Yani sanırım ilişki yasak derken bebek açısından sıkıntı olmasın diye söylüyodur. Yukarda arkadaş da korunm demiş. Korunarak ilişkiye izin veriliyordur belki. Ama en iyi cevabı doktorun verebilir canım. Yanlış yönlendirme olmasın. Ameliyatın iyi geçer inşallah. Durumdan bizi de haberdar edersen seviniriz
Bide ameliyattan sonra tuvelitini yaparken oturup kalkmada sıkıntı oluyor muBen miyom ve kist ameliyatını bir arada oldum. 9 cm kist 6 ve 4 cm miyom alındı. Dikişim gizli dikişti, dışarıdan görünen bir dikişim yoktu, doktor ilk hafta dikiş %60a kadar sağlamlaşır demişti. Yani cilt çok hızlı toparlanıyor. Dikişle ilgili hiç sorun yaşamadım. Temiz ve kuru tutmak önemli. Şimdi sadece bir çizgi şeklinde ve çok aşağıda olduğu için çamaşırdan görünmüyor. Ameliyat sonrası 1. Ay muayenede dr ilişki için sorun olmaz dedi ama 6 ay korunma verdi bana. Bu süre galiba kişiden kişiye değişiyor.
Benim canım çok tatlı ve korkak bir yapım var. Bu yüzden hep klozete yaptım, sorun olmadı. İlk günler annem ya da eşim kolumdan tuttu, tansiyonum düşüyordu sürekli. alaturka tuvalete çömelmek istemedim hiç. Belki onda da sorun olmazdı denemedim. Her bünye için süreç çok farklı oluyor galiba. mesela burda 1 hafta sonra ev süpürdüm diyeni de okudum benim kendimi tamamen iyi hissetmem 40 günü buldu. Kaygıların korkuların var ama şu an ameliyatının iyi geçmesi ve sağlığına kavuşman öncelik. Her şey bitince vücudunun izin verdiği ölçüde her şeyi yapacaksın ve her sabah daha da iyileşerek uyanacaksın.Ş
Bide ameliyattan sonra tuvelitini yaparken oturup kalkmada sıkıntı oluyor mu
Doğru bi uyanıyımda hayırlısıyla sonraki süreç bakalım nasıl geçcekBenim canım çok tatlı ve korkak bir yapım var. Bu yüzden hep klozete yaptım, sorun olmadı. İlk günler annem ya da eşim kolumdan tuttu, tansiyonum düşüyordu sürekli. alaturka tuvalete çömelmek istemedim hiç. Belki onda da sorun olmazdı denemedim. Her bünye için süreç çok farklı oluyor galiba. mesela burda 1 hafta sonra ev süpürdüm diyeni de okudum benim kendimi tamamen iyi hissetmem 40 günü buldu. Kaygıların korkuların var ama şu an ameliyatının iyi geçmesi ve sağlığına kavuşman öncelik. Her şey bitince vücudunun izin verdiği ölçüde her şeyi yapacaksın ve her sabah daha da iyileşerek uyanacaksın.
Bugün doktor görüşmem vardı rahim dışında miyomum vardı konuşmuştuk sizinle bana laparoskopi dedi kapalı ameliyat olucak 6.3 cm dediCanım ya o kadar korkulacak birşey değil. Tamam hepimiz korkuyoruz sonuçta ameliyat ama narkozdan uyanamamak falan çok çok zor bir ihtimal. Aklına öyle şeyler getirme. Daha önce hiç narkoz almadın mı? Birşey olmuyor narkozdan. Ben ameliyatın etkilerinden korkuyorum. Ondan yazdım öyle. Ama merak etme çok zor bir ameliyat değilmiş. Yukarda da yazmıştı daha önce olan arkadaş sezaryen gibiymiş. Etrafımızda sezaryen olan bir sürü kadın var ertesi gün ayağa kalkıyorlar. O yüzden korkma. Nerde olacaksın ameliyatı? Ne kadar büyüklüğü? Dualarımız seninle. İnşallah hepimiz bu miyomlardan kurtulup bebişlerimizi kucağımıza alacağızAllah büyük. Kurtulcaz öyle düşün.
