Miss curious'un ceyizi..

Nikah şekerin çok hoş tatlım,şeker gibi tatlı olur inşallah bundan sonraki yaşantımız.
Yeni aldıklarını da güle güle kullan Misscim.

Nikah şekerin çok hoş tatlım,şeker gibi tatlı olur inşallah bundan sonraki yaşantımız.
tesekkur ederim canimcim begenmene sevindim..Zaman azaldikca hızlandirdim islemleri..
Nikah sonrasi da nisanlimla stres atmak icin agvaya gidiyoruz dun de onu ayarladim..

tesekkur ederim canimcim begenmene sevindim..Zaman azaldikca hızlandirdim islemleri..
Nikah sonrasi da nisanlimla stres atmak icin agvaya gidiyoruz dun de onu ayarladim..

Biz ağırdan alıyoruz hala :). Davetiye, nikah şekeri falan ayarlamadık henüz; eylüle doğru artık.
Siz nikahı erkenden yapıyorsunuz tayin falan mı isteyeceksin eş durumundan, nişanlın da öğretmen mi canım?

yok canim nisanlim ogretmen degil o ticaretle ugrasiyo ben agustosta es durumundan antalyaya tayin istiycem o yuzden nikahi once yapiyoruz.. Bi de dugunume gelemeyen arkadaslarim nikahimi gorsun istedim hannecim ya...
daha zaten erken cnm o isler icin sonra ayarlarsiniz onlari ben cumartesi evleniyorum nasipse..alkisalkisalkis

Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah her şey yolunda gider.

arkadaşım güle güle kullan aldıklarını.en mutlu günlerinde inşallah.bişey soracağm burdan sana ve diğer arkadaşlara.sanırım int.den alışveriş yaıyosunuz.limango olsun markafoni olsun benim cok begendiğim ürünler oluyor fakat ne derece güvenilir olduğunu bilemiyorum.gecen burda okumuştum defolu olabiliyormuş.ne derece doğru bilemiyorum bu yüzden ben de güvenemiyorum.fikriniz nelerdir?

canim tesekkurler coook valla ben nerdeyse butun ceyizimi internetten aldim ve bahsettigin iki siteden cogunlukla..Su ana kadar da hicbir sorun yasamadim ve duymamistim sen soyleyene dek..

sabah sabah erken kalktim yine yaaa..senağlama
kendime alacaklar listesi olusturdum:
bornoz seti
kasiklik cekmece ici
utu masasi
amerikan servis seti
misafir yemek masasi ortu seti
cop kutusu
banyo seti
elektrikli cayci
mutfak onlugu
bulasiklik
kirli sepeti

Aynen ya, ama pikniğe gidiyorum ben. Değdi erken kalktığıma, çıkmadan bir bakayım dedim kulübezemuszemus
Eksik hiç bitmez canım. Bunları al yine bir sürü ksik fark edeceksin, bende böyle oluyor akannehir

Aynen ya, ama pikniğe gidiyorum ben. Değdi erken kalktığıma, çıkmadan bir bakayım dedim kulübezemuszemus
Eksik hiç bitmez canım. Bunları al yine bir sürü ksik fark edeceksin, bende böyle oluyor akannehir
yaa ise gitmiycek olunca gozler hemen acilio benim yaaa...Senin iyi olmus cnm sana iyi eglenceler, ben de aksama disari cikicam yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…