- Konu Sahibi miss_curious
-
bende bakıcam bardaklara canım
senın dugun 25 eylulde degılmıydı canım yanılıyomuyum yoksa
senınle mı konusmustuk 25 eylul dıye
gule gule kullan canım herseyın cok guzel
amin cnm ya hepimize..opuyorumnanaktanmaşallah maşllah çok güzel rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin..
cnm cok sagol daha iyileri sizlere olsun insallah...Gunluk kullanim icin bardaklarimi ikea ve mudodan almistim..opuyorumnanaktancnm süper herşeyin allah mutlu mutlu kullanmak nasip etsin ömür boyuuuu herşeyin çok begendim bardaklara bayıldım günlük kullancagın bardakları nerden aldın cnm çok hoşuma gittii
cok sagol cnm hepimize allah mutlu, huzurlu yuva kurmayi nasip etsin...güle güle kullanmak nasip olsun inş şık seçimler yerimseniben
coook tesekkur ederim cnm....opuyorumnanaktanhepsi çok zevkli, hepsi çok güzel... güle güle kullan
actim valla cnm baktim birikmis aldiklarim hepsini bi yerde paylasiim dedim..İnce isleri halllettim sira daha onemlilerine geldi mobilya ve beyaz esyaya.. onlari da dugune yakin alicaz allah nasip ederse..ay canım beni konu bile açmış çok çok beğendim aldıklarını iyi günlerde kullan inş sırada beyaz eşya ve mobilyalar var azıcık kalmış az :)kaydirigubbakcemile5
aminnnnnnnnnnn cnm daha iyileri sizlere insallah...opuyorumnanaktancanımmmm ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepsi birbirinden güzel.zemuszemus
tesekkur ederim cnm cok sagol...:1hug:Sira geldi diger buyuk esyalara..boshayallersmileherşeynnn çok çok güzel canm çok beğendim çok zevklisin belli zaten Allah hayırlısyla kullanmayı nasip eder insallah:)
sinoplum beklenen topigi actim sonundakaydirigubbakcemile3..Hepimiz agiz tadiyla kullanalim aldiklarimizi insallah...a.s.Missim topigin hayırlı olsun , bekliyordum topiğini :)
Aldıgın herşey birbirinden güzel ve zevkli canım, Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.a.s.
cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..Çok güzel hepsi . .Güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?