiBence tanımıyorum demek bahane kendimden biliyorum :) Aile yaşayışınız çocukluğunuz nasıl geçti bilmem ama bizim pek komşuluk falan ilişkileri yoktu ailemlerin o yüzden hep bu yönden eksik oldum kendimi çok zorlasam da bende gelip gitme işini bi türlü beceremedim hep tanımıyorum vs diyip ama siz benim gibi olmayın eşiniz için tanıyın
Anladım canım ben kendimden yola çıkarak söylemiştim Allah kolaylık versinBenim çocukluğum komşularla gecti hala görüştüğümüz aile dostlarımız vardır. Bahane değil belki anlatamadım görüştüğümüz insanlar tabiki var biz evlenince tasindik yaşadığımız yere sorum esiminde henüz tanıştığı iş arkdslariydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?