Misafirlik

siz biraz art niyetli misiniz ne.
ne var bekar çocukları bir yemeğe davet etseniz. napacaklar size tövbe tövbe.
ya da bebek görmeye gideceğiniz yerin illa tanıdık olması şart mı??
bilemedim. bu tavırla ne misafirliğe gidebilirsiniz, ne misafir ağırlayabilirsiniz.

Bence en yakın zamanda Bi hediye alıp bebeği görmeye gidin. Eşli olanlarıyla da eve davet edip Naziklik etmiş olursun kanın kaynarsa numaralar alınır devam edersin yoksa orda kalır zaten ama bekarlarla eve istemiyorsan olabilir tamam ozaman bırak eşin dışarda buluşsun. Kız az sıcak kanlı ol ne o öyle.

bende mısafır agırlamayı ve yenı ınsanlarla tanısmayı cok severım o yuzden bana cok tuhaf geldınız :) Ayrıca su bekarları gözünüzde niye böyle büyütüosunuz hayır zaten bise yapacak insan bekar ya da evlı olup olmamasına bakmaz kiii:))

Evli olanlarla ailecek görüşün, bir tanışın bence, ne zararı olur ki. Hoşunuza gitmezse tekrar görüşmezsiniz. Eşiniz bekar arkadaşlarını da yemek yapamıyorlar ev yemeği yesinler veya ev ortamını görsünler mantığı ile çağırıyorsa siz hazırlığı yapın eşiniz servisi yapsın, siz yanlarında oturmazsınız. Ama bekar arkadaşları sık sık eğlence amacıyla çağıracaksa o sıkıntı olabilir, o zaman da dışarıda görüşebilirler kafede filan.

bana da nedense üşeniyormuşsunuz gibi geldi
bide kimi insan önceliği hep kendine bekler onlar nden yapmıyor etmiyor gibi

bebek görmeye gitmemek de onlar da bana gelecek şimdi öfff püffff düşüncesinden değildir inşallah

benim anladığım eşiniz çok faal sosyal çok insan istiyor sizde az

eşimin görüşmek istediği kişilerse tereddüt etmezdim
en azından bir kerelik denerdim
ama bekar arkadaslarını eve cagırmasını ıstemezdım tabi
eşim de cagırmaz zaten

ama iş arkadasları ıle eslı gorusmek ısterdım
benımkı de tam aksine iş ortamından bırılerı ıle gorusmek ıstemez

Dostluklarımız arkadaşlıklarımız tanıyorumlamı? başlıyor pardonda.
Ne demek tanımıyorum.
Tanımadıgımız insanlar bildiğim kadarıyla insanda yemiyorlar

Şurdan biri cıkıp evime gelmek istese yeminle pacasından tutar bırakmam. İki sohbetin belini ne kırarız

Yeni tanisilacak birilerini kut diye yemege ben de olsam almam, gereksiz bir ozen. Caya kahveye cagiririm. Yaninda aperatif hazirlarim ama aksam yemegine cagirmam.
Bebek gormeye gitmeyi de gereksiz buluyorum. Oglumu gormeye gelenlerden bunaldim cunku,bir de getirdikleri gereksiz seylere yok yere borclaniyorum. Bana gelmis mesela kotu bir kiyafet,giyilemeyecek belki ama ben de onun karsiligini yapmaliyim diye strese giriyorum

sız evde mısafır ıstemıyorsunuz cunku hoslanmıyorsunuz tanımamakta bahanenız....
esımde evde mısafır sevmez pek yalnızlıgı sever ama ben severım her zaman olmasada arada gelen gıden olur, iş arkadaslarımı evıme almam bırkaç kısı harıc onun nedenıde samımı degılız ve sevmıyorum genelını...

Arkadslar hepinize teşekkür ediyorum. Bazılarınız asosyal dedi ama değilim:) gelmeyi gitmeyi arkdslarla vakit geçirmeyi çok severim.hatta misafirperver olamayanlara bu zamana kadar kizmisimdir hep.Bazılarınız bekar olayina takildi ama Eşimin burda liseden arkadaşı var bekar onunla üçümüz akşam biyerlere gideriz çay kahve iceriz .annesi babasida gelir bazen.eski dostlarımızla evli bekar farketmez samimiyetten dolayi rahat rahat geliyoruz gidiyoruz. Ayrım yapmıyorum kısacası.Ben eşime olumsuz bir şey soylememistim bu konuda ta ki arkadslarimla konuşana kadar .arkadasimin Biri dediki kimseye güven olmaz esimizle birbirimizin arkadasi olcaz artık . (bu arada o zaten sevgiliykende bizi ekip hep sevgilisiyle takilirdi:)biz biryere cagirdigimiz zaman bahane uydururdu.sadece sevgilisiyle takılmayı tercih ederdi:) diger arkasımda 'ben esimin is arkadaslarinin eslerini tanimadan cagirmam önce eşleri gelecek ben taniyacam sonra birlikte gelecekler' dedi. Bende böyle olunca haliyle acaba herkes boyle mi dusunuyor diye dusunmeden edemedim ve yetinmeyi bildim cevremdekilerle:) o yuzden esime bosver belki sonra gelir gideriz dedim. birde esimde arkadslarini daha yeni tanidigi icin direk eve gelip gitme konusunda tereddut etmistim.is arkadasi iste kalsa daha mi iyi olur diye de dusundum.ama suan size hak verdim cunku simdi artik tek ortamimiz is yerinde olcak esiminde benimde, baska nerden kimle tanisacagiz ki.okul bitti artik.bunun farkina varmam lazimdi :) Arkadslarimdan da cok etkilendim kisacasi yoksa ben herkese art niyetli bakan biri degilim herkes kendini bildikten sonra sorun yok diye dusunurum. hepinize teşekkürler tekrar.

Anlamıyorsunuz bahane olsa burda sormam. iş arkadsi nasıl olur gelip gitmek ben bunu öğrenmek istedim sadece kafam karıştığı için. Asosyal ettiniz beni .bazıları ne güzel cevap verdi çagirmadan tanisamazsin ,uyusmazsan gorusmezsin dedi. Ben de cevabimi aldım.eskisi gibi degilki okulda tanış sonra evine getir . Esim tamam is yerinde taniyorda benim ne yapmam lazım ben onu merak ettim.

İnsanlarla tanışmasak nasıl tanıyacağız ki İnsanlara güven olmaz diye evde kilitli mi yaşayalım bırakın gelsinler siz gidin görün böylelikle çevre oluşur

kadın bebeğini alıp size mi gelsin istiyorsunuz ?
bu kadar asosyal olmayın.
he tanışırsınız huyu suyu hoşunuza gitmez amenna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…