- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
ya sorma biraz yorucu oluyo cnm ya, yarin devam edersin ben de bakiyim hemen senin resimlere..Ben gordugumde direk yatak ustundeydi cok hosuma gitmisti,yastiklarini da nisanlim almisti fiyati biraz tuzlu olunca. Yatak ortusu gibi kullanicam nevresim takimini nasipse..Bi de Nevresimi ben cok fazla almadim cnm, simdilik 4-5 tane yeter diye dusundum..
Resimleri buyuk koyarsan cnm bakmasi daha kolay oluyor gercekten..Bu arada brans neydi senin merak ettim..yerimseniben
Koymaya başladım resimleri Miss'ciğim, ama çok yoruldu gözlerim. Sanırım yarın devam edeceğim. Benim branş Türkçe, senin branş nedircanım?benim brans ingilizce cnm...:içelim:
inşallah tatlım bende bi aralar çok heves vardı ceyiz için şimdi okadar yok olduğu kadar diyorum
bazı kılar var bir bağuluyla gidiyolar daha değerli oluyor öyle bir tanıdıkda var hatta
ben porselen takımını nekadara aldın merka ettim canım
gerçe ben aldım ama fiyat uygunsa bitane daha alım kendimkinide günlük kullanırım diyorum
tesekkur ederim, hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah aldiklarimizi..Maşallah zevklisiniz .Çeyizlerinizi güzel günlerde kullanın inşallah.
eklediklerin cok güzel güle güle kullan canım
cok güzelleri güle güle iyi günlerde kullan canım
cok sagol cnm begenmene sevindim,tarzlarimiz ayni demek ki.. onu ben almamistim nisanlim almisti ama mudodan almisti diye biliyorum tatlim ya..zevklerin zeklerime uyuşuyor hepsiini begendim hayırlı günlerde kullanman dilegiyle kaydirigubbakcemile3 mutfakta sünger va sabun kullanmak için yazmışsn ya onun fiyatı nekaadardı acaba ?
ya cnm sorma bulasiklik alicam insallah da sorun su ki, metal olanlar kuflenme yapiyo die biliyorum evime almistim ve attim malesef..O yuzden ne alicam bilmiyorum var mi senin aklina gelen bi sey sinoplum..canım bulaşıklık alcakmısın.. ?aklına gelmediyse alcaksan hatırlatayım:)
buı arada bende bu aralar bilgisayarımda film arşivliyorum.. güney kore sineması romantik:)) o da ceyiz nihayetinde öneririmmm:) kendime şaşıyorumkaydirigubbakcemile3
ya olmaz mi cnm ole durumlar hic annem bi suru dantel yapmis yillarca kadin emek vermis istemiyorum dedim ama hatri icin alip sandiga kaldiricam..Evde ben dantel ortu vs. kullanmayi planlamiyorum cnm..Yorgan yaptirmak istedi kayinvalidem ama kullanmam yapma dedim, en son yer minderi yaptiriyi mi dedi ona evet dedim artik..:1no2: Onu kullanirim ama yatili gelen misafirlerimize insallah..Mobilyalari kanepe tarzi dusunmedigim icin lazim olur heralde...ınternetten aliyorum ben ne varsa zaten aldiklarimin yarisindan cogu internetten limango ve markafoninin sıkı takipcisiyim,tavsiye ederim cnm...ya canım sen nevresım takımlarını falan ınternetten sıparıs verıyormusun
oda daha uyguna dıyorlar da ben hangı sıteler guvenlı ve war bılmıyorum bır fıkrın varmı
ayy bıde ananem annem kayınvalıdem falan bana nevresım takımı yapıyorlar kenarları dantellı vs bende hep sade severım herseyın desenlerı bıle cok az begenırım onların hıcbırını ıstemıyorum,dıyorum ama yınede yapıyorlar onları napıcam bılmıyorum varmı sendede bole durumlar:)
tesekkur ederim cnm kirmizi baharatligimi ve ekmekligimi bernardodan aldim..yerimsenibenay cok güzel seyler almissin tebrik ederim her detayi düsünmüssün...
kirmizi baharatligin ve ekmekligin nereden canim?
cnm bnım hosuma gidenler katlanır metaller ama paslandıgını hesaba katmadım..
mudonun var paslanmaz mış ama ya paslanırsa :)
bende kararsızım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?