Misafirlikte öyle bir laf yedim ki !!!

insanlar her seyde kendisine laf soylemeyi hak olarak goruyor.bahaneleri ise ama soylediklerim dogru...pardon da kime gore neye gore dogru.en sinir oldugum insan tipi kimse k.bakmasin patavasizlik durustluk degildir.sizin bi kalbiniz varsa baskalarinin da kalbi var.burnu olmamis dediginizde duzeltilecek bisey degil ve o insan nasi uzulur hic dusundunuz mu.onun yuzine soyluyor olmaniz yada gercekten o burnun kotu olmasi sizi hakli cikarmaz.biraz dilinizi tutmayi ogrenin.insanlarin uzerek kalplerini kirarak durustluk olmaz.sizede bu olay ders olmustur umarim bi daha herseyi soylemezsiniz insanlarin yuzune.bak size yapilinca nasi uykularinizi bozdu

Güzel olmus demekle biraz küçük yapay olmuş demek arasındaki fark nedir ..ikisi de görüş değil mi ..millettede ne sinir varmış bir dökün bummmmmn
hala anlamamissiniz malesef.bi daha soylemem falan demek haksiz oldugunuzu degil sanki hakliyim da bulasmam manasina gelmis.karsinizdaki insanlarin kalbini kirmaya hakkiniz yok.kalp kirmak kula hakkina girer buda yalan soylemekten daha kotudur.ayrica gorus bildirmeyin yada guzel olmus diyin.insanlarimiz ne acimasiz birini mutlu etmek bu kadar kolayken neden hep kotu seyler soylenir.ben mesela asla ama asla kimsenin yuzune kotu olmus demem samimi biriyse bile guzelce soylerim.ama degistirecegi biseyse soylerim.yoksa degisemeyecek biseyse bu sadece onu mutsuz eder.sizde boyle olmayi deneyin.

ınsanlar genel olarak eleştiriyor herşeyi mesela evimdeki balkonu veya masa örtümü benimde bu eleştirilere tahammülüm yok ayrıcı genel olarak burun ameliyatı yapanların çoğu burnu dom uza benziyor yada delikleri eşitsiz oluyor bu konuda haklısınız bence

haklı değilim evet kabul edilebilir .ama arkasında konuşmadım aynı konuşmayı watsapp grubunda bizzat kendine yaptım ..sabahtan beri sizde beni bombardımana tuttunuz.bazen kötü dediniz bazen patavatsız. Bu konudan çıkarak bana kötü diyenler eminim dünyanın en iyi en naif en güzide insanlaridir. .. saygılarımı iletiyorum size ha suda bir gerçek açtığım konuda gördüm ki herkesin hayatında bu konuyla ilgili bir kötü bir patavatsiz geçmiş. ..ama inanıyorum sizin bu güzellliginizz yapıcılığınız artık kimseye kötü ve patavatsiz bir şey yapmamaya sevk edecektir. ....
bana dese arkadaşım aynısını 2 katı laf yer benden haddine düşmemiş kimsenin fiziğimi eleştırmesi

Her ne olursa olsun estetik yaptirmis olan birine yakismamis abarti olmus yapmacik olmus demiyorum. Yazik gunah. Cok hos gorunuyorsun diyorum. Ozenmis begenmis yaptirmis. Neden ben icine micayim durduk yere uc gunluk dunyada?

ınsanlar genel olarak eleştiriyor herşeyi mesela evimdeki balkonu veya masa örtümü benimde bu eleştirilere tahammülüm yok ayrıcı genel olarak burun ameliyatı yapanların çoğu burnu dom uza benziyor yada delikleri eşitsiz oluyor bu konuda haklısınız bence
Domuz ne yaw :KK45:
Aşk olsun 1-2 sene sonra ben de yaptırmak istiyorum. Yaşım ilerleyince sanki burnum büyüdü gibi.
Kötü doktora yaptıranların orantısız oluyor desek daha doğru.

Belki fark etmeden mümkemmellik ariyorsunuzdur. Bir pürüz hemen gözününze carpiyordur. Bunu da dillendirmisseniz bir kac kere. Öyle bir izlenim birakmis olabilirsiniz. Tekrar karsilasinca acik acik konusun. Cok da takmayin. Olabilir insanlar türlü türlü. Kötü niyet olmadikca

bence o yüzdeki kusurlar insanın yüzüne kişilik veriyor neden insanlar aynı görüntüde olmak isterler hiç anlayamadığım konu bunu için acı çeker
anlamıyorım sonuçya yine zamana yenik düşüp
yaşlanacak bunun önüne hiç bir şey geçemez
bazılar hayal dünyasında yaşıyor
""hayatlar şanlıurfa hayaller paris""
kafalar böyle çalıştığından olsa gerek

Senin haddini aşman ne peki

Haddimi aştığımı düşünmüyorum, estetik yaptırmış birine hele ki burun gibi direk göz önündeki bir organının olmadığını, çirkin yapıldığını söylemek dobralık değil terbiyesizliktir! Bunu da aklı başında kime sorsanız bana hak verir. İnsanları kırmak, kusurlarını açıkça yüzüne vurmakta öyle. Yani siz kendi yaptığınızda değil de, arkadaşınızın size söylediğinde kusur arıyorsunuz ilginç!

Son düzenleme:
Kimi insan her şeyde olumsuZdur. Demekki bunu söyleyen kişi senin sürekli negatif yorumlarına denk gelmiş ve biriktirip sonunda patlamış.

Bazen herşeye yorum yapmamak yada herkesin kendi tercihi deyip geçmek en güzeli. Neticede kötü olmuş deyince o burun geri gelmeyecek ve moral bozukluğundan başka bir işe yaramayacak senin yorumun.

Merhaba arkadaşlar. ..
Dün bir misafirlige gittim. Yendi içildi sohbet muhabbet konu burnunu yaptiran birine geldi.Bu bir erkek tabi .bende hiç yakismamis yapay durmuş dedim.yani burun fındık kadar kalmış koca suratta. Oradan birisi atıldı konuya ve
-sen insanlara farklı bakıyorsun dedi.
Bende şaşırmış ifadeyle nasıl yani dedim.
Oda.
-sen insanlara bakınca açık arayarak bakıyorsun dedi.:skandal:
Benim içim düğüm düğüm oldu .ve bu burnunu yaptiran a da aynı mesafe yakinligimiz var.bende
Ne alaka egriye eğri ,doğruya doğru demek açık mi aramak oluyor deyip 10 dk sonra kalktım .ama dünden beri aklımda çok Üzgünüm:mad:şimdi uyandım yine aklımda güne çok kötü başladım. Sizce ben açık arayan kötü birisi mi oldum onu söyleyince?
Bazi doğruları kırmadan söylemek lazım

Back
X