Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Mobilyalarımızı Aldık Ama Teselliye İhtiyacım Vaarrr :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben kırmızıyı daha çok beğendim ve çok güzeller hatta çokk güzeller.

Ben de mor olan takımı beğendim morun rengini krem ve kahve tonlarında yaptırırsan salon takımla çok uyar gibi geldi bana, ikinci resimdeki salon takımı daha modern ve daha hoş benceee buarada gerçekten güzelller boşa üzmüşsün kendini güle güle kullan canım

bende çok beğendim canım ama 2. daha hoşmuş
hic canını sıkma bence fıstık gibi bi takım almışsın alfemo sanırım bende bu kadar güzel takımlar olduğunu bilsem ordan alırdım ama artık aldım bende geçti artık seçimler
İnsan alana kadar arayış içinde olur bakar bakar durur şumu olsa bumu olsa diye ama alınca o derttende kurtulursun oda güzel birşey

Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin canım yeter ki mutlu ol

Ben kırmızı olanı derim. Guseller cnm neden kötu olsunlar. Aksesuarlarla, perdelerleee daha da gusel olur salonun. Yatak odanı da begendim.Gule gule otur mutluluk öncelikle, herşey sonrasında gelir zaten..

Çok güzel bence canım ve kırmızı olan daha güzel değiştirme rengini. Allah sağlıkla , huzurla kullanmayı nasip etsin. Bizde kampanyalı set aldık. ınşallah ilerde kendi evimizi tamamen zevkimize göre döşeriz. Sağlık olsun yeterki canım. Seninkiler benimkinden güzel bu arada :)))))))

bende çok güzeller canım nie sıktınki canını
kırmızıyı daha çok beğendim bende yinede senin kararın
güle güle kullan canım

çok güzel sölemişin arkadaşım. mutlu olursunuz işallah. gerisi hiç önemli değil.

bende morlu olan takımı beğendim daha bi guzel duruyo ama ikiside guzel dert edilcek uzulcek bişey yok ortada..

bence 3 de çpk güzel koltuk takımın rengide hoş(kırmızı olan) güle güle kullan canınıda çok sıkma mutluluklar.

OOO daha ne olsun, 5 senelik evliyim, herseyim degisik renk uyum yok bi sey yok, cunku alan yok, daha ne istiorsun, keske benimkiler de oyle olsa, ama cok sukur evdekilerimle su an idare ediyorum, hic yokden iyi yani .

niye morelini bozuyorsunki bence gayet güzeller.. kullanışlı görünüyorlar, mobilyaları boşver Allah huzur versin yeter..

canım bence kırmızı daha güzel. yatak odanada bayıldım valla. sen neden beğenmiyorsunki. allah huzur versin gerisi önemli değil

hepsi de cok guzellermis insan karar veremiyo demi ayy ne zor sey bu esya olayi :icecream:

bence kirmiizi takimin yatak odasi ile morlu takimin salon ve yemek odasi esyalari cok guzel

ayy harika canım yaaaa bayıldım bende bu neye üzülüyo dedim çekyat fala bekliyodum açıkçası çok güzelmiş kız güle güle kullan inş ALLAH sağlık huzur versin

güzel bence bi tek salon takımı hoşuma gitti yatak odası çok hoş bence

bence imkanın varsa koltuk kollarını acı kahve (deri) yaptır.Kumaşını da parlak krem kadife olsun ama lila olmasınnnn.

canım ne tesellisi gayet şık ben çok beğendim ikiside güzel. yaa ama karar veremedim hangisi.
güle güle kullan.

çok güzeller canım ben çok beğendim. ama bence koltukların rengini değiştir mesala kahverengi krem bana göre daha güzel olur. güle güle otur canım hiç canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…