misafirlikte ilişki ve banyo

Ben kesinlikle 2 evde de yapmam.
Bazen 20 gün gitmisligimiz oluyor. 20 gün yapmadan biz durabiliyoruz. Eşiniz de size anlayış göstersin tabi

Rahatlık değil bence, siz de eşiniz de rahat hissediyorsanız yaparsınız. Ama bir taraf bir nedenden ötürü istemiyor, öbür tarafın bunun için ısrar etmesi hoş değil bence.

Annemin babamın evine eşimle gitsem duş almaya ben de utanmam, ama çıkabilecek sesleri duymaları hoşuma gitmeyeceği için sevişmem eğer çok uzun süre kalmıyorsak.

Çok rahat olmanızdan değil bence, ben de kuzenim vs evimde sevişse garipsemem.

Bakıyorum bazıları "ne var bunda" falan demiş.Ayıp var ayıp!Ses çıkarmadan sex yapılmaz zaten,niye ana baba duysun ki ?Ayrıca vücut sivilarinin kirlettiği çarşafı niye annem yıkasın?Eşiniz 2 gün dursa catlamaz bence.Çöp olayına girmiyorum bile,o utanç size yetmistir..

aynen katılıyorum. O yüzden kayınvaldeyle aynı evde yaşıyanları hiç anlamıyorum. Nasıl sevışilirli evde cümbür cemaat yaşayınca...

ben de çok merak ediyorum, ama burda uyuyan çocuğuyla aynı odada sevişenleri bile okuduktan sonra merakım geçti, gayet düz görünen çok marjinal bir toplumuz biz.

Burada utanacak ne var ki eğer utanacak biri varsa o babanız olmalı. Bu ne rahatlık ki odaya kapıyı çalmadan girmiş başka odaları yokmuydu namaz kılmak için.

Aynı şeyi eşinizin babası yapsaydı gelip sizin üstünüze örtseydi ne tepki verirdiniz?

O odayı size veriyorlarsa orası sizin mahreminiz olur hiç bir gerekçe sizden izinsiz o odaya girmeyi haklı göstermez. Sevişen sevişir sevismeyen sevismezde hadi siz o esnada sevisiyor olsaydınız ne yapardınız çok merak ettim.

ben de çok merak ediyorum, ama burda uyuyan çocuğuyla aynı odada sevişenleri bile okuduktan sonra merakım geçti, gayet düz görünen çok marjinal bir toplumuz biz.
inan hiç ama hiç aklım almıyor. Biz coluk cocugumuzdan ayrı odaları oldukları halde cok ama cok dikkat ediyoruz. Onu gectim düşünseniz bir evde kayınbaba kayınbalde görümce. Herkes benim ne seviştiğimi bilmelimi. Sonucta kalkıp gusul alıyoruz. Yani bunu hep düşünmüşümdür ayni evde oturanlar hiç mi ses cıkarmıyor

2 hafta kalınan yerde duş almanızdan daha doğal ne var ki ses çıkarmamaya çalışıyorsunuz. Sizinki de garipmiş.

---

Ayrıca konu sahibi utanıyorsunuz güya ama prezarvatifinizi bekar kardeşiniz atıyor. İkiniz de millete reklam olmaktan bu zamana kadar çekinmemişsiniz. Zaten utanan insan o durumda ilişkiye de giremez. Rahat olamaz. Anlattıklarınız ve söyledikleriniz uyuşmuyor. Size tavsiye oturun evinizde.

Ben ailemin evine gidince ayrı onun ailesine gidince beraber uyuruz :)

1.5 aya yakın ayrı kaldığımız zamanlar oluyordu eşim ailemin yanına geldiğinde bizimkiler muhakkak gündüz bi yerlere gidiyordu Ama ben yine de yapamam eşimde istemezdi Ki yeni evli olduğumuz zamanlardı. Kv de de ise üst katları dayalı döşeli olduğu için bize orayı ayarlarlardı o zaman sorun olmazdı. Ayrı bi evdi üst katları.

Sanirim bir yerde prezervatif unutsam bir daha oraya adim atmam yuzlerine de bakamam yerin dibine gecerim.
Ayrica bu kadar rahatsizsam yanimda prezervatif de tasimam. Zaten hazirlikli gidiliyor belli ki.

Benim yatılı misafirim cok olur. Hep genc evli arkadslrimiz. Her zaman odalarina duş havlusu koyarim. Banyoyu gosterir nasil ayarlicaklarini anlatirim. Insanlar sabah duş alımca aklimada gelmez cunki kendimde cok sık duş alirim. Annemlerde yatılı kalsak yapmak istemem hic. Kvlerde ayri odamiz banyomuz mevcut daha raht ederiz problem yapmam.

Utanmaz diye yapistirir lafi sana da simdi kendisi forumun en edeplisi

Konu sahibi icine sinmiyorsa yapma tabi ki...bozulursa bozulsun evde gonlunu alirsin
Kendisi edepli de babasına diyecek söz bulamadım.
Bile bile kızıyla damadının bulunduğu odaya kapıyı çalmadan namaz kılmaya (?) giriyor.
Bu durumda babası edepsiz demek ki,şahsen benim kızımla kocası evime kalsa bırak odasına izinsiz girmeyi,kapısını bile çalmam rahatsız olmasın diye. Ne değişik insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…