Birkac gun sevisememek oldurmez. Ben 34 senedir sevismiyorum.
Allah yardımcın olsun bacım nasıl dayanıyorsun bak insanlar 2 gün sevişmezse ölüyor .
Yok reddetme sonra adam başka kadınlara gider hayatım kocayı elde tutmak senin bir numaralı vazifendir unutma.Dogru tabii. Bak olur da evlenirsem zaman mekan tanimam. Annemgillere gittigimizde herifin sevisesi tutarsa kimse tutamaz beni. Hele de yaramaz cocuk gibi isterse nasil reddedebilirim ki? Reddetsem de anlar mi ki?
Canım esma, zaten bu manzarayı yemeğe gittiğimiz evde gördüm.Vay arkadaş ya . Bari peçeteye filan sarda at. Bu insanlar ne rahat. Sonuçta ev sahibinin onu göreceği belli . Yemin ediyorum yatılı misafirden tiksindim . Birinin evinde banyo yapsam , tek bir saç teli bile bırakmam. Ama bize gelenler hiç öyle olmuyor . Burda anlatmayım , ama son gelen yatılı misarifin tuvalette özel çabası sonrası ellerim çamaşır suyundan parçalandı. Bize kimse yatıya gelmesin mümkün olduğu kadar . Vallahi tiksindim
Konu sahibi gelme buralara sakın B baaran burda ağzını açmış bekliyor hepsi evde kocasıyla kavga edip gergin olan burda birilerine saldırmaya geliyor kendilerini koşullamislar napsinlar birgün kendiler de konu acar illa ama yok niye açsınlar hata yapmaz bunlar masum bebeler mükemmeller çünkü hata yakışmaz onlara
Insanların hatasından keyif alan dalga geçen hatta gülen insanlar üzülüyorum sizle aynı havayı solumayaYok reddetme sonra adam başka kadınlara gider hayatım kocayı elde tutmak senin bir numaralı vazifendir unutma.
Eyvallah öp canım teşekkür ederim sende bayağı gerilmissin uyu bence geçer uyuyuncaKını sihibinin cik izirini gidiyeahhhlar
Deyip de
Burdaki evli bekar bosanmis insanları kafadan kocalarıyla kavga etmiş umutsuz ev kadını ilan eden
Küçük beyinciginizden öperim
Konu sahibi reenkarne oldu sanırım. Küllerinden doğdu.Kını sihibinin cik izirini gidiyeahhhlar
Deyip de
Burdaki evli bekar bosanmis insanları kafadan kocalarıyla kavga etmiş umutsuz ev kadını ilan eden
Küçük beyinciginizden öperim
Eyvallah öp canım teşekkür ederim sende bayağı gerilmissin uyu bence geçer uyuyunca
Çok güzel kafayı da bulmuşsun bana da gönder içeyim :))Yooohhh pammik gibiyim essahtan
Çok güzel kafayı da bulmuşsun bana da gönder içeyim :))
Aynen böylesi yarar napsinKonu sahibi reenkarne oldu sanırım. Küllerinden doğdu.
Soluma hayatım nefesini tut kökten çözüm :)Insanların hatasından keyif alan dalga geçen hatta gülen insanlar üzülüyorum sizle aynı havayı solumaya
Bende güzel bulurum hatta buluyorum daBen kafayı bulmam
Kafa bulurum
Ayy beğenileri alınca havalara girip güzel cevap vermeye başladın etrafimda sizlerden yok çok şükür o yüzden buralar hep temiz havalar :))Soluma hayatım nefesini tut kökten çözüm :)
Bende güzel bulurum hatta buluyorum dahadi uyu güzelim yorma parmakciklarini yetistiremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?