- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
- Konu Sahibi miss_curious
-
miss cnm ykm indirimini yakalamışsın sanırım
bende çok istedim ama gidemedim:gitme::sinifsinif:
nelerde indirim vardı
bir daha olur mu acaba yakın zamanda
sana msj mı geliyo indirim olduğunda
sagol canim almaya basla sen azar azar, bi anda insana nasi koyuyo...bak senin zamanin var cok daha ne guzel..bayildim hepsinee, Türkiyede negüzel seyler var öyle yaaa...bende seneye evlenicem insallah.... simdilik tencere seti ve tabak seti aldimm.......
bu aldiklarin nekadar cok yaa....... yandik yandik iflaz ettim hehe
allah güzel günlerde temiz temiz kullanmayi nasip etsin insallah
bayildim hepsinee, Türkiyede negüzel seyler var öyle yaaa...bende seneye evlenicem insallah.... simdilik tencere seti ve tabak seti aldimm.......
bu aldiklarin nekadar cok yaa....... yandik yandik iflaz ettim hehe
allah güzel günlerde temiz temiz kullanmayi nasip etsin insallah
sorma pamukhelvacim yaa yanarim yanarim gecmiste hicbi sey almadigima yanarim sanirsam evlilik cok uzak geliodu bana dusunce tarzi olarak ne biliiim hic evlenmem gibi geliodu galiba..canim bende aynen senin gibi arkadaslarin aldiklarini gördükce senin gibi düsünüyorum türkiyede ne kadar güzel seyler var öyle hemde cok uygun fiyata diye...ýurtdisinda böyle güzel seyleri bu fiyatlara bulmak imkansiz ya neredeyse...bakalim ben yemek takimlarimi ve ev tekstil ürünlerini bu yil türkiyeden getirmeyi düsünüyorum insallah..
ama canim bencede daha cok var ama herseyi yavas yavas almaya basla sonra zor olur senin icin daha kolay olur zaten dügün zamanida baska birsürü masraflar cikiyor...
sorma pamukhelvacim yaa yanarim yanarim gecmiste hicbi sey almadigima yanarim sanirsam evlilik cok uzak geliodu bana dusunce tarzi olarak ne biliiim hic evlenmem gibi geliodu galiba..
efet ya sorma o topici ben acmistim..annen ne guzel dusunmus almis bisiler benimki sadece dantel ormus kadincagiz napsin calismayinca elinden o gelmis zamaninda...evet canim sen sanirim hatta böyle bir konu acmistin...evlenmeden önce yatirim yapmadigi icin pisman olanlardi herhalde yanlis hatirlamiyorsam...gerci bende pek almazdim ne zaman ciddi bir iliski basladim o zaman basladim almaya...ama sagolsun annem ben taaaaa orta okuldayken almaya baslamisti ufak ufak sagolsun (bu arada tupperwarenin damla serisin ceyizimin ilk parcalari)..hatta o zamanlar düsünürdüm kizardimda anneme niye aliyorsun ben ne yapicam onlari diye simdi dua ediyorum kendisine...
cnm yesilli yatastan fiyati tuzluydu biraz acikcasi 260 tl idi..Dekoratif yastiklariyla daha pahali oluyor..:1no2:digeri de 260 ya da 280 tl diye hatirliyorum cnm..Bu arada markafonide yatasta su anda kampnya var benim tkm indirimde diil ama ona benzer pembeli bi tane var o indirimde dusunursen bakabilirsin..Misscim aldigin seylerin hepsi cok güsel...Güsel günlerde kullan insallah...sanirim 2.sayfandaydi. Turkuazli bi nevresim takimin var , yatak örtüsü olarak da kullanmayi düsünüorum demissin. Onu nerden ve nekadara aldigini sölersen cok sevnirim, Bir de aski memnu yatak örtüsü nekadardi :)) tac dimi ? cok tskler simdiden cnm..
sagol sinoplum...a.s.yatak giysilerini de yastıgınıda güle güle kullan cnm..
cook sagol canim, daha iyilerini sizlere insallah...opuyorumnanaktanYastik da cook uyumlu olmuss! Geceliklerini de ii gecelerde kullan insallah :))
sorma hannecim çöp kutusu almayi planliyorum onumuzdeki gunlerde..Aslina bakarsan yazin ek ders olmayacagi icin mumkun oldugunca yaza fazla bisi birakmamaya calisiyorum cnm ya...:1no2:Bugün aldığın ürünleri de güle güle kullan canım. Hadi yine iyisin, bugün de çeyizin için bir şey yaptın.
gule gule kullan cnm aldiklarini...Çok güzeller..kızlar suanda lımangodan aldıklarımı paylasayım pıke takımlarını 37 mılyona aldım
pıkelı nevresım takımları indirim devam edıyor
bu da parfumum 109 mılyondan 40 mılyona dusmus
yok cnm problem degil,iyi yapmissina.s gule gule kullan tekrardan...senın topıgıne koydum dıye sorun olmamıstır canım dımı bılgı vermek ıcın sızede koydum cunku cok ucuza aldım herkes faydalansın ıstedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?