- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Misilleme yaptığını sanmıyorum yani bir sebep olmadan da gitmek istemiyor olabilir kurcalamayın iste aile ziyaretleri bitmiş bence en güzeli herkes kendi ailesiyle görüşsün gelsinHanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi
Esim arabayi sürüyordu eliyle daha sonra gibisinden hareket yapinca,
Anne biz yorulduk uykusuzuz daha sonra geliriz öptüm dedim kapadim.
Eve geldik,esime sordum neden gitmedik diye suanda gidesim yok dedi.
Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Neden ki? Birseymi oldu birine mi alındın dedim
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Sen gidiyorsun annene ama aşkım dedim
Ya gidiyorum da boyle daha rahat degil mi? Dedi
Bak emin misin bisey yok dimi dedim. Yok kesinliklee dedi.
Sonra sen gitmek mi istiyorsun?dedi.
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Dedi ki ya bidi bidi oluyor git gel.. (bu ne demekse)
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Simdi de kahve ictik haberleri izliyoruz ama kafam cok karıştı.
Sizce????
Ya uffffBöyle didik didik meseleleri kurcalayarak ömür geçer mi cidden?
Eşinizin düşüncesini burdaki insanlar nerden bilsin?
Açık açık sormuşsunuz o da hayır demiş.
Siz yanında mimiklerine bakarak, ses tonunu duyarak anlamamışsınız, buradakiler nasıl anlasın?
Sorunu hic sevmez cidden. Anneme üzüldüm biraz zaten annem cok enerjik pozitif biri hevesi kursaginda kaldı vallaSorun istemiyor sanırım.
Yazık kadının çiğ börek hevesi kursağında kalmış.
Niye gitmedik hayatım
Aman boşver askileytom
Tmm bizdikim
Ama ev pis minik kedim
Sanırım ben böyle konuşmazdım :)))
Bu sekilde düşünmemistim ama sanirim dogru dedin ben baska zamana derdim eve gelir gelmez pijamalarimi giydimBence olaya on yargıyla yaklaşmışsin.
Pazar günü erken kalkıp sabah sabah güzelce gezmiş adam. Tam eve dönüp koltuğa ayakları uzatmanın hayalindeyken kim gider ki?
Bence o tamam dese sen de 'baska zamana' derdin.
Hiç kafanı böyle şeylerle bulandirip güzel başlayan güne kötü devam etme
Ben gitmek istemiyorum,gitmicem demedim,o ben gidiyorum diyip gitti.. Yani ben küs degilim kaynanam bana küs. Bencil demek fazla iddialı olmuyor mu?E sen gitmiyorsun kaynanaya o da gitmek istemeyebilir. Misillemeyse de iyi yapmış. Seninki ana da onunki ne acaba? Bence çok bencilsiniz.
Sorunu hic sevmez cidden. Anneme üzüldüm biraz zaten annem cok enerjik pozitif biri hevesi kursaginda kaldı valla
Konusmalarimiz cok mu laçka diyorsun? :)
Bunun adı psikolojik siddet degil mi??Misilleme mi bilemem ama genel dediği için yazma gereği duydum. Bence eşiniz siz ailesine gitmediğiniz için böyle davranmış,size gel demiyor sizde gitmiyorsunuz o yüzden açık açık söylemiyor zira belki gel demiş ve siz gitmemiş olsanız bunu bahane edebilirdi ama edemiyor.
Bence sadece bir kez gitmek istemese tamam yorgun vs derdim ama acıkça söylemiş iki tarafada gitmiyoruz diye ve eminim daha müsait bir zamanda da davet edilseniz bir bahane bulup gitmek istemeyecek. Bence deneyin bunu bir. Yine bahane uydurursa kesinlikle siz ailesine gitmiyorsunuz diye gitmiyor.
Öte yandan onun ailesi ile sorun yaşamışsınız,sizin ailenizle yaşanan bariz bir sorun (kavga,tartışma vb)yokken böyle davranması hoş değil.
Estağfurullah laçka değil de .
Siz sanki bana daha alttan alır gibi geldiniz
Onun annesini gezdirip gezdirip
Benim anneme gelince yeaaaahhh boşver diyen adama sanırım o anda ask sözcükleri soylemezdim.
