Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Neye üzülüyorsun anlamış değilim.Mobilyaların gayet normal.Ülkemizde ve dünyada mobilyasız evde yaşayan yada evsiz yaşayan milyonlarca insan olduğunu düşünürsek senin ne kadar şasnlı bir insan olduğunu görürüz.Allah olmayanlarada nasib etsin.Sizede güle güle kullanmak nasib etsin.

ben 2. resimdekileri beyendim, mor moda diye galibayerimseniben

kırmızıları beğendim insanın evi cenneti dir bence içinde kocanla mutlu olduktan sonra eşya nın rengi önemlimi sence

bence kesinlikle değiştirmeyi düşünme.zaten eger kampanyalı modellere baktıysan demek ki madden gücün buna elvrio demektir .eger fiyat olrakta uygunsa bence ii modeller yatak odası özellikle cok ho.güle güle kullan sekerim

cnm benım esımın kuzenıde aldı aynısından ya bu setın bende yatak odasına bayıldım bız ıstıkbalden aldık yemın ederım ona bın basar bunlar bence super ben cok begendım cok guzeller kendı gozumlede gordum evlerınde cok da super duruyordu ne olmus ucuz aldıysanda bence o aldıgın yerde gayet ıyı bır marka herkes artık ole alıyor kı

bence ılk resımmdekılerını al rengınıde krem rengı derılı yap koltuklarını cokda hos olur gule gule kullan cnm

Teşekkür ederim cnm tabiki önemli değil hele birde benim böyle şeylere önem vereceğim aklıma bile gelmezdi ama karşı tarafın her türlü mobilyayı alacak durumu var ve bana beğendirdiler bir yerden onu alacaz diye onlardan çok beğendim ve 3 ay boyunca onlar alıncak diye karar verildi kesin diye son anda işte fiyat yüksek diye alınmadı bende Allahtan böyle olacağını bildiğim için daha önce bu yere gidip konuşup fiyat almıştım ve de oldu ama dediğim gibi 3 ay boyunca başkalarına bizim diye bakınca bunları sindirememiştim ama sizlerin sayesinde şimdi içim daha rahat teşekkür ederim meslektaşım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

canmm çok güzell özellikte yatak odasıı ay bence değiştrime kırmızı olsun benm salon takımımda kırmızı :) ama oturma odası da lila ayy ikisi de güzel canımm sen eşinle mutlu ol mobilya da neymişş opuyorumnanaktan

Mobilyalarının hepsi çok güzel ben çok beğendim....
Koltukların da kırmızı rengi daha güzel bence :lepi:

hepsi güzel güle kullan kırmızıyı değiştirme bence.

hem Alla ağız tadi mutluluk versin mobilya eşya ne ki Allah can sağlığı versin 3 -5 sene sonra değişirsin beğenmezsen.önemli olan sevdiğinle senin huzurun boşver.

güle güle kullan opuyorumnanaktan

canım cok güzeller güle güle kullan,özellikle yatak odana bayıldımmm..

bence süper bir üçlü..yalnız oturma grubunun rengini değiştirebiliyorsan krem kahve daha güzel gibi sanki.yinede sen bilirsin tabi arkadaşım..ama inan ilk koyduğun resim süper ben çok beğendim..güle güle kullanırsın inşallah..

bence krem renkli kumaşlar daha güzel duruyo.
en önemlisi ne bılıyormusun allah sana bunları huzurlu, sağlıklı ve mutlu kullanmayı nasip etsin.
yoksa gerisi hep boş.baktınkı rengı hoşuna gıtmıyo, artık koltuk örtüleri bile koltuklara göre dikiliyor.canın sıkıldığında örtüleri çıkartırsın.odanın havası değişir birden.
şimdi çok fazla modern koltuk örtüleri var.güle güle kullan canım.

canım hepsi gayet şık özellikle yatak odan süpermiş huzur içinde oturkaydirigubbakcemile5

sakın morelini bozma cnm bende onlarda yok var ama hiç begenerek almadım 2 yıllık ewlıyım kayınpederim parasında deıldı guzel olmasınada onem vermedı bana ormadıda anlıcagınn olee ve çok hoşşş :içelim:

valla tatlım ben çok beğendim takımalrını rabbim güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin. sadece yatak odasındaki tuvalet masasının alt kısmı keşke boş olmayıp çekmeceli olsa daha kullanışlı olurdu bence. koltuk takımınıda mor lila olan daha şık duruyor. yanlıız oturma kısmını lila, kolçaklarını mor yaptırırsan daha şık duracağı kanaatindeyim... çünkü kolçak kısımları çok çabuk kirleniyor koltukların ve yıkanamıyor, sildiğinde de çok başarılı sonuçlar alınamıyor malesef. nacizane fikrimdir.

hala değiştirme şansın varsa koltuklarının rengini değiştirmelisin bence.kırmızı krem oturma odası rengi bence.salon için daha farklı renkler daha hoş geliyor bana füme beyaz yada kahve krem.onun dışındakiler gayet hoş güle güle kullan:)

kırmızı daha güzel bence,ve ,şükretmelisinki bunu alabildin

teselliye gerek yok gerçekten çok hoşlar,ben de beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…