- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Babanız evlendiğinizi, normalde aynı yatakta yattığınızı bilmiyor mu?Babam aynı yatakta gördü diye utanıyorum..siz anlarmısınız o duyguyu bilemedim tabi??
aynen katılıyorum. O yüzden kayınvaldeyle aynı evde yaşıyanları hiç anlamıyorum. Nasıl sevışilirli evde cümbür cemaat yaşayınca...kimsenin evinde sevişmem, seks rahatlamak için yapılır, duyulacak diye gerilmek için değil.
bende her sabah duş alıyorum. Bunu ama evimdeki yaşamıyan biri nerden bilecek?Reddetmem yaparim. Biz zaten her sabah duş aldığımız için kimse yadirgamaz ve farketmez. Yılbaşı icin Baska sehirdeyiz. Gece arkadaslarimizda kaldik . Sabah kalkıp duşumuzu aldık. Kimse de çakmadı
Imanız cok cirkin.Babam aynı yatakta gördü diye utanıyorum..siz anlarmısınız o duyguyu bilemedim tabi??
Rahatlık değil bence, siz de eşiniz de rahat hissediyorsanız yaparsınız. Ama bir taraf bir nedenden ötürü istemiyor, öbür tarafın bunun için ısrar etmesi hoş değil bence.Ne var bunda evlisiniz sonuçta seviştiğinizi herkes tahmin ediyordur karşılarında yapmıyorsunuz ya. Çok utanıyorsanız peş peşe duşa girmeyin. Ileride kızım eşiyle gelip kaldığında birlikte olduklarını fark etsem ayıplamam herhalde.
Herkes çok tepki vermiş ben mi çok rahatım acaba
aynen katılıyorum. O yüzden kayınvaldeyle aynı evde yaşıyanları hiç anlamıyorum. Nasıl sevışilirli evde cümbür cemaat yaşayınca...
Burada utanacak ne var ki eğer utanacak biri varsa o babanız olmalı. Bu ne rahatlık ki odaya kapıyı çalmadan girmiş başka odaları yokmuydu namaz kılmak için.Babam gilin evinde eşim uyurken ayak ucuna uzanmıştım uyuya kalmışım babam namaz için odaya giriyor(yoksa kapıyı çalmadan girmez) üstümüzü örtüyor ogün bütün gün hasta numarası yaptım ki odaya girmeyeyim utancımdan ki benim babam iki pasaport bitirmiş inanılmaz hoş görüşlü bir adamdır(pasaport kısmını farklı kültürler görmüş anlamında yazdım)..çok şeyiniz geliyorsa gitmeyin zorundaysanızda yapmayın ölmezsiniz bide namaza kalkıyormuşsunuz yoksa sabah aldığınız duş yadırganmaz..ay lütfen babanızın yerine koyun kendinizi bence çok ayıp.
inan hiç ama hiç aklım almıyor. Biz coluk cocugumuzdan ayrı odaları oldukları halde cok ama cok dikkat ediyoruz. Onu gectim düşünseniz bir evde kayınbaba kayınbalde görümce. Herkes benim ne seviştiğimi bilmelimi. Sonucta kalkıp gusul alıyoruz. Yani bunu hep düşünmüşümdür ayni evde oturanlar hiç mi ses cıkarmıyorben de çok merak ediyorum, ama burda uyuyan çocuğuyla aynı odada sevişenleri bile okuduktan sonra merakım geçti, gayet düz görünen çok marjinal bir toplumuz biz.
yurtdisinda yasadigimiz icin trye geldigimizde 2 hafta bazen bir ay kaliyoruz. haliyle illa ki boyle ortamlar oluyor.
esim islem sonrasi hemen hizlica aliyor guslunu. ben ertesi gun yere oturarak kovadan dokunerek yapiyorum ben su sesi cikmasin diye.
kimse anlamiyor boylece :)
Ben ailemin evine gidince ayrı onun ailesine gidince beraber uyuruz :)Merhaba
Belli günler annemlerde kalmamız gerekiyor eşimin işi sebebiyle. Geçen gün de kaldık ve esim ilişki talep etti. Normalde reddettigim vaki değildir. Ben de gayet istekliyim. Ama annemlerde tek banyo var ve ev aşırı büyük değil ve ailemin algısal takibi ve dikkati yüksek olduğundan kim ne yapıyor nerde bilirler. Olup bittikten sonra ikimiz pes pese lavaboya sonra namaz vaktine göre banyoya gidince direk ilan etmek gibi olduğundan utanıyorum ve bunu ona söyleyince tamam evet anlıyorum diyo ama sonra yine yaramaz çocuk gibi talep ediyor. Aynı şeyleri tekrar etmem gerekiyor, sonra hak veriyor ama içten içe belki kızıyor bilmiyorum.
Bunların hepsi üstüne bi kere de çöpümüzü atmayı unutup kaç gün gelmediğimiz için bekar kardeşim atmak durumunda kalmış sanırım. Üstü örtüldü ve ben çok utandım ama eşim biraz utandı ve unuttu.
Dün yine böyle taleple geldi ben de reddettim. Ha tamam falan anlıyorum dedi ama yatınca uzak durdu. Küstü. Ben de üstüne gidip tekrar ısrarla açıklamak istemedim açıkçası.
Siz ne yapıyorsunuz böyle durumda?
Ben reddetmek istemiyorum ama böyle bayrakla ilan edercesine anam babam bekar kardeşim olan evde yapmak da ıçime sinmiyor.
Onun ailesinde annesi edepsizce söylüyor bazen girin keseleyin birbirinizi vs. ama eşim onaylamıyor gibi davranıp annesini şikayet edince gülüyor.
Ne yapayim ben?
Alttan almayı bilirim ama şu an hiç içimden gelmiyor
Aklı selim önerilerinizi bekliyorum.
Oooooo!!Prezervatif
ne kadar sacma esimden niye ayri uyuyayim yer olmaz o ayri konuBen ailemin evine gidince ayrı onun ailesine gidince beraber uyuruz :)
Utanmaz diye yapistirir lafi sana da simdiBabanız evlendiğinizi, normalde aynı yatakta yattığınızı bilmiyor mu?
yeni bir konu acalim. beraber yasinlar nasil sevisiyorsunuzben de çok merak ediyorum, ama burda uyuyan çocuğuyla aynı odada sevişenleri bile okuduktan sonra merakım geçti, gayet düz görünen çok marjinal bir toplumuz biz.
2 hafta kalınan yerde duş almanızdan daha doğal ne var ki ses çıkarmamaya çalışıyorsunuz. Sizinki de garipmiş.
---
Ayrıca konu sahibi utanıyorsunuz güya ama prezarvatifinizi bekar kardeşiniz atıyor.İkiniz de millete reklam olmaktan bu zamana kadar çekinmemişsiniz. Zaten utanan insan o durumda ilişkiye de giremez. Rahat olamaz. Anlattıklarınız ve söyledikleriniz uyuşmuyor. Size tavsiye oturun evinizde.
Kendisi edepli de babasına diyecek söz bulamadım.Utanmaz diye yapistirir lafi sana da simdikendisi forumun en edeplisi
Konu sahibi icine sinmiyorsa yapma tabi ki...bozulursa bozulsun evde gonlunu alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?