Mithat Akan'a ameliyat olan varmı ?

krtbsr

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
34
0
16
35
İstanbul
Kızlar ben emre ilhanda karar kılmıstım ama o çok dolu ve beklemek istemiyorum Barış Çakırda aklımda var emin değilim.. Mithat Akanıda duydum acaba aranızda Mithat Beye ameliyat olan varmı

Kızlar ben emre ilhanda karar kılmıstım ama o çok dolu ve beklemek istemiyorum Barış Çakırda aklımda var emin değilim.. Mithat Akanıda duydum acaba aranızda Mithat Beye ameliyat olan varmı
Merhabalar,
Bilmiyorum araştırdınız mı ama Barış Çakır’ın hocasıdır Prof. Dr. Mithat Akan. Doğal ama havalı bir burun için kendisini tek geçerim. Ben de kendisine burun ameliyatı oldum bir sene önce. O kadar memnun kaldım ki, bu kadar beklediğime üzüldüm. Umarım sizler de doğru kişilerle karşılaşırsınız. Ben o konuda çok şanslıydım. Mithat hocam der başka da bir şey demem ☺️🙏🙏🙏 Hem insanlığı, hem doktorluğuyla bu zamanda böyle doktor mu kalmış dedirtecek cinsten 🙏

Back
X