Hamur İşleri misgibiii simittt isteyenn :)

cok guzel gozukuyor canim ellerine saglik.
Bende bu tariften yapmistim daha once.Gercekten cok guzel oluyor.
Koyu renkli susamim olmadigi icin susami kavurarak yapmistim. Bu da bir alternatif:))

evet canim normal susami yagsiz tavada kavurarakta kullanabilirler hatirlattigin icin sagolyerimseniben

tadını boş verdim valla ben görüntüye hayran kaldım ya şu burma işlemini nasıl yapıyorsunuz arkadaş tamam bende buruyorum iki ucunu birleştirmeden çözülüveriyor hemen sinir oluyorum açma yaparkende aynısı oluyor yokmu bir püf noktası

valla canim anlatmaya calisayim iki uzun cubuk yapiyoruz bu cukuklari yanyana koyuyoruz (yani altli ustlu yanyana) alttan baslayarak yurkaridogru yuvarliyoruz iyice burgu olacak sonra ucunda biraz pay kaliyor onu allltan alip uste birlestiriyoruz insallah anlatabilmisimdir

sevgili nilim,ben yasadigim yerde pekmez bulamiyorum.pekmez yerine baska bir alternatif olurmu.eger varsa lutfen paylas cunku cok ozledim simit yemeyi:))
tesekkurler

normal unla yapiliyor canim ben oyle yaptim ama protein degeri 11 olacak unun uzerinde bakarsan orada yaziyor..simitlik un buyuj marketlerde var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…