- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Ben insanlarla yüz yüze olunca utanıp sıkılıp geriliyorum. Buda çevre baskısından çocukluk travmalarından kaldı. Normalde gülmeyi güldürmeyi çok severim ama mesajlarda ki ben ile reeldeki ben çok farklı olabiliyorsizde mi aynı durumdasınız
Herhalde en çok kullandığım cümlelerden biridir "sizi olduğunuz gibi gören, anlayan, kabullenen ve seven insanlarla bir arada olun" cümlesi, ilk sayfaya da bol bol yazılmış ama bu konu özelinde bu tavsiyenin geçerli olduğunu düşünmüyorum.Merhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
hayır tabii ki bende çok eğlenceli biriyimdir.Küçükken mutsuzdum evet ama mesela ailemle gülerim bir şeyler derim komiktir güleriz eğleniriz ama erkek arkadaşım anlaşamadığımızı düşünüyorSiz ciddi ciddi hicbi seye (ya da neredeyse hicbi seye) gülmez / güldürmez misiniz?
Yani aynı şeylerden zevk almamak gülememek de sorun bence ama o noktada haklı. Mesela biz de karı koca çok esprili tipler değilizdir. Bazen yaparız güleriz tabii de hep bir şaka güldürü insanı değilimdir. Ama mizah anlayışımız paralel.hayır tabii ki bende çok eğlenceli biriyimdir.Küçükken mutsuzdum evet ama mesela ailemle gülerim bir şeyler derim komiktir güleriz eğleniriz ama erkek arkadaşım anlaşamadığımızı düşünüyor
Ama o zaman neden mizah seviyem yok dediniz ki? Demek ki var bi mizah anlayışınız, sadece erkek arkadaşınızınki ile frekansı tutmuyor. Eğer aile içinde olduğu gibi arkadaşlarınız ile de böyle bi problem yaşamıyosanız sevgilinizle olan durum bi dil, kültür, anlatım ya da zevk uyuşmazlığıdır ki onun icin de kendinizi zorlamak zorunda degilsiniz gercekten.hayır tabii ki bende çok eğlenceli biriyimdir.Küçükken mutsuzdum evet ama mesela ailemle gülerim bir şeyler derim komiktir güleriz eğleniriz ama erkek arkadaşım anlaşamadığımızı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?