misafirlikte ilişki ve banyo

Reddetmem yaparim. Biz zaten her sabah duş aldığımız için kimse yadirgamaz ve farketmez. Yılbaşı icin Baska sehirdeyiz. Gece arkadaslarimizda kaldik . Sabah kalkıp duşumuzu aldık. Kimse de çakmadı

benim derdimde sizinkinin tam tersi yeni evli sayılırız senemiz bile dolmadı,izinde babamların yanına geldik,önceden dibimden ayrılmayan,adam yanaşmaz oldu,ailemden çekiniyor,temas olmasın diye aynı oda da ben yatakta o da çekyatta yatıyor,ama en son ben dün banyodayken havlu bahanesile daldım yanına saçı uzun saçını filan yıkadım biraz sırnaştık,ilişiki olmasa bile rahatladık :) banyonun anlamı olsun diye :) ben dokunarak temasla severim genelde :)

1 haftadır ne dokundu ne yanıma yaklaştı babam ve kardeşimden çok çekiniyordu,en son ben dayanamadım :)

sizin eşiniz çok rahatmış valla o konuda benimki babamın yanında yanıma oturmuyor bile

İki gün kalıyorsanız eşiniz kendinize hakim olabilir.

Ama sevişmek isterseniz de sevişirsiniz, iş biter bitmez aynı anda banyoya koşma zorunluluğunuz yok. Önce biriniz gidersiniz, yarım saat bir saat sonra diğeriniz gider.

Ha annemin babamın evinde beni banyoya girmekten ziyade ses çıkarma olayı düşündürürdü

Adam oturmaya utanıyor, siz birlikte dusa mi girdiniz

Bu çoğu kişi için nirvana bence

Ya bilemedim açıkçası. Bekarim ama ben de cekinirdim.

Bence banyoya girmeniz normal , başka şekilde ( ses vb) anlamayacaklarsa durumu , banyodan anlamamalari lazım. Her banyo yapan bu işten sonra yapmıyor sonuçta.

Eskiden birlikte yaşıyormuş aileler , yani çok da anormal bir durum değil aslinda bekleyemiyorsaniz kendi evinize gitmeyi.

Evimde biri varken yada ben birinin evindeyken aslaa diyorum. Bi kere evde bekar kardes var hoş değil anne baba falan senın cınsel hayatının detaylarını bilmek zorunda mı ? Diğer günler çuvala mı girdi ne diye ısrarla annendeyken istiyor adam, adrenalin fantazisi mi varmış?

Yani bana kalırsa olmazsa ölüncek bir durum değil (ömrümün hiçbir anında olmadı) ama herkes farklı herhalde diyeyim. Teyemmümü araştırın, birkaç hocaya danışın. Bence anne- babanızı rahatsız etmekten daha evla((( ben olsam gelmeinizi de istemezdim sezersem

15 günlük izine gittik,eşimin ailesinin evinde eşim de istemişti ama kabul etmedi çünkü ev çok kalabalıktı ama benim ailemin evine gittiğimizde bir gün yaptık o da sabah namazını kıldıktan sonra, kalkınca da öğle namazına kadar ilk o girdi sonra ben girdim böyle olunca dikkat çekmiyor hem de namaz vakti geçmiyor.

Erkekler ilişki isteyip reddedilince çocuk gibi oluyor biraz, normal.

İki gün sonra hem eşimin ailesi hem de benim ailem birlikte gelecek kalacaklar, eşime şimdiden dedim misafirler gidene kadar yapmak yok diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…