misafirlikte ilişki ve banyo

Konu sahibi gelme buralara sakın B baaran burda ağzını açmış bekliyor hepsi evde kocasıyla kavga edip gergin olan burda birilerine saldırmaya geliyor kendilerini koşullamislar napsinlar birgün kendiler de konu acar illa ama yok niye açsınlar hata yapmaz bunlar masum bebeler mükemmeller çünkü hata yakışmaz onlara

Allah yardımcın olsun bacım nasıl dayanıyorsun bak insanlar 2 gün sevişmezse ölüyor .

Dogru tabii. Bak olur da evlenirsem zaman mekan tanimam. Annemgillere gittigimizde herifin sevisesi tutarsa kimse tutamaz beni. Hele de yaramaz cocuk gibi isterse nasil reddedebilirim ki? Reddetsem de anlar mi ki?

Dogru tabii. Bak olur da evlenirsem zaman mekan tanimam. Annemgillere gittigimizde herifin sevisesi tutarsa kimse tutamaz beni. Hele de yaramaz cocuk gibi isterse nasil reddedebilirim ki? Reddetsem de anlar mi ki?
Yok reddetme sonra adam başka kadınlara gider hayatım kocayı elde tutmak senin bir numaralı vazifendir unutma.

Bizimde eskiden kaynanamlarda kaldıgımız oluyordu.eşim devamlı isteyen biri ordada olmustu.sansızlıgımdan elektirikli şofben bozulmus ocakta su ısıtmak zorunda kaldım ve kaynanam beni su ısıtırken gördü ondan sonraki gün bize su ısıtmıs lazım olur size diyerekten söylemişti çoook utandım.Eğer kaldıgınız süre cok uzun degilse o işi yapmasanız daha iyi olur.

Canım esma, zaten bu manzarayı yemeğe gittiğimiz evde gördüm.

Ev sahibi belli ki az önce sevişmişti ve bizim de kullanacağımızı bildiği çöpe atmaya çekinmemişti. Bu daha fena

Kını sihibinin cik izirini gidiyeahhhlar
Deyip de
Burdaki evli bekar bosanmis insanları kafadan kocalarıyla kavga etmiş umutsuz ev kadını ilan eden
Küçük beyinciginizden öperim

Kını sihibinin cik izirini gidiyeahhhlar
Deyip de
Burdaki evli bekar bosanmis insanları kafadan kocalarıyla kavga etmiş umutsuz ev kadını ilan eden
Küçük beyinciginizden öperim
Eyvallah öp canım teşekkür ederim sende bayağı gerilmissin uyu bence geçer uyuyunca

Simdi birincisi illa ses sikintisi olur ses olmasin diye kendini kasmkyan birsey amlamazsin.. ikincisi milletin carsaflari illa kirlenir.. asla yapmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…