bir gece alt komsum eşi ve cocuklarıyla oturmaya gelmişlerdi. cocuklar banyoya girip takı kutumu ( incik boncuk ) bulup yerlere dökmüşler...
sonra su bidonunun içindeki suyu yere boşalmışlar,mutfak su içinde kaldı...
ya bunları nasıl kaşla göz arasında yaptılar yaa yuhh...anne de oturunca cocukların peşinden koşmak bana tuhaf geldi malesef eee tabi sinir bozucu bir durum. ama yine de kimsenin cocuğuna bahane bulmak istemem..bu yüzden de onlarla fazla samimi olmayı tercih etmiyorum...
ben çok eskiden yaşadığım bir olayı annatyım annemler gün yapıyordu ama ailecek yapılıyordu akşamları.gelen misafirlerden birinin benimle yaşıt oğlu vardı ki bu olay olduğunda ben lisedeydim.mutfakta çay yapıyordum bu zeki arkadaş bütün çocukları toplamış (evde 8_9 tane çocuk vardı en büyüğü ilk okula giden) oturma odasındaki televizyonun fişini yanlışlıkla çekmiş ve bizim fiş duvara sabitlendiği için prizle beraber çıkmış kablolar ortada çocuklara dokunun bişey olmaz filan diyor hatta dokundurmaya çalışmış tabi çocuklardan biri korkup yanıma geldi olayı anlattı kısaca koşarak odaya gittim yapma çosuklara zararlı filan dedim ama dinleyen yok bende birazcık canını yaktım gerçi kendi evimde canını yakmak istemezdim ama zaten bir daha da güne gelemediler.yani çocuk kaç yaşında olsada azıcık annenin ilgilenmesi gerekiyor kendi oturupta ay yapma kızım yapma oğlum diyenlere sinir oluyorum ben
Çocuk içerlerde evi altına üstüne getiriyorlar analarıı oturuyor el işi:hulya: Nedir şu çöp kutumun çocuklardan çektiğii.Elliyorlarr herseferındeee çöp kutusuna ellemekten ne olur demeyınn :))ben onu hergün parlatıyorum elle tuttularmı parmak izi oluyor metalı bu sfeer ben gıdıp gelıyom silmek için görüyorlar görürlerse görsünler anlasınlar hatalarını...zemuszemus
hatta beyaz esyaların tuşlarına bile basıyorlar
vallabende kızıyorum böylelerine benimde 8 aylık oğlum var şimdiden anlaşmaya başladık sen ses yapma efendi ol hemi oğlum diyorum gülüyor
bencede annede biter hersey
benim annem kaşıyla idare ederdi bizi gık diyemezdik
halada öyledir yne içime kapandım ne de daha sımardım
yeri geldi annem kızdı yeri geldi benimle oynadı
diyorum ya annede biter iş
baktım çocuğum durmuyor kalkıp giderim
neden bana kadına bak bi sahip çıkamadı desinler kiii
geçenlerde bende çağırdım komşuları çağırmaz olaydım gerçi onlar zorla davet ettirdi bebeğimde küçük sabahın köründe kalktım bi kucağımda oğlum
bi elimle iş yapıyorum
hanımlar geldi hepsi girip cocuklarda tabi oğlumda girip olduuu ertesi gün ve 3 tane iğne oldu
yaa düşünün su rahatlığı hem hastalar hemde bebek olan eve geliyorlar ne düşüncesizlik
birde cocuklara ne dur ne sus
deli oldum
gittiler ohh çektim bidahada tövbe
zaten gördüğüm yerde hemen bi selam verip kacıyorum
bana ne gerek oğlum eşem ve KK YETıYOR
zaten doğurmakla iş bitmiyo arkadaş.bebene bakacaksın ben biraz kuralcıyımdır. oğlumun anasınıf öğretmeni bile çok kuralcı dedi oğluma.sıkıysa yapsınlar. benzerlerini yaşadım. bebeyi doğurmayı bilen sıpasına bakmayıda bilecek anam.yok öyle . bende aynıyım. pek fazla gezmem gitmem ama gittiğim zamanlardada evde konuşup çıkarız.anlaşırız. aksi olusada kesin cezasını alır çocuklarım.ben nasılsam bana gelende aynı alakayı göstersin. ağaç yaşken eğilir demişler anam.oyuncak dökülr kırılır oynarlar biyere kadar ama iş büyümeye kalkarsa anasıda danasına sıfır nolu bakışlarımdan nasiblerini alırlar.lmaz:
öyle aman yavrum aman annem görmemiş gibi çocuk yetiştirilmez bence büyük gibi davranacaksınki oda sana büyük gibi olsun. anne dediğinde tetikte olur zaten elince sigara kahve keyfi yapamaz zaten.bebene güvenmiyosan gitmeyeceksin k....... kırıp evinde oturacaksın değilmi ama yaa.bana etraftan kızıyolar gelmiyosun gitmiyosun niye diye neden olacak ne işim var 2 tane bebemle ne oturduğumu anlayacam ne yediğimi içtiğimi nede sohbetimi . amaaaannnn evimde evim işte
anneannemin evine akrabaları gelmişti müstakil evde oturuyorlardı anneler odada oturuyo cocuklar yok demiolarda bu cocuklar nerde merdivenin arasında koridor gibi yer vardı oradan ayakkabılıktan boyayı alıp bembeyaz duvarı siyah yapmıslar ayakkabılıgı dagıtmıslar bahcedeki biberleri fln koparıp atmıslar annelerin haberi yok tabi nasıl üzülmüştü anneannemlmaz:
ya çocuk yapmıycaksın ,ya misafirlikte adam gibi çocuguna bakcaksın yada gezmeye gitmiyceksin bukdr basit..en sinir oldugum şeyy..
bide çocuguna bakmamakla birlikte ev sahibi olarak çocuga hafif kızdıgıum zaman hemen anneside bozulur ya öle tiplerde daha öldürüyor benii...
Benim komşumun kızı var oğlumla aynı yaşta o da böyle benim oğlumun maşallahı var çok uslu
eğitim şart..
Kız ne durdan anlıyo ne sustan herşeye ağlıyor ağlayarak yaptırıyor..
Benim oğlum erkek çocuğu olduğu halde kendi oyuncağını kendi arkasını toplar öyle eğitip öğrettim katıyım bu konuda
Komşum hep söyler ben mi yetiştirmeyi bilmiyorum diye hiç rahat vermiyo kadına gittiği yerde de evde de
Herşey sizin elinizde ahh yavrum ohh yavrum demeyin biraz katı olun..
Ayrıca ben o tip çocuğu olan annelere sinir oluyorum (çocuklara değil annelere)...
anneannemin evine akrabaları gelmişti müstakil evde oturuyorlardı anneler odada oturuyo cocuklar yok demiolarda bu cocuklar nerde merdivenin arasında koridor gibi yer vardı oradan ayakkabılıktan boyayı alıp bembeyaz duvarı siyah yapmıslar ayakkabılıgı dagıtmıslar bahcedeki biberleri fln koparıp atmıslar annelerin haberi yok tabi nasıl üzülmüştü anneannemlmaz: