benim annem çalışan biriydi. haftasonu gezmelere giderken tenbihlerdi bizi uslu durmamız için. gittiğimiz yerdede gözümüze bi baktımı tamamdı, oturduğumuz yerden kalkamazdık. ama bize gelen misafirlerin çocukları heryeri karıştırırmış, annemde bıkmış tabi, bi gün misafirliğe gitmeden bize nasıl istiyosanız oynayın, sizde karıştırın seslenmiicem demiş :)) ama kime dion, öyle alışmamışız ya, yapabilirsen yap, annem kızacak diye yine yerimizden kalkmıyoruz. annem işaret ediyo, çocuğum kalk oyna diye ama nafile :)))
bu benden kısa bi örnekti
bende çok karşıyım çocuğuyla ilgilenmeyen annelere. accayip sinir oluyorum.
valla ben kınıyorum....neden kınamayayım bende büyüttüm iki tane evlat kimsede diyemediki ah bu kadın ne sorumsuz.empati yaparım kendime istemediğimi başkasınada asla yapmam yaptırmamda.3 sene evvel lojmana taşındım arkadaşlar hoşgeldine geldiler. öyle manyak çocukları vardıki iyadeyi ziyaret etmedim. çocuk bunlar manyamış gibi davranabilir ama başı boş bırakılmaz kadınların o gün notunu verdim sadece dışardan selamlaşmakla yetindim. arkamdan nekadar burnu büyük bizi beğenmedi demişler ,evet beğenmedim ben onların anneliklerini beğenmedim
valla kınayabilirsiniz tabi serbestsiniz.inşallah kınaya kınaya kınanacak duruma gelmeyiz hiç birimiz.zira bu çocuklar hep küçük kalmıyor,büyüyor,dertlerde büyüyor vs...sizin deyiminizle daha da manyaklaşabiliyorlar.
Umarım her zaman gözlerine baktığınızda dediğinizi yapan çocuklarınız olur
kronick walla tepki vereceğini bile bile söylemek istiyorum....alınganlık yaptığını düşünüyorum..aslında burda herkezin anlatmaya çalıştığı ..çocuğuna özen göztermeyen anneler e kızıyoruz biz...sen çocuğunla ilgilendiğin halde çocuk bunu yapıyorsa ona laf yok en azından ev sahibi senin ilgi ve alakanı görüyordur ..ilgisiz ve sorumsuz anneleri kınıyorum ben.....diğer arkadaşlarda annelerden bahsediyorlar zaten ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?