- 9 Ocak 2012
- 15.612
- 30.289
- 798
eşimin görüşmek istediği kişilerse tereddüt etmezdimMerhabalar. Kiminle ne derecede gorusmeliyiz bu konu da fikirlerinizi almak istiyorum.. Esim is arkadaşlarını eşleriyle eve çağırmak istiyor ben de eşlerini tanımadığım için gelip gitmek istemiyorum. Yani istiyorsa onlar cagrisin önce diyorum.mesela birisinin bebegi oldu bebegine hediye alip gidelim mi dedi bende esini tanimadigim icin hayir dedim.yada bekar iş arkadslari var onlar bekar diye yemeğe çağırmak istiyor. bi arkadsimla konustum o, bu devirde kimseye güven olmaz gibi konuşunca aklıma takıldı. Eşim de çok iyi niyetli bir insandır evde misafir agirlamayı filan cok sever. Ama ben ne gerek var diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama.yaşadığımız şehirde akrabamiz filan yok bu arada
sız evde mısafır ıstemıyorsunuz cunku hoslanmıyorsunuz tanımamakta bahanenız....Merhabalar. Kiminle ne derecede gorusmeliyiz bu konu da fikirlerinizi almak istiyorum.. Esim is arkadaşlarını eşleriyle eve çağırmak istiyor ben de eşlerini tanımadığım için gelip gitmek istemiyorum. Yani istiyorsa onlar cagrisin önce diyorum.mesela birisinin bebegi oldu bebegine hediye alip gidelim mi dedi bende esini tanimadigim icin hayir dedim.yada bekar iş arkadslari var onlar bekar diye yemeğe çağırmak istiyor. bi arkadsimla konustum o, bu devirde kimseye güven olmaz gibi konuşunca aklıma takıldı. Eşim de çok iyi niyetli bir insandır evde misafir agirlamayı filan cok sever. Ama ben ne gerek var diye düşünüyorum yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum ama.yaşadığımız şehirde akrabamiz filan yok bu arada
Anlamıyorsunuz bahane olsa burda sormam. iş arkadsi nasıl olur gelip gitmek ben bunu öğrenmek istedim sadece kafam karıştığı için. Asosyal ettiniz beni .bazıları ne güzel cevap verdi çagirmadan tanisamazsin ,uyusmazsan gorusmezsin dedi. Ben de cevabimi aldım.eskisi gibi degilki okulda tanış sonra evine getir . Esim tamam is yerinde taniyorda benim ne yapmam lazım ben onu merak ettim.sız evde mısafır ıstemıyorsunuz cunku hoslanmıyorsunuz tanımamakta bahanenız....
esımde evde mısafır sevmez pek yalnızlıgı sever ama ben severım her zaman olmasada arada gelen gıden olur, iş arkadaslarımı evıme almam bırkaç kısı harıc onun nedenıde samımı degılız ve sevmıyorum genelını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?