Olucak mısın canımBugün doktor görüşmem vardı rahim dışında miyomum vardı konuşmuştuk sizinle bana laparoskopi dedi kapalı ameliyat olucak 6.3 cm dedi
Canım naptın?Doğru bi uyanıyımda hayırlısıyla sonraki süreç bakalım nasıl geçcek
Evt olucam 1 ay sonraOlucak mısın canım
Canım geçmiş olsun. İyice araştırdın mı? Neden laporoskopi yapılıyormuş? Benim doktorum laporoskopide bi zarar veriyo gibi bişey söylemişti. Tabi kişiye göre değerlendiriliyodur mutlaka seni korkutmak için söylemiyorum ama başka doktora da sorsan mı acaba diye dedim. Ben iki doktorla görüştüm. İkisi de açık ameliyat dedi. Ondan yani. Geçmiş olsun inşallah bir an önce kurtuluruz bunlardanEvt olucam 1 ay sonra
Canım ben araştırdım laporoskopi uzman bi insan tarafından yapılmalıymış risk fazlaymış yapışıklık açısından kanama açısından sana sormuştum hatırlıyosan ondan sonra çok araştırdımCanım geçmiş olsun. İyice araştırdın mı? Neden laporoskopi yapılıyormuş? Benim doktorum laporoskopide bi zarar veriyo gibi bişey söylemişti. Tabi kişiye göre değerlendiriliyodur mutlaka seni korkutmak için söylemiyorum ama başka doktora da sorsan mı acaba diye dedim. Ben iki doktorla görüştüm. İkisi de açık ameliyat dedi. Ondan yani. Geçmiş olsun inşallah bir an önce kurtuluruz bunlardan
Geçmiş olsun canım bencede tek doktorla kalma ben burda en iyisine gidiyorum ama başka doktora da görüncem tek doktorla kalmıcamEvt olucam 1 ay sonra
Canım açıkcası doktorum kapalı ameliyat dedi bende neden açıkla farkı nedir diye falan diye sormadım doktorum ankarada çok iyi bi hastanenin profu alanında uzman olduğunu düşünüyorumCanım geçmiş olsun. İyice araştırdın mı? Neden laporoskopi yapılıyormuş? Benim doktorum laporoskopide bi zarar veriyo gibi bişey söylemişti. Tabi kişiye göre değerlendiriliyodur mutlaka seni korkutmak için söylemiyorum ama başka doktora da sorsan mı acaba diye dedim. Ben iki doktorla görüştüm. İkisi de açık ameliyat dedi. Ondan yani. Geçmiş olsun inşallah bir an önce kurtuluruz bunlardan
Senınde mi rahim dışındaGeçmiş olsun canım bencede tek doktorla kalma ben burda en iyisine gidiyorum ama başka doktora da görüncem tek doktorla kalmıcam
Rahim dışında canım ama benim 3 tane senin?Senınde mi rahim dışında
Benım 1 tane ama neden herkese açık ameliyat denilmiş onu anlamadım youtubede profları izliyom hepsi laporoskpi diyorRahim dışında canım ama benim 3 tane senin?
Rahim dışında canım ama benim 3 tane senin?
Canım benim gittiğim doktor prof mu onu tam bilmiyorum ama tüp bebek doktoru ben profluğuna dikkat etmedim açıkçasıGittiğin doktorlar prof mu ?
Dün ameliyat oldum süreç çok zorlu 14 cm çıktı miyom gazımı çıkardım bugün baya ama asla ıkınamıyorum nasıl kakamı yapcam bilmem ıkınırken içim parçalanıyo ve ıkınma hareketini yapamıyorumCanım naptın?
Çook geçmiş olsun canımDün ameliyat oldum süreç çok zorlu 14 cm çıktı miyom gazımı çıkardım bugün baya ama asla ıkınamıyorum nasıl kakamı yapcam bilmem ıkınırken içim parçalanıyo ve ıkınma hareketini yapamıyorum
Geçmiş olsun canım kurtuldun gözünaydın ıkınma çok bişey falan olursa bide 1 hafta zorluk oluyormuş inşallah toparlar canımDün ameliyat oldum süreç çok zorlu 14 cm çıktı miyom gazımı çıkardım bugün baya ama asla ıkınamıyorum nasıl kakamı yapcam bilmem ıkınırken içim parçalanıyo ve ıkınma hareketini yapamıyorum
Kaka çıkması için ıkınmak gerekiyo ama dikişler öyoe acıyoki ıkınsmıyorumÇook geçmiş olsun canımAtlattın çok şükür. Sen yine de çok ıkınma hareketi yapma zaten. Dikişlerin açılır allah korusun. Ağrı mı oluyo o yüzden mi ıkınma ihtiyacı duyuyosun. Benim gazla ilgili inanılmaz problemim var demekki ben de baya zorlanıcam. Ama neden gaz oluyo ki onu anlamadım. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?