- 9 Kasım 2020
- 225
- 228
- 33
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Merhaba . Allah kabul etsin oruçlarımızı . Bence bu mizaç ile alakalı. Çok kolay değiştirilebilecek birşey değil bence.Merhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
sizde mi aynı durumdasınızŞurada bi köşede bekleyim de önerileri bende dinleyim.
Aminn inşallah hayırlı ramazanlar
çok komik bir insan kendisi..Benimle anlaşamıyor ben komik olmadığım için öyle düşünüyorMizah seviyeni geliştirmene gerek yok demekki ciddi bir yapın var.erkek arkadaşın bunu neden sorun etti anlayamadım.
Yol ver gitsin, haspa. Her şeyin en iyisini yapmak zorunda değilsin. Palyaço muyum ben ya da stand-up komedyeni değilim deyin . Sizi siz olduğunuz için seven biri inşallah karşınıza çıkar . Anlaşamazmış bak bak bak . Sen de ona azıcık ağır başlı ol , insanların sana saygısı kalmaz bu gidişle deyin .Merhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
Kendini değiştirmek yerine seni olduğun gibi sevmeyen birini değiştir Bence..Merhaba hanımlar.
Ona cevabım;mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Espiri yeteneğiniz olmayabilir bu mizah değil mizaç ile ilgilidir. Değişmesi zordur. Ama yapılan esprileri anlamak için çabalayabilirsiniz. Karikatür ve fıkra okumakla başlayabilirsiniz.Merhaba hanımlar.
Sacma sakalar yapiyor olamaz mi?son sakasi bu olur yol verirdimçok komik bir insan kendisi..Benimle anlaşamıyor ben komik olmadığım için öyle düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?