Misilleme mi yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Safsarisin

Oğlum herşeyim 🤲 🧿 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
11.220
14.582
298
Hanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi
Esim arabayi sürüyordu eliyle daha sonra gibisinden hareket yapinca,
Anne biz yorulduk uykusuzuz daha sonra geliriz öptüm dedim kapadim.

Eve geldik,esime sordum neden gitmedik diye suanda gidesim yok dedi.
Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Neden ki? Birseymi oldu birine mi alındın dedim
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Sen gidiyorsun annene ama aşkım dedim
Ya gidiyorum da boyle daha rahat degil mi? Dedi
Bak emin misin bisey yok dimi dedim. Yok kesinliklee dedi.
Sonra sen gitmek mi istiyorsun?dedi.
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Dedi ki ya bidi bidi oluyor git gel.. (bu ne demekse)
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Simdi de kahve ictik haberleri izliyoruz ama kafam cok karıştı.
Sizce????

Hanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi

Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Sizce????
Misilleme yaptığını sanmıyorum yani bir sebep olmadan da gitmek istemiyor olabilir kurcalamayın iste aile ziyaretleri bitmiş bence en güzeli herkes kendi ailesiyle görüşsün gelsin

Bence olaya on yargıyla yaklaşmışsin.
Pazar günü erken kalkıp sabah sabah güzelce gezmiş adam. Tam eve dönüp koltuğa ayakları uzatmanın hayalindeyken kim gider ki?
Bence o tamam dese sen de 'baska zamana' derdin.
Hiç kafanı böyle şeylerle bulandirip güzel başlayan güne kötü devam etme

Böyle didik didik meseleleri kurcalayarak ömür geçer mi cidden?:işsiz:

Eşinizin düşüncesini burdaki insanlar nerden bilsin?
Açık açık sormuşsunuz o da hayır demiş.
Siz yanında mimiklerine bakarak, ses tonunu duyarak anlamamışsınız, buradakiler nasıl anlasın?:olamaz:
Ya uffff:işsiz: napayim ama dediginiz dogru da:halay: yine de farkli bir görüs olabilir sonucta benim evlilik deneyimim 1 sene :işsiz:

Sorun istemiyor sanırım.
Yazık kadının çiğ börek hevesi kursağında kalmış.
Niye gitmedik hayatım
Aman boşver askileytom
Tmm bizdikim
Ama ev pis minik kedim
Sanırım ben böyle konuşmazdım :)))
Sorunu hic sevmez cidden. Anneme üzüldüm biraz zaten annem cok enerjik pozitif biri hevesi kursaginda kaldı valla
Konusmalarimiz cok mu laçka diyorsun? :)

Bence olaya on yargıyla yaklaşmışsin.
Pazar günü erken kalkıp sabah sabah güzelce gezmiş adam. Tam eve dönüp koltuğa ayakları uzatmanın hayalindeyken kim gider ki?
Bence o tamam dese sen de 'baska zamana' derdin.
Hiç kafanı böyle şeylerle bulandirip güzel başlayan güne kötü devam etme
Bu sekilde düşünmemistim ama sanirim dogru dedin ben baska zamana derdim eve gelir gelmez pijamalarimi giydim :D hatta uyumayi falanda düşündüm:) aynen kafami doldurmicam ya

E sen gitmiyorsun kaynanaya o da gitmek istemeyebilir. Misillemeyse de iyi yapmış. Seninki ana da onunki ne acaba? Bence çok bencilsiniz.
Ben gitmek istemiyorum,gitmicem demedim,o ben gidiyorum diyip gitti.. Yani ben küs degilim kaynanam bana küs. Bencil demek fazla iddialı olmuyor mu?

Misilleme mi bilemem ama genel dediği için yazma gereği duydum. Bence eşiniz siz ailesine gitmediğiniz için böyle davranmış,size gel demiyor sizde gitmiyorsunuz o yüzden açık açık söylemiyor zira belki gel demiş ve siz gitmemiş olsanız bunu bahane edebilirdi ama edemiyor.
Bence sadece bir kez gitmek istemese tamam yorgun vs derdim ama acıkça söylemiş iki tarafada gitmiyoruz diye ve eminim daha müsait bir zamanda da davet edilseniz bir bahane bulup gitmek istemeyecek. Bence deneyin bunu bir. Yine bahane uydurursa kesinlikle siz ailesine gitmiyorsunuz diye gitmiyor.
Öte yandan onun ailesi ile sorun yaşamışsınız,sizin ailenizle yaşanan bariz bir sorun (kavga,tartışma vb)yokken böyle davranması hoş değil.

Sorunu hic sevmez cidden. Anneme üzüldüm biraz zaten annem cok enerjik pozitif biri hevesi kursaginda kaldı valla
Konusmalarimiz cok mu laçka diyorsun? :)

Estağfurullah laçka değil de .
Siz sanki bana daha alttan alır gibi geldiniz
Onun annesini gezdirip gezdirip
Benim anneme gelince yeaaaahhh boşver diyen adama sanırım o anda ask sözcükleri soylemezdim.
Ki çok anneci değilim ben
Kaynana problemi de etmem rahatım ama çifte standart var gibi geldi bana

