Mobilyalarımızı Aldık

Ben de sadece benim başıma geldi sanmıştım. :9:
Kimse laf söyleyemiyor haklısın. Karışanım falan olmadı hiç. Borç da bitiyor inşallah az kaldı. Çok sıkıntı çekiyor insan ama sayılı gün değil mi geçiyor işte.
Kayınvalide ile nişan alışverişine çıkılmaz. Ben yanımda kendi annemi bile götümedim. Bu aşamada kavga eden çok insan tanıdım, duydum. Zaten şartlar da başkalarının gelmesine elvermedi.
İnşallah evliliğinde huzuru yakalarsın canım

Amin canım inşallah... :34:

Merhaba Kızlar,

Zorlu bir mobilya alışverişi süreci geçirdim. Ne sorunlarımız bitti, ne tartışmalarımız.
Hele birde son dakikada "bizim bütçemiz bu kadar" denildi, bizde ona göre beklentilerimizi düşürdük.
Ama yine de içime sinen, güzel mobilyalar oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz.

Eki Görüntüle 475145

Eki Görüntüle 475146 Eki Görüntüle 475147

Eki Görüntüle 475148 Eki Görüntüle 475149

canım hepsi çok güzel, ağız tadıyla oturun inş...

Merhaba Kızlar,

Zorlu bir mobilya alışverişi süreci geçirdim. Ne sorunlarımız bitti, ne tartışmalarımız.
Hele birde son dakikada "bizim bütçemiz bu kadar" denildi, bizde ona göre beklentilerimizi düşürdük.
Ama yine de içime sinen, güzel mobilyalar oldu... Bakalım sizler ne düşüneceksiniz.

Eki Görüntüle 475145

Eki Görüntüle 475146 Eki Görüntüle 475147

Eki Görüntüle 475148 Eki Görüntüle 475149

ben budak desenlere bayılıyorum senin mobilyaların da çok güzeller...zaten önemli olan sizin içinize sinmesi....bu süreçlerde sakin olmanı tavsiye ederim 14 yıllık evli biri olarak..:)))yalnız değilsin emin ol ama tatlı telaşlar bunlar...

canım hepsi çok güzel, ağız tadıyla oturun inş...

Amin canım inşallah... Sağolasın..

Bencede güzeller güle güle huzur mutlulukla allah kullanmayı nasip etsin:nazar:

Amin inşallah, bir an önce eve yerleşse herşey çok daha mutlu olacağım :9:

ben budak desenlere bayılıyorum senin mobilyaların da çok güzeller...zaten önemli olan sizin içinize sinmesi....bu süreçlerde sakin olmanı tavsiye ederim 14 yıllık evli biri olarak..:)))yalnız değilsin emin ol ama tatlı telaşlar bunlar...

Sağolasın canım, ben Doğtaş'ta bir mobilya beğenmiştim fakat çok pahalıydılar.
Kısmet, inşallah ilerde kendimiz daha iyilerini alırız.
Bütçemize göre bunları da çok beğendim, inşallah bunları da atlatacağız.
Evet yalnız değilim o kesin canım. Sağolasın desteğin için... :34:

iyi günlerde kulanın şık ve sade ayrıca renk çok kullanışlı...

hiç üzülme canım çok kullanışlı renkler seçmişsin estetik açıdanda çok güzeller ayrıca bunlara bir çok rengi uydurabilirsin halı ve perdede işin kolaylaşacak .kendi eviniz olunca daha iyilerini kendiniz alırsınız inşallah .Allah ağız tadıyla kullandırsın:nazar::nazar:

hiç üzülme canım çok kullanışlı renkler seçmişsin estetik açıdanda çok güzeller ayrıca bunlara bir çok rengi uydurabilirsin halı ve perdede işin kolaylaşacak .kendi eviniz olunca daha iyilerini kendiniz alırsınız inşallah .Allah ağız tadıyla kullandırsın:nazar::nazar:

Amin canım amin, inşallah...
Allah hayırlısını nasib etsin... :16:

çok hoş canım aldıkların güle güle otur hepsinde yatak odasını netten mi aldın canım ben de uygun fiyatlı mobilya bakıyorum da tayin olaylarından dolayı yerimiz kesinlesince daha iyi mobilya alıcam

Kızlar kararsız kayınvalidem yüzünden ve birazda nişanlım yüzünden bu mobilyaları almıyoruz..
Benim işime geldi tabii ki bunların alınmaması fakat vakit daraldı, hala karar verilemedi...

Sanıyorum ki mobilyalarımız doğtaş olacak :9:

çok hoş canım aldıkların güle güle otur hepsinde yatak odasını netten mi aldın canım ben de uygun fiyatlı mobilya bakıyorum da tayin olaylarından dolayı yerimiz kesinlesince daha iyi mobilya alıcam

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, sana da bu süreçte sabır ve kolaylık dilerim...
Yok canım, netten almadım, çeyizimin çoğunu netten hallettim ama, mobilya konusunda o kadar güvenemem sanırım.
Fakat sen hangi şehirdesin bilmiyorum, uygun mobilya bulabileceğin bir çok yer var.
Masko bunlardan biri değil bence, şahsi görüşüm, fakat yine de araştırırsan bir çok yer bulabilirsin.
Allah kolaylık versin... :34:

canım bende yeni geçirdim o süreci... Zor ama güzel bir süreç. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasşo eylesin. Hepsi çok güzel.

Teşekkür ederim canım, fakat mobilyalar bunlar olmayacak.
Kalitesel anlamda nişanlımın içine sinmedi, benim zaten sinmemişti "nolursa olsun artık" noktasında olduğum için umursamadım.
Doğtaş'tan mobilya beğendik onlar olacak, fakat daha onunda kaporası verilmediği için, tam anlamıyla beğendiklerimiz mi olacak emin değilim.

Hakikaten zor bir süreç, inşallah kimse benim geçirdiğim gibi zor günler geçirmez.
Zorluğunun yanında güzelliğini yaşayamadım.

Back
X