Missdance'ın Diyet Günlüğü

bu diyeti daha önce kayra yapmış 3 haftada 10 kilo vermişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam. o verdiyse bizde veririz dedim :)

aslında az değil 5 kilo bence biz acele ediyoruz gibi geliyor bana. keşke gerçekten 5 kilo verebilsem süper olur. baksana isveçle 3 verdim 1- 1.5 kg geri geldi.kalıcı olsun da bana 5 te yeter.

ammmaaaa tabi ne kadar kısa sürede versek o kadar güzel :)

aslında az değil 5 kilo bence biz acele ediyoruz gibi geliyor bana. keşke gerçekten 5 kilo verebilsem süper olur. baksana isveçle 3 verdim 1- 1.5 kg geri geldi.kalıcı olsun da bana 5 te yeter.

ammmaaaa tabi ne kadar kısa sürede versek o kadar güzel :)

bencede 5 kilo hiç az değil acele ettikçe stresten bile veremiyoruz

selaaaam kulaklarım cınladı geldim..... kızlar bu diyet ne isvec ne rus nede başka bir diyet... kilomun 72 civarında olduğu sırlarda yeğenim yazmıştı bunu bana.. kendiside yapmış bu diyeti..sağlık ocağında hemşire kendisi ...doktoru söylemiş oda banada anlattı. ben bu diyete uyarak cok canım istediğinde ise tadımlık kacamaklar yaparak 3 haftada 10 kilo verdim .. ve birdaha hic 62 nin üstüne cıkmadım... diyet yapmadığım halde..

hoşgeldin kayracımm :) ben doğru hatırlamışım demek ki. bu arada benimde başlangıç kilom seninkiyle aynı sayılır. bende yapsam insanity ile bende 10 kilo verermiyim acaba :)

SİZE ÖNEMLİ DİPNOTLARDA VEREYİM

PİRİNÇ,PATATES,MAKARNA,EKMEK KESİNLİKLE(Bulgur serbest) YEME.BUNLARIN SİZİN VÜCUDUNUZA HİÇBİR FAYDASI YOK,

-MUZ,ÜZÜM KESİNLİKLE YASAK.ÇÜNKÜ HEMEN ACIKTIRIR SENİ VE ŞEKERİN DÜŞMESİYLE ÖNÜNE GELENİ YERSİN.

-TAVUK HAŞALAMASININ YANINA YOĞURT YADA SÜT ÜRÜNLERİ YASAK.ÇÜNKÜ KİLO ALDIRIR AYNI ANDA ALINIRSA.

-KEK,BÖREK VS KESİNLİKLE YASAK ONLARIN SİZE DAMAK KEYFİ VAR.AMA SİZİ SAĞLIĞINIZDAN EDER.UNUTMAYIN KEK Mİ ÖNEMLİ KİLO VERMEKMİ ÖNEMLİ.ETRAFINIZI BOŞVERİN,KENDİNİZE KARŞI GURURUNUZU DÜŞÜNÜN.
-EĞERKİ sofrada yada misafirlikte börek konuldu önünüze,ve nefsinizi yenip o böreği yemediniz diyelim.o kadar mutlu olacaksınızki sonrasında, inanılmaz güzel bir duygu bu.

-KESİNLİKLE DİYET YAPIYORUM DİYE DÜŞÜNMEYİN VE ETRAFINIZA BU YAPTIKLARINIZI ANLATMAYIN.ÇÜNKÜ BU BESLENME SİZİN KENDİNİZLE SAVAŞINIZ.ETRAFINIZLA DEĞİL.ÖNCE ZAYIFLAYALIM HERKES SİZE SORSUN NASIL ZAYIFLADIN DİYE VE SİZ ONLARA SADECE SAĞLIKLI BESLENDİM DEYİN.

