- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkurler canim..yaa fatihi biliyo musun tatlim sen..kardelene ben hep kas icin giderim..kaydirigubbakcemile3 Bu soyledigim hayriye die hatirliyorum dilek pastanesinin yaninda hemen..Makyaj urunlerini krylon kullaniyolarmis dediklerine gore...miss çok şık canım güle güle kullan
sen fatihtesin sanırım
orda bi kaç kuaför biliyorum
kardelen mi yoksakaydirigubbakcemile2
hangi marka makyaj ürünleri kullanıyorlarmış
tesekkurler canim cok sagol begenmene sevindim bu arada senin aldiklarin da cok hostu ykm indirimdenyerimsenibenhepsi çok güzel cnm mutlu günlerde kullanın işallahçantan çok şıkmış canm opuyorumnanaktan
tesekkurler canim..yaa fatihi biliyo musun tatlim sen..kardelene ben hep kas icin giderim..kaydirigubbakcemile3 Bu soyledigim hayriye die hatirliyorum dilek pastanesinin yaninda hemen..Makyaj urunlerini krylon kullaniyolarmis dediklerine gore...
cnm ben hemen soyliyim sana kulupten bi bayan soyledi bu markayi bana krylon die..Profesyonel makyaj urunleri oluyor bu, spikerlere yapilanlardan..Gun sonunda bile makyaj hep taze kaliyormus..Fiyatlari biraz tuzlu marka olarak..az çok biliyorum cnm
çok tanıdığım oturuyor orda çünkü
bi kaç hafta önce bi arkadaşım evlendi. ve hayriyede yapıldı makyajı gelinbaşı falan
ve hayriye çok eski bi yer bildiğim kadarıyla yani köklü bi yer
bence memnun kalırsın
ama kryolan markaısnı hiç duymadım
cnm ben hemen soyliyim sana kulupten bi bayan soyledi bu markayi bana krylon die..Profesyonel makyaj urunleri oluyor bu, spikerlere yapilanlardan..Gun sonunda bile makyaj hep taze kaliyormus..Fiyatlari biraz tuzlu marka olarak..
insallah cnm ya taze kalmasindan ziyade insallah icime sinen bisi olur..Demek aklina geldim elbiseyi gorunce, super ya...olumunekankayizsmilehadi yaa
ilk kez duyuyorum canım
iyi o zaman makyajın taze kalıraklinialirimsmile
geçenlerde fatihte dolaşırken bi mağazanın vitrinininde senin nikah elbiseni gördüm aklıma sen geldinsositososito
sagol canimcim umarim her sey dedigin gibi guzel gecer....hihoyyytCanım çok şık çantan.. elbisene hareket katar ..
Diledigin gibi olur inş. herşey canıma.s.
canim benim aldigim dreamer diye geciyodu, ben tas engini almistim ama altin rengi de şık..bi de benim aldigim hafif, makineye bile atilabilir sanki...Daha agir bisi dusunuyosan sitesinden inceleyebilirsin..Ben sabahlari toplamasi zor olmasin die hafif bi urun sectim..Canim bu aski memnu yatak örtün ne renk tam olarak? Bi de hangi model olarak gecio? esim de cok begendi aski memnuda görünce :))
cok sagol hannecim bugun de aldim bisiler koyucam birazdan..yerimsenibenAldıklarını güle güle kullan Misscim.
insallah canim ya makyaj ve sac konusunda tedirginim umarim icime sinen bisi olur tatlim ya..canım benim hepsi harika inşallah nikahın çok iyi geçer saçın,makyajın süper olsun inş resimleri merakla bekliyorum.
cook tesekkur ederim, daha iyileri sana insallah canim..Hic telas yapma canim her sey zamanla oluyo, ben abarttim gibi ascik su ceyiz isini sankim gozun korkmasin..kaydirigubbakcemile3Herşeyin öyle güzel ki tatlım... Allahım ağzınızın tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan Offf ben de bu eylülde evlenicem ama senin çeyizini gördükten sonra ne kadar eksiğim varmış dedimmm..En iyisi yoğunlaşayım ben bu çeyiz işine biraz daha kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?