- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Ne itici..
Bir gün birlikte olmayınca kapanıyor mu sizinkisi ...
:))Ne itici..
Bir gün birlikte olmayınca kapanıyor mu sizinkisi ...
Reddetmem yaparim. Biz zaten her sabah duş aldığımız için kimse yadirgamaz ve farketmez. Yılbaşı icin Baska sehirdeyiz. Gece arkadaslarimizda kaldik . Sabah kalkıp duşumuzu aldık. Kimse de çakmadıMerhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Adam oturmaya utanıyor, siz birlikte dusa mi girdinizbenim derdimde sizinkinin tam tersi yeni evli sayılırız senemiz bile dolmadı,izinde babamların yanına geldik,önceden dibimden ayrılmayan,adam yanaşmaz oldu,ailemden çekiniyor,temas olmasın diye aynı oda da ben yatakta o da çekyatta yatıyor,ama en son ben dün banyodayken havlu bahanesile daldım yanına saçı uzun saçını filan yıkadım biraz sırnaştık,ilişiki olmasa bile rahatladık :) banyonun anlamı olsun diye :) ben dokunarak temasla severim genelde :)
1 haftadır ne dokundu ne yanıma yaklaştı babam ve kardeşimden çok çekiniyordu,en son ben dayanamadım :)
sizin eşiniz çok rahatmış valla o konuda benimki babamın yanında yanıma oturmuyor bile
O değilde ortalıkta ne unuttuğunuzu bir tek ben mi merak ediyorum
Ne olacak peçete filandir en kötü ihtimal prezervatif offO değilde ortalıkta ne unuttuğunuzu bir tek ben mi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?