Ki çok anneci değilim ben
Kaynana problemi de etmem rahatım ama çifte standart var gibi geldi bana
Ben gitmek istemiyorum,gitmicem demedim,o ben gidiyorum diyip gitti.. Yani ben küs degilim kaynanam bana küs. Bencil demek fazla iddialı olmuyor mu?
Eğer aileniz sık cagirmiyorsa , ben olsam böyle bir daveti ret etmezdim. Yarım saat bile olsa giderdim yanlarına.
Birde fazla kurcaliyorsunuz. Siz kurcaladikca , bir şey yoksa bile varmış gibi gösterir. Bu kadar alttan alan taraf olmayın.
Eşim deseki ," o taraf yok, bu taraf yok çok rahat dese ; "hayır rahat değil. Çekirdek aileyi korumak suretiyle aileye değer vermek önemlidir.
Zaman zaman olan sıkıntılar için bütün gemileri yakmamak lazım. Eğer ailemin sana bir zararı olmadıysa davetlerini ret etmek istemiyorum. Bir saat bile olsa gönül almak gerekir.
Aynı şey senin ailen için de geçerli , beni bizi koruyup kolladigin sürece arada küslük olmasını istemem.. " derdim.
Bu kadar kurcalamak ve kabullenmek , alttan almak yerine eşinize değerleri öğretin.
Yok canim değilim. Bilerek yapiyor bencede bende boyle düşünüyorum çünküBen siz küssünüz sandım. O zaman bir plan yapıp kocanızı annenize götürün. Anlarsınız ne amacı çünkü iki tarafa da girmiyoruz, iyi vs. demek bilinçli gibi duruyor.
Ben olsam şuan annemi düşünürdüm yazık kadn böreğin malzenelerini de hazırlamış beraber yemek yiyecektiniz.Hanimlar merhaba, önceki konumda bahsetmiştim kayinvalidemle görüşmüyorum. Daha dogrusu o bana küs sanirim,eşim yanına tek başına gidiyor bana gel sende demiyor.(esimle kavga etmistik annesine duyurmustum malesef)
Bugun sabah kahvaltisina,doga içinde cok guzel bir yere gittik. Sonra köpeğimi gezdirdik o da bizimle geldi,arkasindan avm gittik makyaj malzemesi lazımdı esimde aldı hani detayli anlatıyorum esim cok mutluydu.Foto çekildik. . Sakalastik..Bana yoruldum yaaa falan eve gidelim dedi,arabaya tam bindik annem aradi,
Kızım napiyorsun gelin kahve icelim dedi. Arkasindan çiğ börek yapcam malzemeler hazir dedi
Esim arabayi sürüyordu eliyle daha sonra gibisinden hareket yapinca,
Anne biz yorulduk uykusuzuz daha sonra geliriz öptüm dedim kapadim.
Eve geldik,esime sordum neden gitmedik diye suanda gidesim yok dedi.
Yok onu anladim da genel bir durum mu yoksa suanlik bir halsizlik mi ?dedim. Genel dedi
Neden ki? Birseymi oldu birine mi alındın dedim
Yok hayir hayatim ya ,boyle kafa daha rahat o tarafada gitmiyoruz,bu tarafada gitmiyoruz dedi (annesinin evi ve bizimkilerin evinin yönünü isaret ederek)
Sen gidiyorsun annene ama aşkım dedim
Ya gidiyorum da boyle daha rahat degil mi? Dedi
Bak emin misin bisey yok dimi dedim. Yok kesinliklee dedi.
Sonra sen gitmek mi istiyorsun?dedi.
Hayır ben gidicek olsam beni anneme birak sen eve gec derdim sana zaten bende halsizdim dedim
Dedi ki ya bidi bidi oluyor git gel.. (bu ne demekse)
Israrla sorma sebebim,babam cok icki icer ve cok konusur belki birsey söylemiştir esim gıcık almıştır diye.
Bir de hayatım ev pis dedim. E kardesin gelmeyecek mi ? Dedi.. Gecen gun gelecek birlikte temizlicez demistim.
Kizkardesim sagolsun bazen gelir yardim eder ütü falan yapar,hani onu istememe durumu da yok anladigim. Bir de babam evlilik yıldönümümüzde aradı esim acti gayet sicak konustular yakin zamanda.
Simdi de kahve ictik haberleri izliyoruz ama kafam cok karıştı.
Sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?