misafirlikte ilişki ve banyo

Misafirlikte insan konsantre olamaz bence

Eeee adamın kanı kaynıyor artık o heyecanla nerelere firlatiyorsa
Yazık ergen gibi

kendi düşüncenizde tahminde bulunup alay etmenizi gerektirecek bi durum yok ortada. yorum yaparken de bi düzey olması gerekiyor bence. bi yere fırlatmıyor eşim. potesleyip bi yere koymuştuk sabah işe çıkarken almak üzere. onu almayı unutmuşuz.
burda yaşadığım sıkıntıyı anlatırken bi de insanların ego tatmini yaptıkları yorumlarına cevap vermek durumunda kalmak çok can sıkıcı.

yurtdisinda yasadigimiz icin trye geldigimizde 2 hafta bazen bir ay kaliyoruz. haliyle illa ki boyle ortamlar oluyor.
esim islem sonrasi hemen hizlica aliyor guslunu. ben ertesi gun yere oturarak kovadan dokunerek yapiyorum ben su sesi cikmasin diye.
kimse anlamiyor boylece :)

Bende eşimde anormallik var sanırım.. kusura bakmayın kınayan kınasın.. evlilik tamam cinsellik normal birşey...iyide nefis terbiyesi denen şey var..her istediğimizi çocuk gibi yapacak sak..bizim toplumda şehir efsanesi abartıyorda abartıyor....işte sonrada yok hamileyken aldatıldim yok lohusayken..kimse biraz nefsine hakim olsa ölmez...sonuçta misafirlik..azcik öğrensilerbir yerlerine sahip olmayı.. eline beline diline yeri gelince sabredecek insan..

Aslında kimse sizinle alay etmiyor ama cidden prezervatif unutmak orda sevişmek ten daha ayip bence,insanlar sizin hem mahrem hem de kullanılmış özel şeyinizi kaldırmalarına sebep olduğunuz için utanabilirsiniz yoksa sevişmek ayıp değil,rahat olun bir daha ortalıkta bırakmamaya dikkat edin

Midem bulandı gerçekten bekleyin de eviniz de yapın ne yapıyorsanız ayrıca kardeşiniz in çöpünüzü atması da ayrı iğrençlik.

Bence siz haklısınız , ayrıca evine gidene kadar sabretsin yani ne acelesi varmış .. esimin ailesinde de kendi ailemin evinde de öyle bir durum yaşamadık esimde utanır böyle bir taleple gelmez zaten.

Ne olursa olsun, prezervatif atığını bekar kardeşinizin alması, atması iğrenç bir durum. Çantanıza falan koysaydınız sarıp ertesi gün atardınız.

Yazlıktayken babamla aynı odada uyuduk. O kadar sıcaktı ki dayanamadık, babam da bu odada uyuyun demişti. Yanyana. İlk utandım da alışmıştık yani. Eşimin de ailemleyken böyle bir talebi olmadı, üstelik o çekinir, bu saygıdır bence. Ama ilişki ailemin olduğu evde kesinlikle olmaz. Yani ses konusu bile vardır, duyuluyordur. Kendini kasarak, sıkarak yapacaksan yapma zaten. 2 gün sabredemeyen adam siz hamile kalınca ne yapacak?
Tamam açık görüş, tamam rahatlık ama bir yere kadar. Adamların evinde hiç hoş değil. Ses vs illa ki gider.
Onların düşündüğü de, 2 gün sabredemiyor mu bunlar? dır.

Yeni evli olmanız iki gün dayanamayacağiniz anlamına gelmez. Insani diğer canlılardan ayıran özelliklerinden biri de özel hayat ve sabredebilme gücüdür. Aksi halde sokaklar sevişen çiftlerle dolu olurdu. Eşinize bunu hatırlatın. Ya da banyonuzu ertesi gün eve gidince yapın. Normalde cinselliğe çok rahat yaklaşan bir insanım ama insan gerçekten utanır ananın babanın gözü önünde yapar gibi. Ayrıca hiçbir gerekçe öyle bir çöpü ortada biraktiramaz. O tip şeyler derhal atılır. Ne rahatmışsınız.

Alay etmeyi gerektirecek bir durum var maalesef. O da eşinizin rezil olmak pahasına uçkurunu tutamaması. Hadi kendisi anne babanızı sallamıyor, bari size saygısı olsun. O mahcup hissetmeyebilir ama siz aynı duyguları yaşamıyorsunuz sonuçta. Ayrıca öyle bir ortamda nasıl konsantre olup zevk alabiliyor hayret.

Ne var bunda evlisiniz sonuçta seviştiğinizi herkes tahmin ediyordur karşılarında yapmıyorsunuz ya. Çok utanıyorsanız peş peşe duşa girmeyin. Ileride kızım eşiyle gelip kaldığında birlikte olduklarını fark etsem ayıplamam herhalde.
Herkes çok tepki vermiş ben mi çok rahatım acaba

Evli olsam ses konusu yüzünden başkasınun evinde birliktelik yaşayamazdım, aile büyükleriyle yaşayanlar bu konuyu nasıl hallediyor çok merak ediyorum.Biraz sabretsin eşiniz tavrı çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…