Misilleme mi bilemem ama genel dediği için yazma gereği duydum. Bence eşiniz siz ailesine gitmediğiniz için böyle davranmış,size gel demiyor sizde gitmiyorsunuz o yüzden açık açık söylemiyor zira belki gel demiş ve siz gitmemiş olsanız bunu bahane edebilirdi ama edemiyor.
Bence sadece bir kez gitmek istemese tamam yorgun vs derdim ama acıkça söylemiş iki tarafada gitmiyoruz diye ve eminim daha müsait bir zamanda da davet edilseniz bir bahane bulup gitmek istemeyecek. Bence deneyin bunu bir. Yine bahane uydurursa kesinlikle siz ailesine gitmiyorsunuz diye gitmiyor.
Öte yandan onun ailesi ile sorun yaşamışsınız,sizin ailenizle yaşanan bariz bir sorun (kavga,tartışma vb)yokken böyle davranması hoş değil.
Bunun adı psikolojik siddet degil mi??
Simdi o bana giyindigi zaman,hayatım ben anneme gidiyorum hadi hazırlan vs demiş olsa ben peki canım der giderdim. Benim oyle bir durumum yok kaynanama karşı.
Kac oldu tek gidiyor kaynanam benimle gorusmek istemiyor anladığım..
Bir de o kavgada,kaynanam demis ki,boşanın.
Bunu bana eşim söyledi. Ben biraz ters bir insanım,esimde bunu bildigi icin bana gel demeye çekinmişte olabilir.
Dediginizi yapcam ama. Kesinlikle önümüzdeki günlerde

Estağfurullah laçka değil de .
Siz sanki bana daha alttan alır gibi geldiniz
Onun annesini gezdirip gezdirip
Benim anneme gelince yeaaaahhh boşver diyen adama sanırım o anda ask sözcükleri soylemezdim.
Ki çok anneci değilim ben
Kaynana problemi de etmem rahatım ama çifte standart var gibi geldi bana

Şöyle söyleyim simdiye kadar,geldi gitti benim aileme son kavgadan sonra böyle oldu. Kayinvalidem benimle gorusmek istemiyor anladığım kadarıyla,çünkü esim annesine giderken hic bana gel demiyor. Telefonda konusurken mesela annesi selam söyle derdi o da annemin selami var derdi. O da yok..
Bizim eve de gelmiyor annesi..
Hatta gecen gun annesi ve annesinin arkadasini bir yere birakti
Eve geldi dediki x in sana selami var
Bende artik sadece x selam yolluyor herhalde dedim
O da evet hihihi güldü.. aman umrumda da degil zaten dedim.. olmasin aşkım dedi güldü falan. Annesi kavgamizda boşanın demis eşime
Oda geldi bana söyledi. Belki de esimin yüzü tutmuyor olabilir gel anneme gidelim demeye. Ama benim ailemin ne sucu var ki :/

Eğer aileniz sık cagirmiyorsa , ben olsam böyle bir daveti ret etmezdim. Yarım saat bile olsa giderdim yanlarına.

Birde fazla kurcaliyorsunuz. Siz kurcaladikca , bir şey yoksa bile varmış gibi gösterir. Bu kadar alttan alan taraf olmayın.

Eşim deseki ," o taraf yok, bu taraf yok çok rahat dese ; "hayır rahat değil. Çekirdek aileyi korumak suretiyle aileye değer vermek önemlidir.

Zaman zaman olan sıkıntılar için bütün gemileri yakmamak lazım. Eğer ailemin sana bir zararı olmadıysa davetlerini ret etmek istemiyorum. Bir saat bile olsa gönül almak gerekir.
Aynı şey senin ailen için de geçerli , beni bizi koruyup kolladigin sürece arada küslük olmasını istemem.. " derdim.

Bu kadar kurcalamak ve kabullenmek , alttan almak yerine eşinize değerleri öğretin.

Ben gitmek istemiyorum,gitmicem demedim,o ben gidiyorum diyip gitti.. Yani ben küs degilim kaynanam bana küs. Bencil demek fazla iddialı olmuyor mu?

Ben siz küssünüz sandım. O zaman bir plan yapıp kocanızı annenize götürün. Anlarsınız ne amacı çünkü iki tarafa da girmiyoruz, iyi vs. demek bilinçli gibi duruyor.

Eğer aileniz sık cagirmiyorsa , ben olsam böyle bir daveti ret etmezdim. Yarım saat bile olsa giderdim yanlarına.

Birde fazla kurcaliyorsunuz. Siz kurcaladikca , bir şey yoksa bile varmış gibi gösterir. Bu kadar alttan alan taraf olmayın.

Eşim deseki ," o taraf yok, bu taraf yok çok rahat dese ; "hayır rahat değil. Çekirdek aileyi korumak suretiyle aileye değer vermek önemlidir.

Zaman zaman olan sıkıntılar için bütün gemileri yakmamak lazım. Eğer ailemin sana bir zararı olmadıysa davetlerini ret etmek istemiyorum. Bir saat bile olsa gönül almak gerekir.
Aynı şey senin ailen için de geçerli , beni bizi koruyup kolladigin sürece arada küslük olmasını istemem.. " derdim.

Bu kadar kurcalamak ve kabullenmek , alttan almak yerine eşinize değerleri öğretin.

Yok sık cagirmazlar. Sık sıkta gelmezler..
Bir de birsey daha oldu az evel yüzümü yıkıyordum dedi ki, sen annene söz mu vermiştin?
Bende yok vermedim dedim niye ki? Dedi ki pasta borek hazırlıyormuş. Sonra dediki gerçi o hep hazırlıyor surekli evinde var. Bu dogru annemde boyle bir huy var. Bende aynen falan dedim. Kizkardesimle konustum annem üzülmüş oyle soyledi ara bi annemi sen dedi bende aradim anne uykusuzuz falan dedim ://

Ya haklısınız yorumunuz cok nokta atışı.. simdi bu söylediklerinizi soylicem ..

Sizce????
Ben olsam şuan annemi düşünürdüm yazık kadn böreğin malzenelerini de hazırlamış beraber yemek yiyecektiniz.

Esinin senin annenin sevmesini istiyorsan sen de onun annesini seveceksin

Tabiki misilleme yapıyor. Doğal olan bu zaten. Hepimizin ilişkileri için geçerli bu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X