-DİYELİMKİ;yemediğiniz şeyleri yada bir kek yada börek yada patates salatasını etrafınızdaki kişiler AMAN YİYİVER NOLACAK BUNCACIK ŞEYDEN diyebilir SAKIN ALDANMAYIN.onlar senin güçsüz olduğunuzu kanıtlamaya çalışan insanlar xxxxxxx DİYET YAPAMAZ BAK NASIL YEDİ BÖREĞİ derler.TADIMLIK BİLE ALMAYIN SAKINNN.UNUTMAYIN KENDİNİZE KARŞI BİR GURURUNUZ VAR.

-HER TATLI CANIN istediğinde 2 bardak su için,yada 1 bardak şekersiz ılık süt için.günde 2 bardak süt hakkın var.

-Sebze yemeğini salata yada yoğurtla yiyin.yoğurdun içine bol kekik atın.yemeklerinize,çorbalarınıza bol pul biber.tavuk haşlama,balık fırında yiyin ama sadece salatayla.

çok güzel tavsiyeler teşekkür ederim. birde sütün içine tarçın koyunca zayıflamaya yardımcı oluyormuş diye okumuştum.

YAPTIĞIMIZ BESLENMENİN
VÜCUDA FAYDALARI

- bol su içtiğimiz için böbreklerin çok daha iyi çalışmasını sağlıyoruz

- su vücutta biriken toksin dediğimiz zehirli atıkları devir daim yöntemiyle temizliyor
-
- su yüzümüzdeki şişlikleri ve ellerimizde,ayaklarımızdaki şişlikleri indiriyor.
-
- Su tansiyonumuzun normal seyretmesini sağlıyor.düşük tansiyonu normale yükseği düşüye çeviriyor
-
- Su cilde nem sağlıyor ve gençleştiriyor.en az 5 yıl gençleştirecek
-
- Su yüzümüzün daha sağlıklı görünmesine sebeb oluyor.
-
- Evet elma ve armut yiyoruz.yüz güzelliği için,bağırsakların çalışması için,metabolizmayı canlandırmak için.
-
- Maden suyu içiyoruz.vücudumuzun minerallere ihitiyacı var ve metabolizma için
- Tavuk haşlama,kuru baklagil(kuru fasulye yasak) yiyoruz.protein almak için.
-
- Akşam 6 dan sonra yemek yemiyoruzkiii—gece vücut rahat uyusun.
-
- Limon ve zeytinyağı kullanıyoruz.vücuttan (vajinal idrar yolu yada büyük abdest şeklinde ilk 7 gün iltihap akabilir bu normal) iltihabı aıtyoruz ve doğal antibiyotik görevi görüyorlar.grip olmuyoruz yada çabuk atlatıyoruz.
-
- PUL BİBERRRR;metabozlimayı çalıştıracak,vücudunuza sıcaklık verecek,mutluluk hormonu salgılattırır,salgı bezlerini çalıştırır,zayıflamayı çok kolaylaştırır.
-
- Sarımsak doğal antibiyotik.
-
- Ceviz kolesterolü düşücerek.
-

bu diyet ozaman çok güzel bir ayda 5 kilo verecem diye sabredip o diyeti sahsen ben yapmam çünkü daha fazla veren diyetler oldukça ya bu isveç diyetinden nefret ettim ona benzer bi diyet görünce hemen kapatıyorum zaten hemen ondan sonra kilo alinıyor çünkü onca vakit aç kalarak metabolizmanın hızını yarı yarıya düşürdük

hepinize kolay gelsin... kilonuz ne kadar düşükse verme oranınız azalacaktır... SU COOOOK ÖNEMLİ icmezseniz 1 gram bile vermezsiniz..........

bugün salı bende takip edeyim sizi pazartesi kiloları öğrenelim olmazmı...

oluruz bak kayra olmuş işte , biz neden olmayalım ki. bence birlikte yaparız bunu.isveçte nasıl birbirimizi destekliyorsak burda da yaparız :)

kilo bildirim günleride yapalım. nasılsa hafta başındayız her pazartesi tartı günümüz olsun. yazalım motive olalım.

ay iyi ki tanıdım sizleri :)

Back
X