Mlhll'nin çeyizi :)

çeyizleriniz çok güzel güle güle kullanın :)
yalnız çeyizler kadar mobilyalarını da çok beğendim tam benim zevkime hitap ediyor özelikle köşe kanepe ve otuma grubun bende bej rengini ev dekorasyonunda çok seviyorum acaba mobilyalarını nerden aldın öğrenebilrmiyim?

hepsine çok güzeller ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
misafir odası alını çok beğebdim bende görüyordum burdaki halıcıdaa
yemek takımın da süper çatal kaşıt takımın aynı benimkinin deseni
mutluluklar canım

teşekkür ederim hepinize allhm daha iyilerini sizlere nasip etsin.

çeyizleriniz çok güzel güle güle kullanın :)
yalnız çeyizler kadar mobilyalarını da çok beğendim tam benim zevkime hitap ediyor özelikle köşe kanepe ve otuma grubun bende bej rengini ev dekorasyonunda çok seviyorum acaba mobilyalarını nerden aldın öğrenebilrmiyim?

evimin geneli kahve ve bej oldu zaten.mobilyalarımın hepsi doğtaştan çokta uyguna aldık.
köşe takımı+tv ünitesi+yatak odası+yatak+baza+yemek odası+salon koltuk takımı=9 bin tl. yanında 3 lü servis sehpası bide orta sehpa hediye ettiler :)

hepsine çok güzeller ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
misafir odası alını çok beğebdim bende görüyordum burdaki halıcıdaa
yemek takımın da süper çatal kaşıt takımın aynı benimkinin deseni
mutluluklar canım

sağol cnaım benim...
misafir odamda genelde aynı dessen var perdelerde halıda yemek takımında bardak takımı ve çatal takımında :) beğenerek aldım severekte kullanıyrm.

:nazar:
kırkbirkere maaşAllah
bayıldım hepsine
ben çok meraklıydım çeyizim serilsin herkes gidip görsün
ama malesef..içimde kalmasın diye bende eve gidince bari bikaçının fotosunu çekip koyayımiçimde kalmasın:):)

herşeyin çok güzel..maşallah..Allah nazarlardan saklasın arkadaşım.inşallah huzurlu mutlu sağlıklı ve bereketli günlerde kullanmayı nasip eder Allahım..
bu arada çeyizlerimiz çok benziyor birbirine:))

Dantelinden mobilyana, tabağından perdene, herşeyi çok beğendim, çok zevklisin... Güle güle kullan Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

hepsi çok güzel çok zevkli. güle güle kullan. yatak örtün ve geceliğin çok hoşuma gitti, bir de işlermeli piken

Canım evin çok güzel olmuş ALLAH nazarlardan korusun :nazar: Bende 2 ay sonra evlenicem kısmetse senin resimlerine bakarken gözlerimin önüne taşınacağım evim geldi çünkü hemen hemen mobilyalar benziyor perdelerin zaten bi harika benim diktirdğim perde modellerinden.kısacası evin süper olmuş tatlımyerimseniben

cok guzeller Allah herseyi gonlunuze gore versin huzurunuz daim olsun..
days in colours ın o orgu battaniyeleri cok guzel bende morlusundan dayanamayıp aldım :)

Back
X