- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi esmerkadin
-
Yok yahu benim ailemde kimse komik degildi, ben de maasa baglamislar gibi bi komiklikler, bi sakalar, yapiyla ilgili benceBu da biraz aileden geliyor
Hep gülmeyen mutsuz ciddi konuşan ailede yetiştiyseniz bu ruh durumunuzu etkilemis olabilir
Hiç mi okulda eğlenceli arkadaş grubuna vs denk gelmediniz aslında çevre ile gelistirilebilirdi.
YengeçBurcunuzu merak ettim benbence mizah anlayışı geliştirilebilir. Bol bol komedi filmi izleyin , fıkralar okuyun .
Komik olmak zorunda değilsin. Bende aksine yılışık şaka yapanları saçma sapan esprileri hiç sevmem karşımdaki kişinin de öyle olmasını istemem . Ben biraz daha ciddiyet seven biriyim tabiki olacak espri falan ama seviyesi olmalı. Kimse için kendini değiştirme bırak o sana ayak uydursun olmuyorsa olmuyordur yani gayet açık.
mizah duygusuyla ciddiye alınmama aynı şey değil yalnız hatta alakası bile yok. yapı meselesi olduğuna katılıyorum; ben de aşırı kiniğimdir mesela acımasızca bir mizah anlayışım da vardır. eşim arkadaşlarım espri yapsın diye beklemem ama yaptığım her espriye de alınırlarsa sıkıntı çıkar. konu sahibi; sevgiliniz gibi komik biri olmak zorunda değilsiniz elbette ama onun yaptığı esprileri anlamayıp alınıyor yanlış yorumluyorsanız ilişkinizde iletişim sorunu olur. ilişkilerde birbirine benzemek değil uyum sağlamak önemliBende çok espriden anlamam. Bir de bu yapı meselesi. Herkesin güldüğü şeyler farklı. Mesela kimi düşen bir insan videosuna güler, kimi Kemal Sunal filmlerine. Bu karikatürler olur. Onlardaki esprileri de çoğu zaman anlamam, alt yazı geçerler bana.
Ağır olmak daha iyidir. Taş yerinde ağırdır. Şahsen ben hep ciddiye alınmak istenen bir insan oldum. Sen değişemezsin. Erkek arkadaşın seni tolere edecek.
Olmak zorunda da değil bence, insanlar çeşit çeşittir bunlar karakter meselesidirMerhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
Gen haritada olabilir ta eskiye dayananYok yahu benim ailemde kimse komik degildi, ben de maasa baglamislar gibi bi komiklikler, bi sakalar, yapiyla ilgili bence
ben bunun sonradan edinen bir özellik olduğuna inanmıyorum.Ayrıca sırf gülmek için mizaha gerek duyulduğunu hiç düşünmüyorum.Hatta aşırı espri her lafta matrak saçma sapan mizah yapanları yılışık bulurum.Karakterleriniz uyuşmuyor olabilir bunada yapacak bir şey pek yok.Merhaba hanımlar.
Hemen soruma geçiyorum.Ben küçüklüğümden beri ağırbaşlı,melankolik bir insandım.Bu yüzden de espri yapmam,insanları çok güldürmem..Komik biri değilim yani.
Erkek arkadaşım da çok güldüren,mizah seviyesi epey yüksek olan biri ve benim mizah seviyem olmadığını ve bu yüzden anlaşamadığımızı dile getirdi.
Sizce mizah seviyemi nasıl geliştirebilirim? Neler yapabilirim? Güzel fikirlerinize talibiim
bu arada Allah cümleten tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin hayırlı ramazanlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?