- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
İlk aklıma o geldi ama kullanılmış prezervatif nasıl ortalıkta unutulur onu çözemedimPrezervatif
İlk aklıma o geldi ama kullanılmış prezervatif nasıl ortalıkta unutulur onu çözemedim
Eeee adamın kanı kaynıyor artık o heyecanla nerelere firlatiyorsa
Yazık ergen gibi
Yeni evlilermis, adam da yılların birikimi varsa demekEeee adamın kanı kaynıyor artık o heyecanla nerelere firlatiyorsa
Yazık ergen gibi
Aslında kimse sizinle alay etmiyor ama cidden prezervatif unutmak orda sevişmek ten daha ayip bence,insanlar sizin hem mahrem hem de kullanılmış özel şeyinizi kaldırmalarına sebep olduğunuz için utanabilirsiniz yoksa sevişmek ayıp değil,rahat olun bir daha ortalıkta bırakmamaya dikkat edinkendi düşüncenizde tahminde bulunup alay etmenizi gerektirecek bi durum yok ortada. yorum yaparken de bi düzey olması gerekiyor bence. bi yere fırlatmıyor eşim. potesleyip bi yere koymuştuk sabah işe çıkarken almak üzere. onu almayı unutmuşuz.
burda yaşadığım sıkıntıyı anlatırken bi de insanların ego tatmini yaptıkları yorumlarına cevap vermek durumunda kalmak çok can sıkıcı.
Midem bulandı gerçekten bekleyin de eviniz de yapın ne yapıyorsanız ayrıca kardeşiniz in çöpünüzü atması da ayrı iğrençlik.Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Yalnız ben bu mesajı ve sanıyorsam ima var, o imayı anlamadım. Utanmak mı gerekiyor birlikte uyuduğumuz için hem de eşimizle? Hani rahat edemedim bilmem neyi anlarım da...Babam aynı yatakta gördü diye utanıyorum..siz anlarmısınız o duyguyu bilemedim tabi??
Alay etmeyi gerektirecek bir durum var maalesef. O da eşinizin rezil olmak pahasına uçkurunu tutamaması. Hadi kendisi anne babanızı sallamıyor, bari size saygısı olsun. O mahcup hissetmeyebilir ama siz aynı duyguları yaşamıyorsunuz sonuçta. Ayrıca öyle bir ortamda nasıl konsantre olup zevk alabiliyor hayret.kendi düşüncenizde tahminde bulunup alay etmenizi gerektirecek bi durum yok ortada. yorum yaparken de bi düzey olması gerekiyor bence. bi yere fırlatmıyor eşim. potesleyip bi yere koymuştuk sabah işe çıkarken almak üzere. onu almayı unutmuşuz.
burda yaşadığım sıkıntıyı anlatırken bi de insanların ego tatmini yaptıkları yorumlarına cevap vermek durumunda kalmak çok can sıkıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?